Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#826067 Είδα και εγώ χθες στην Χαλκιδική κάτι αντίστοιχο, όλη η πινακίδα με ιδια γράμματα - χωρίς αριθμούς.
Άβαταρ μέλους
By Zorz
Χρήστος Λάππας έγραψε:Από τον τοίχο φίλου στο Facebook:

Εικόνα

Τον παρεξηγήσατε τον άνθρωπο. Μπορεί να είναι μεγάλος φαν των Led Zeppelin

Εικόνα

και να έβαλε για πινακίδα το intro του αγαπημένου του τραγουδιού

Αμέσως να κρίνετε... :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#827874 Έτσι για το χαβαλέ...
Τιμονιά Ιαβέρη :lol:

Ανοιχτό πορτάκι καυσίμου και ένας καλός Σαμαρείτης το κλείνει:
Άβαταρ μέλους
By Chris
#834039 Φτανω πριν λιγο σε στοπ σε ενα μονοδρομο που μου ρχεται απο δεξια για να παω απεναντι. Για να μπεις στο απεναντι στενο αναγκαζεσαι να μπεις για ~2 μετρα δεξια, αναποδα στο μονοδρομο, οποτε ενω εχω μισοστριψει μεσα στο μονοδρομο, βλεπω πως το απεναντι στενο ειναι απροσπελαστο, βαζω οπισθεν και ξαναμπαινω στον αρχικο μου δρομο ωστε να περασουν τα 3 αυτοκινητα που ερχονταν απο το μονοδρομο και να μπω πισω τους να παω απο εκει. Σταματαει εξαλλος ο πρωτος μου γκαριζει ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΠ? Μπαμ κανει του λεω, αρχιζει να κατεβαζει χριστους, ειχα το μωρο μεσα οποτε κλεινω παραθυρο και περιμενω να του περασει. Φευγει μετα απο 2 λεπτα μπινελικια, σταματαει κι ο επομενος και μου λεει "ρε τι μαλακας ειναι αυτος, εχει βγει για να πλακωθει σημερα", προφανως οσο τον ακολουθουσε τον παρακολουθουσε να βριζεται απο δω κι απο κει :dizzy:

Πριν ρωτησετε, ουτε κατα διανοια δεν ηταν αρκετα κοντα μου οταν εβαλα τη μουρη αναποδα στο μονοδρομο ωστε να δικαιολογει αποτομο φρεναρισμα κλπ. Ηταν αρκετα μετρα μακρια, σε θεοστενο μονοδρομο/σοκακι με wrangler, αναγκαστικα πηγαινε με 20 μαξ. Βασικα απορω πως χωρεσε απο κανα δυο δυσκολα σημεια, ισως ανεβηκε στο πεζοδρομιο
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#835578 Δεν θέλω να φανώ ριψοκίνδυνος, αλλά γιατί είναι χειρότερο από ένα ποδήλατο κρεμασμένο εκεί;
Είναι προφανές πως ο άνθρωπος δεν έχει μεγάλο αμάξι και δεν χωράει το καρότσι και το έβαλε εκεί. Αν το έχει στηρίξει σωστά, δεν βλέπω ειλικρινά το πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
By Chris
Anonymous Founder έγραψε:Δεν θέλω να φανώ ριψοκίνδυνος, αλλά γιατί είναι χειρότερο από ένα ποδήλατο κρεμασμένο εκεί;

Τρωει μυγακια το μωρο
Άβαταρ μέλους
By g8777
Anonymous Founder έγραψε:Δεν θέλω να φανώ ριψοκίνδυνος, αλλά γιατί είναι χειρότερο από ένα ποδήλατο κρεμασμένο εκεί;
Είναι προφανές πως ο άνθρωπος δεν έχει μεγάλο αμάξι και δεν χωράει το καρότσι και το έβαλε εκεί. Αν το έχει στηρίξει σωστά, δεν βλέπω ειλικρινά το πρόβλημα.

Υποθετω οτι θα συμβαινει αυτο
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#835582 Εντάξει, έστω βγάζει αυτό το κάλυμμα, και το δένει με ιμάντες, όπως δένει και ένα ποδήλατο. Είμαστε ΟΚ;
Άβαταρ μέλους
By edmond
#835583 Λολ, σοβαρά όμως δεν κάνει τον κόπο να το κλείσει και να το βάλει όμορφα πάνω στην βάση;
Έχω δει κι άλλες φορές ανάμεσα σε ποδήλατα να στριμώχνουν καρότσι, κλειστό όμως σαν μπαστούνι.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#835585 Δεν βλέπω καλά, ούτε είμαι ειδικός, αλλά μου μοιάζει κλειστό το καρότσι. Ίσως αυτό να έχει φουσκώσει όντως από τον αέρα.
Άβαταρ μέλους
By g8777
Anonymous Founder έγραψε:Εντάξει, έστω βγάζει αυτό το κάλυμμα, και το δένει με ιμάντες, όπως δένει και ένα ποδήλατο. Είμαστε ΟΚ;

Αυτο που εγραψε ο Εδμονδιος. Μπορουσε απλα να το κλεισει σαν μπαστουνι ( δεν ηξερε; βαριοταν;) , το συγκεκριμενο ειναι τρομερα επιφοβο αν χαλαρωσει το μωρο την λαβη του στην σχαρα. :ninja: