Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bill33
giannik1977 έγραψε:Τ Ε Λ Ε Ι Ω Σ Α Μ Ε !!!!Βγήκαν κρεατακια κ κολλώδες υγρό απο τα αυτακια , ευχαριστώ μέσα απ την καρδιά μου ολους σας ξεχωριστά.Δεν ηταν κάτι σοβαρό , όμως όταν αποχωρίζεσαι το παιδι σου πανω σε φορείο λυγιζεις.Σας είχα παρέα όμως. Πάω να φάω κ εγώ απο το παγωτό που θα του φέρουν !!(geo κερναω ενα 3μπαλο αν γουσταρεις)

:thumbsup: :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By vagmann
#82610 Σιδερενιο το παιδακι,και να είναι η τελευταια του φορα σε νοσοκομειο. :)
Άβαταρ μέλους
By criuser
#82648 Εγχείρηση ρουτίνας , εδώ και δεκαετίες , αλλά όταν είναι το δικό σου παιδί είναι αλλιώς .
Περαστικά και δώστου μιά αγκαλιά .
Άβαταρ μέλους
By DAP
#82656 :s_thumbsup
Σιδερενιος και να'ναι και το τελευταιο......
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#82696 @ giannik: Σιδερένιος ο μικρούλης σας! :thumbsup:

Καταλαβαίνω απόλυτα τι περάσατε (ο δικός μας μπήκε 35 ημερών χειρουργείο - ολική αναισθησία - και ήμασταν να πηδήξουμε από την Πεντέλη).
Άβαταρ μέλους
By Chris
#82713 Scotch τι έκανε; Είχα κάνει πυλωρική στένωση κάπου εκεί

< using some app
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Chris έγραψε:Scotch τι έκανε; Είχα κάνει πυλωρική στένωση κάπου εκεί

< using some app

Πυλωρική στένωση! Φαντάζομαι φρίκη οι δικοί σου... Τι σου λένε; Πως το αντιμετώπισαν; Εμείς πήγαμε για υπέρηχο και μας λένε "χειρουργείο"
Σχετικά δύσκολο να σου τύχει (νομίζω 1/200), αλλά συμβαίνει.

Tapatalk & XT1068
Άβαταρ μέλους
By Chris
#82821 Δεν ξέρω πως ένιωσαν, φαντάζομαι θα τους έχει περάσει από το '84 :lol:

Ελπίζω να έχει βελτιωθεί η μέθοδος από τότε γιατί εμένα μου έχει αφήσει 3-4 εκατοστά τομή

< using some app
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#82832 Μας είχαν πει ότι δε θα μείνει σημάδι. Μέχρι τώρα πάντως (4,5 ετών), ακόμα εκεί είναι η τομή. Ίσως είναι νωρίς ακόμη.

Tapatalk & XT1068
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#83229 Έχει σημασία και το δέρμα του καθενός. Πχ εγώ σκωληκοειδίτιδα έβγαλα βασικά για πλάκα, καλού κακού λόγω προηγουμένου με την αδελφή μου και μου άφησε άσχημο σημάδι, το δέρμα μου κάνει χηλοειδές. Το ίδιο και σε αφαίρεση γαγγλίου από το σβέρκο.
Αντίθετα στην αδελφή μου που την ανοίξαν μια για σκωληκοειτιδα και μετά ξανά γιατί δεν το προλάβανε κι έκανε περιτονίτιδα δεν φαίνεται τίποτα....γκρρ.
Ενδιαφέρον εδώ ότι η μαύρη φυλή τείνει να κάνει χηλοειδή και πολλοί το χρησιμοποιούσαν αυτό για να σχεδιάσουν στο σώμα τους. Εννοώ παλιά, και τα σχέδια ήταν για να τρομάξουν τους αντιπάλους τους.

Ο ανηψούλης μου 4,5 ετών μπαίνει Δευτέρα για γενικό ΩΡΛ ρεκτιφιέ, αμυγδαλές, κρεατάκια και αυτιά.... Τον αδελφό μου μάλλον άνετο τον κόβω αλλά είχε περάσει κι αυτός τα ίδια σε λίγο μεγαλύτερη ηλικία.
Άβαταρ μέλους
By otso
#88189 φιλος το πρωι παιρνει 1 χαπι για την πιεση 1 για το στομαχι και ενα xanax 0.5 επι 1 χρονο καθημερινα .
το μεσημερι πινει κανα μισολιτρο κρασι και το βραδυ εξω 3 με 4 βοτκες καθημερινα.
xanax εχω την εντυπωση οτι δεν κανει να παρεις συνεχομενα πανω απο μηνα .επισης δεν κανει να παιρνεις και αλκοολ. αυτος ισχυριζεται οτι ο γιατρος του το εδωσε επιδη θα μπορει και να πινει χωρις προβλημα . του λεω να ρωτησει και αλλου αλλα αυτος λεει οτι του αρεσει και δεν ακουει κανεναν.
η γνωμη σας ; α ειναι πρατηριουχος και επαθε σοκ με την μειωση της καταναλωσης, ειδικα οταν εβαλαν ολοι πελετ στους καυστηρες τους τον πηρε απο κατω. τι γνωμη εχετε;
Άβαταρ μέλους
By otso
#88211 οχι , οταν ειναι 0,5 νομιζν οτι πανω απο 1 χρειαζεται ψυχιατρο , αυτος μου ειπε οτι παιρνει 0.5

δεν ειναι μυοχαλαρωτικο; εχει και αλλες ιδιντητες; τι ειναι ψυχοφαρμακο;