Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By uncle_nontas
edmond έγραψε:
uncle_nontas έγραψε:
edmond έγραψε:
uncle_nontas έγραψε:Kalmvet παίδες. Σώζει.

Το καλμβετ είναι σε γενικότερη έλλειψη εδώ και μήνες. Άλλο μου δώσανε, θα το δω αργότερα.
Βρήκα με χαρακτηριστική ευκολία πάντως.

Ουάου!! Και στο pet city και στο pet shop(μόλις σου ανέφερα το 70% της πιάτσας ) ήταν απόλυτοι! Το ίδιο και στο φαρμακείο. Για την ιστορία μου έδωσαν το WeCalm. Πήρα 2 χάπια και αφενός η δοσολογία μισό χάπι, αφετέρου έγινε δουλίτσα, προχωράμε ακάθεκτοι και του χρόνου.
Petvet24 φίλε, Γαλατσίου. Πατέρας κτηνίατρος, γιος κτηνίατρος, έτερος γιος ταμείο. Φιλικοί κ φουλ εξυπηρετικοί, νέα ανακάλυψη... παρεμπιπτόντως το καλμβετ δε μας έπιασε. Την επόμενη φορά κάτι πιο δραστικό.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#828340 ΧαιΦαι κανε μια χαρη στον εαυτο σου και στους υπολοιπους χρηστες και μην ξαναποσταρεις σε αυτο το τοπικο :adminpower:

Οπως σωστα σου ειπε και ο Τζι τα ζωντανα δεν ειναι ειδη οικιακης χρησης για να δεις αν "αξιζουν τα λεφτα τους". Οποιος τα εχει ζησει και τα εχει αγαπησει, ξερει οτι αξιζουν ΠΟΛΛΑ. Γιατι το γεμισμα της μαυρισμενης ψυχουλας μας με αγαπη δεν κοστολογειται με το χρημα ή με το χρονο. Ειναι απλα πραισλες :s_smile

Και κατι ακομα που σκεφτομουνα και κολλαει στην κουβεντα... Το μαζεμα σκατων των ζωων ειναι ΤΙΠΟΤΑ και δε σε κανει δουλο τους. Που να δεις ποσο ΔΟΥΛΟΣ γινεσαι στα παιδια σου για μια ολοκληρη ζωη. Που ολη μερα σκεφτεσαι τις τρεχουσες αναγκες τους αλλα επισης και τις αναγκες της επομενης ωρας/μερας/εβδομαδας/μηνα/ετους/δεκαετιας που ενδεχεται να εχουν. Αλλα οπως οι προπαππουδες μας, οι παππουδες μας και οι γονεις μας... Ετσι κι εμεις σκεφτομαστε ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥΣ :s_yes
Άβαταρ μέλους
By edmond
#828382 Χαλάλι επειδή είναι τα παιδιά μας.
Τα ζωντανά σε τι κατηγοριοποίηση "χαλαλισμού" εμπίπτουν για να αποφασίσεις αν είσαι διατεθειμένος να μαζεύεις τα σκατά τους ή όχι; :roll:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
edmond έγραψε:Χαλάλι επειδή είναι τα παιδιά μας.
Τα ζωντανά σε τι κατηγοριοποίηση "χαλαλισμού" εμπίπτουν για να αποφασίσεις αν είσαι διατεθειμένος να μαζεύεις τα σκατά τους ή όχι; :roll:

mousatos έγραψε:Α ωραία. φτάσαμε να συγκρίνουμε παιδιά με σκυλιά τώρα. :help:

Παιδες δε συγκρινουμε παιδια, με σκυλια/γατια. Προφανως τα παιδια ειναι πανω απο οτιδηποτε αλλο στη ζωη των γονιων τους. Και οι ανθρωποι πανω απο τα ζωα συνολικα στην ανθρωποτητα.

Απλα λεμε οτι η αγαπη που δινεις/παρνεις απο ενα ζωντανο, δε μεταφραζεται σε value for money ή σε value for time. Απλα τη λαμβανεις και τη δινεις απλοχερα, γιατι ετσι σου βγαινει. Σε οποιον βγαινει ετσι φυσικα...
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
mousatos έγραψε:Υποθέτω είναι αναβαστικό να σε βλέπουν σα Θεό. Διότι μάλλον έτσι μας βλέπουν αυτά.

Με το γατι εχουμε φτασει στο σημειο να της κανω ηδη γλυφομνι και να προσπαθει τωρα να με ψησει να της κανω και κωλογλυφαδα :lipsealed:

Κι εσυ θα μου πεις οτι ειμαι εγω ο θεος (μακρια απο 'μας) σε αυτη τη σχεση? :omg:

Ασε μας ρε Μουσατε με το θεο, το χριστο και τη μπαναγια :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#828402 lol, εκτός των περιπτώσεων που συμβαίνει το ανάποδο. γι'αυτή την περίπτωση έβαλα το "μάλλον" , πιο πάνω.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#828409 Την πήραμε την καημένη σ ένα πανηγύρι και έτρεμε ολόκληρη όταν σκαγανε βεγγαλικα :(
Αν το ήξερα ότι θα έριχναν θα την αφήναμε σπίτι