Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By skous
#828630 Και εγω για μαυρο με σκεφτομουνα αλλα βλεπω κατι ασπρουλιες στο αποθεμα που ειναι σε πολυ πιο χαμηλη τιμη…

< >
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#828632 Πολλοί με λευκό πάντως δηλώνουν κάτι παραπάνω από ικανοποιημένοι.

< >
Άβαταρ μέλους
By markvag
g8777 έγραψε:

What Ponsin didn’t know was that Tesla employees had been instructed to thwart any customers complaining about poor driving range from bringing their vehicles in for service. Last summer, the company quietly created a “Diversion Team” in Las Vegas to cancel as many range-related appointments as possible.

:s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl

Customer service, σεβασμός στον πελάτη, τηρούμε τις υποσχέσεις μας :inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By skous
#828724 Σε λίγες μέρες θα παίξει TD σε MYP και θα επανέλθω με verdict (και εάν παραμένει η σκέψη για Υ ή πάμε για 3 ή για κανα άλλο..)

Κοιτάω ένα συνδιασμό με κόκκινο έξω, άσπρο μέσα... Πολύ μιέχ;;
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#828735 Καθαρά θέμα γούστου. Εγώ θα κοίταζα quicksilver έξω με λευκό μέσα.

< >
Άβαταρ μέλους
By skous
#828747 Kαι εγώ για μέσα μαύρο έλεγα (με cherry) αλλά σε απόθεμα βρίσκω το άλλο και πιο φτηνά κιόλας.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#828756 Εγώ με μικρά παιδιά ήθελα να αποφύγω το λευκό, είχα ακούσει και πως θέλει κάθε τόσο (1 φορά το μήνα) καθάρισμα από το χρώμα που αφήνουν τα ρούχα (π.χ. bluejean), έτσι πήγα στο μαύρο.

< >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#828758 Είναι δερματίνη, τι θα πάθει δηλαδή; Αν το λευκό είναι φθηνότερο, και στα δικά μου μάτια σαφώς πιο όμορφο, θα πήγαινα (χωρίς δεύτερη σκέψη) στο λευκό.
Άβαταρ μέλους
By skous
#828761 ισχύει αυτό με το καθάρισμα (τουλάχιστον στα videoz....)
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#828790 Αν σκοπεύεις να αγοράσεις το ΙΧ ως επιχείρηση, πρέπει να λάβεις υπόψη ότι δεν υπάρχουν πλέον διαθέσιμοι πόροι στο "ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ - Β' ΚΥΚΛΟΣ"
Άβαταρ μέλους
By skous
#828791 Εαν αναφέρεσαι σε εμένα, οχι δεν σκοπεύω να το κάνω έτσι

< >
Άβαταρ μέλους
By netgeo
#828821 Εγώ έχω λευκό εσωτερικό, κανένα θέμα για την ώρα. Είναι πιο φωτεινό και σίγουρα πιο δροσερό τώρα το καλοκαίρι. Το είχα περάσει ένα κεραμικό της gyeon όταν το αγόρασα. Οι πίσω ζώνες είδα ότι έχουν αφήσει μαύρο σημάδι, το οποίο ελπίζω να βγει. Γενικά με ένα μωρομάντηλο καθαρίζουν εύκολα...