Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By bebes
Thomas_C200K έγραψε:Live Update, 2ωρες και 10 λεπτά αναμονή για πέρασμα Σερβία από Ουγγαρία. Χοργκος 2 δεν πήγαιναν βήμα.
Πρώτο βενζινάδικο ΕΚΟ " Δεν δέχονται κάρτες"

Να, αυτά δεν μπορώ... :rant:
Πότε θα κάνουν οι Ρουμανοβούλγαροι εναν δρόμο της προκοπής να πηγαίνουμε χωρίς σύνορα (ή ακόμα καλύτερα να μπουν Σερβία και Σκόπια στην ΕΕ)

Επειδή μου ήρθαν μνήμες απο τα περσινα μας βάσανα στα σύνορα της Ουγγαρίας αλλά και στα εργα της Σερβίας, έκλεισα αεροπλάνο για Μέμμινγκεν και θα κινηθώ εκει γύρω με νοικιαρικο.
Μια λεπτομέρεια: Πεταω απο Σόφια, πάλι ενα σύνορο θα το περάσω :oops:
ο Λόγος: Σοφια-Μέμινγκεν και πίσω, 5 άτομα με βαλίτσες 350€ :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#826784 Είναι τώρα ανάγκη να τραβιέστε με τα αυτοκίνητα καλοκαιριάτικα; Τι θέ'τε, να ανεβάσετε κανά βαρέλι φέτα;
Άβαταρ μέλους
By otso
bebes έγραψε:
Thomas_C200K έγραψε:Live Update, 2ωρες και 10 λεπτά αναμονή για πέρασμα Σερβία από Ουγγαρία. Χοργκος 2 δεν πήγαιναν βήμα.

Πότε θα κάνουν οι Ρουμανοβούλγαροι εναν δρόμο της προκοπής να πηγαίνουμε χωρίς σύνορα (ή ακόμα καλύτερα να μπουν Σερβία και Σκόπια στην ΕΕ)

Επειδή μου ήρθαν μνήμες απο τα περσινα μας βάσανα στα σύνορα της Ουγγαρίας αλλά και στα εργα της Σερβίας, έκλεισα αεροπλάνο για Μέμμινγκεν και θα κινηθώ εκει γύρω με νοικιαρικο.

Ποτε φευγεις ;

και μια ποια εταιρεια ; εμπιστοσυνης ; η ρισκαρεις; Κανονικα θα επρεπε να μοιραστειτε με διαφορετικες πτησεις .
Βλεπω καθε χρονο ψαχνεις για δροσια .
Άβαταρ μέλους
By Chris
bebes έγραψε:

Κι εγω αυτο περιμενω για να το κανω το road trip, εχω ακουσει τοσες ιστοριες τρομου απο σκοπια μεχρι ουγγαρια που δεν τολμαω με τις σημερινες συνθηκες
Άβαταρ μέλους
By bebes
#826821 Kaμία ιστορία τρόμου, απλά είμαι αναγκασμένος να ταξιδεύσω το 10ημερο του 15Αυγουστου (μόνο τότε μπορεί να συγκεντρωθει η φαμίλια) και τοτε γινεται ο χαμός στα τελωνεία.
Αν ηταν άλλη εποχή, στάνταρ θα πήγαινα με το αυτοκίνητο, μ'αρεσει πολυ να οδηγαω στας Ευρώπας :shifty:

otso έγραψε:
Ποτε φευγεις ;

και μια ποια εταιρεια ; εμπιστοσυνης ; η ρισκαρεις; Κανονικα θα επρεπε να μοιραστειτε με διαφορετικες πτησεις .
Βλεπω καθε χρονο ψαχνεις για δροσια .

Ράιαν
Δεν ειμαστε και η βασιλικη οικογένεια για να πεταμε χωριστά, πρέπει να εχουμε κανει πανω απο 20 πτήσεις μαζι...
Λίγη δροσια ισως βρω στις παρυφες των Αλπεων και στο Μαύρο δάσος.
Στις κοιλαδες γυρω γυρω βλεπω 38+ αυτες τις μερες, στις πόλεις χιρότερα.
Αν φυγεις όμως απο τη Λάρισα, πουθενα δεν σου κανει εντύπωση η ζέστΑ :lol:

Εσυ ελα για τα τσιποράκια οταν αρχίσουν οι δροσιές, μετα το παζάρι :innocent:
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#826840 Έφτασα σπίτι, πριν μια ώρα.
Λοιπόν 2 ώρες αναμονή Χοργκος (στην επιστροφή θα τιμηθεί Tompa ή Asshotalom), Σερβία όλα νερό, όπως και Βόρεια Μακεδονία. Ορδές Τούρκων που κατηφόριζαν.
Μου έκανε εντύπωση ο μεγάλος αριθμός πινακίδων από Δανία, Σουηδία και Νορβηγία φέτος. Μέχρι πέρσι το πολύ να συναντούσα 2 πινακίδες και φέτος ήταν μεγάλος ο αριθμός τους και ήταν όλοι θερμικοί. Τι διάολο σκεφτόμουν ηλεκτρικά δεν έχουν πάρει όλοι όπως λένε στα ΜΜΕ;
Τεσπά κατεβήκαμε 3 αμάξια κομβόι, 2 θερμικά 1 ηλεκτρικό.
Είχα βγάλει τις στάσεις ωραία οπότε βολευτηκαμε όλοι μας.
Ο μόνος παλαίμαχος του ταξιδιού ήμουν εγώ οπότε με ακολουθούσαν.
Να σημειώσω ακριβυναν τα διόδια στην Σερβία.
Επίσης τις ναρεσμου είναι τα ανώτατα σλαβικά γονίδια ΓΤΚΜ

.
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#828613 Έρχεται νέο πιο σύντομο αλλά περιεκτικό βίντεο με εναλλακτικά περάσματα σπέσιαλ με αγάπη

.
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#828616 Αναφορά σε δευτερεύοντα συνοριακά περάσματα Ουγγαρίας - Σερβίας
Κοστολογιο Βινιετών και διοδίων
Αναφορά σε τιμές καυσίμων
https://youtu.be/85EldPybrho
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#828619 τραγουδαρα Θωμα στο τελος :metalo: :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
dimviii έγραψε:τραγουδαρα Θωμα στο τελος :metalo:
Έπρεπε να βάλω κάτι μερακληδικο.

.
Άβαταρ μέλους
By Serf
#829209 Καμία οδηγία εναλλακτικών περασμάτων , κυρίως από Βουλγαρία προς Σερβία κι από Σερβία προς Κροατία;

Θέλω να πιστεύω ότι από Ελλάδα προς Βουλγαρία δε θα υπάρχει θέμα.
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
Serf έγραψε:Καμία οδηγία εναλλακτικών περασμάτων , κυρίως από Βουλγαρία προς Σερβία κι από Σερβία προς Κροατία;

Θέλω να πιστεύω ότι από Ελλάδα προς Βουλγαρία δε θα υπάρχει θέμα.
Φίλος έφυγε την Παρασκευή για Αγγλία με το αμάξι του. Προμαχώνα δεν είχε κίνηση στο βγες, λογικό βέβαια. Για θάλασσα έρχονται οι Βαλκάνιοι.
Από Κροατία δεν έχω ιδέα δεν την προτιμώ. Κάνε μια ερώτηση αν είναι στην ομάδα from Europe to Greece https://www.facebook.com/groups/1577586 ... ?ref=share

.