Arrow έγραψε:Goldmund έγραψε:popolaros έγραψε:Ας βάλει τοτε 225/45/17 και sport contact 5
...λογικό. Κάποια άλλη εμπειρία/ πρόταση;
ας δοκιμάσει το p1 pirelli
Γερά & οικονομικά τα Petlas Imperium PT515
)
ολοφρεσκο τεστ ελαστικων σε αυτη τη διασταση, διαβασε το. μην κοιταξεις τα αποτελεσματα , διαβασε το.
timkoul έγραψε:Αποψεις για Bridgestone S001 σε 225/45/17? Αυριο τα βαζω σε Civic FK 1.8 (προλαβαινετε να μου αλλαξετε γνωμη...)
...μάπα. Άλλαξες τώρα;;; χαχα

billakos έγραψε:Γερά & οικονομικά τα Petlas Imperium PT515
τί'ν'τούτο!;!;!;!;!;

Goldmund έγραψε:timkoul έγραψε:Αποψεις για Bridgestone S001 σε 225/45/17? Αυριο τα βαζω σε Civic FK 1.8 (προλαβαινετε να μου αλλαξετε γνωμη...)
Αυριο λεμε...
timkoul έγραψε:Goldmund έγραψε:timkoul έγραψε:Αποψεις για Bridgestone S001 σε 225/45/17? Αυριο τα βαζω σε Civic FK 1.8 (προλαβαινετε να μου αλλαξετε γνωμη...)
Αυριο λεμε...
βρε! πλάκα σε κάνω, εννοώ, αφότου σου έγραψα την λέξη μάπα αν άλλαξες γνώμη.... μη τσαντίζεσαι

)

"If everything seems under control, you're just not going fast enough." - Mario Andretti
timkoul έγραψε:Εννοειται οτι δεν τσαντιζομαι!! Αλλα μ' αρεσει το emoticon.... ()
εντάξει, καταλαβαίνω, κι εγώ είχα πάθει μια emotiεξάρτιση στο κινητό μια εποχή...
Τώρα, στα σοβαρά, είσαι αμετανόητος για την επιλογή σου;; έχω ακούσει, σκόρπια βέβαια, πολύ αρνητικά σχόλια...

"If everything seems under control, you're just not going fast enough." - Mario Andretti
Goldmund έγραψε:billakos έγραψε:Γερά & οικονομικά τα Petlas Imperium PT515
τί'ν'τούτο!;!;!;!;!;
...τουτού παπά!!!