Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By g8777
bibendum έγραψε:Πάρε σφυρί καλέμι και άρχισε να τρως τοίχους. Θα σου μάθει ο g όπως σου έμαθε τα υπόλοιπα.

< >

Ponsin contacted Tesla and booked a service appointment in California. He later received two text messages, telling him that “remote diagnostics” had determined his battery was fine, and then: “We would like to cancel your visit.”

What Ponsin didn’t know was that Tesla employees had been instructed to thwart any customers complaining about poor driving range from bringing their vehicles in for service. Last summer, the company quietly created a “Diversion Team” in Las Vegas to cancel as many range-related appointments as possible.

The Austin, Texas-based electric carmaker deployed the team because its service centers were inundated with appointments from owners who had expected better performance based on the company’s advertised estimates and the projections displayed by the in-dash range meters of the cars themselves, according to several people familiar with the matter.

In most cases, the complaining customers’ cars likely did not need repair, according to the people familiar with the matter. Rather, Tesla created the groundswell of complaints another way – by hyping the range of its futuristic electric vehicles, or EVs, raising consumer expectations beyond what the cars can deliver. Teslas often fail to achieve their advertised range estimates and the projections provided by the cars’ own equipment, according to Reuters interviews with three automotive experts who have tested or studied the company’s vehicles.

Inside the Nevada team’s office, some employees celebrated canceling service appointments by putting their phones on mute and striking a metal xylophone, triggering applause from coworkers who sometimes stood on desks.

:s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl

https://www.reuters.com/investigates/sp ... ies-range/

Ντιμης λαμβανει sms.

"Re aei fevga parapera mwri linatsa , thes kai Tesla , mexri xtes etroges kremmidi kai mpompota tin protoxronia. Min mas skotizeis ton erota, mplok. Team Tesla Greece"

Λυπηρο.
Άβαταρ μέλους
By skous
Serf έγραψε:Όχι. Δε θα άλλαζα από 3LR σε YLR. Όπως, επίσης, δε θα έμπαινα τώρα (στον 1,5 χρόνο) στη διαδικασία αλλαγής από 3LR σε 3P.

Εάν κόστιζαν το ίδιο, πάλι το 3RL θα έπαιρνες; Είναι ανώτερο του YRL σε οδήγηση κλπ; Ή προσωπικό γούστο;
Άβαταρ μέλους
By skous
Scotch έγραψε:Βάζοντας όπισθεν βλέπεις στην οθόνη εικόνα από 3 κάμερες (πορτ-μπαγκάζ, αριστερό και δεξί φτερό). Δεν έχει κάμερες στους καθρέφτες. Είναι standard.

Ώπ σημαντικό αυτό! Βλέπεις και το φτερό σου (για να ξέρεις που βρίσκεσαι ακριβώς;

Scotch έγραψε:Το enhanced και το fsd να ξέρεις είναι software upgrades, το hardware είναι κοινό. Το enhanced σου προσφέρει μια extra ευκολία στην αλλαγή λωρίδων, αυτόματο παρκάρισμα και δυνατότητα να μετακινείς το αυτοκίνητο μπρος πίσω όταν είσαι κοντά (και να σε βρίσκει στο parking, αλλά νομίζω στην Ευρώπη δε δουλεύει ακόμη).
< >

Το γνώριζα για το software, είχα ακούσει ότι μπορείς να το βάλεις και εκ των υστέρων, με μεγαλύτερη χρέωση. Αλλά τώρα νομίζω αν πάς εκ των υστέρων, πληρώνεις ανα μήνα;
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#828313 Αυτό βλέπεις:
Εικόνα
Για το enhanced και το fsd δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω ότι δεν μπορείς να τα ενεργοποιήσεις ακόμη στην Ελλάδα (μετά την αγορά του αυτοκινήτου).

< >
Άβαταρ μέλους
By skous
#828330 thnx.

Μάλλον θα παίξει καμια ενοικίαση για 1-2 μέρες να δώ πώς πάει γενικότερα και να καταφέρω να το σφηνώσω στο garage - ελπίζω να μην έχω θέμα με ground clearance επίσης. Στην τελική, μπορεί να να φορτίζω επι πεζοδρομίου αν δεν χωράει μέσα και ψηθώ τόσο πολύ :)
Άβαταρ μέλους
By red_monster
skous έγραψε:
Serf έγραψε:Όχι. Δε θα άλλαζα από 3LR σε YLR. Όπως, επίσης, δε θα έμπαινα τώρα (στον 1,5 χρόνο) στη διαδικασία αλλαγής από 3LR σε 3P.

Εάν κόστιζαν το ίδιο, πάλι το 3RL θα έπαιρνες; Είναι ανώτερο του YRL σε οδήγηση κλπ; Ή προσωπικό γούστο;

Το μεγάλο κατ έμε πλεονέκτημα του Υ σε σχέση με το 3 είναι το άνοιγμα του χώρου αποσκευών. Ας ελπίσουμε να διορθωθεί στο project highland
Άβαταρ μέλους
By mirage
Scotch έγραψε:Αυτό βλέπεις:
Εικόνα
Για το enhanced και το fsd δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω ότι δεν μπορείς να τα ενεργοποιήσεις ακόμη στην Ελλάδα (μετά την αγορά του αυτοκινήτου).

< >
Δείχνει αρκετά μεχ σαν υλοποίηση για να είμαι ειλικρινής. 360° ή bird's eye view δεν παίζει;
Άβαταρ μέλους
By skous
#828343 Επίσης αυτό το μάυρο που φαίνεται πάνω αριστερά και πάνω δεξίά στις κάτω κάμερες, τι είναι;; το spoiler???
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#828344 Δυστυχώς όχι. Είναι ένα από τα παράπονα που ακούγονται, κυρίως απ' όσους είχαν πιο πριν εμπειρία από τα άλλα δύο.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#828350 Το τελευταίο δεν το έχω ακούσει από κανέναν.
Άβαταρ μέλους
By skous
#828353 Όντως δεν έχει carplay? Πώωωωωωω.........
Ελπίζω να βάλουν σύντομα...
Άβαταρ μέλους
By Serf
skous έγραψε:thnx.

Μάλλον θα παίξει καμια ενοικίαση για 1-2 μέρες να δώ πώς πάει γενικότερα και να καταφέρω να το σφηνώσω στο garage - ελπίζω να μην έχω θέμα με ground clearance επίσης. Στην τελική, μπορεί να να φορτίζω επι πεζοδρομίου αν δεν χωράει μέσα και ψηθώ τόσο πολύ :)
Είδαμε προ ημερών μια κρεμαστή γέφυρα... εμμμ ... καλωδίωση για φόρτιση... σε κάποιο θέμα του φόρουμ
Άβαταρ μέλους
By Serf
skous έγραψε:

Νομίζω θα με χαλούσε (1) η λιγότερη σφιχτή αίσθηση της ανάρτησης, (2) η κάπως μικρότερη επιτάχυνση, σε συνδυασμό με τη μικρότερη αυτονομία. Μόνοι τους οι μεγαλύτεροι χώροι δε νομίζω ότι αρκούν.