Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
saxon_747 έγραψε:
Χρήστος Λάππας έγραψε:Ποια χώρα πιστεύεις ότι πρέπει να προσπαθήσουμε να αντιγράψουμε;

Πρέπει να αντιγράψουμε κάποια χώρα; :hmmm:
Όλες οι χώρες στα @@ τους γράφουν τον πολίτη.

Όταν έχεις ένα πρόβλημα δεν είναι λογικό να κοιτάξεις γύρω σου να δεις ποιος το αντιμετωπίζει καλύτερα;

Αν δεν υπάρχει ούτε μια χώρα που να τα έχει καταφέρει μακροπρόθεσμα σημαντικά καλύτερα, φοβάμαι πως το πρόβλημα δεν είναι ότι "γράφουν όλες ανεξαιρέτως στα @@ τους τον πολίτη".
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#827746 Νεκρή από την φωτιά στην Μαγνησίας.

Σε αυτό που λεει ο Μαλτεζος πριν χρόνια στο χωριο μου πήγε ο θείος μου και καθάρισε τα οικόπεδα γύρω από το σπιτι μας για προστασία από φίδια, φωτιές κλπ.

Μια εβδομάδα μετά έπαιξε τηλεφωνακι από Αυστραλία ότι δεν ειναη σωστό να μπαίνει στο οικόπεδο το ξένο. Μετά απο λίγες μέρες κάποιος άλλος συγχωριανός έβαλε συρματόπλεγμα. Αυτοί είναι οι Έλληνες. Καρφιά να βγάλουν τα μάτια του αλλου.

Ο Αυστραλός αμφιβάλλω αν έρθει ποτε όρθιος στην Ελλάδα.

Και σε αυτούς δονούμε δικαίωμα ψήφου.

< >
Άβαταρ μέλους
By skous
#827748 Κανονικα ο δήμος εχει πλεον την εντολη να μπουκαρει μέσα, να καθαρίζει και να στέλνει τον λογαριασμο

< >
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
bibendum έγραψε:Νεκρή από την φωτιά στην Μαγνησίας.

Σε αυτό που λεει ο Μαλτεζος πριν χρόνια στο χωριο μου πήγε ο θείος μου και καθάρισε τα οικόπεδα γύρω από το σπιτι μας για προστασία από φίδια, φωτιές κλπ.

Μια εβδομάδα μετά έπαιξε τηλεφωνακι από Αυστραλία ότι δεν ειναη σωστό να μπαίνει στο οικόπεδο το ξένο. Μετά απο λίγες μέρες κάποιος άλλος συγχωριανός έβαλε συρματόπλεγμα. Αυτοί είναι οι Έλληνες. Καρφιά να βγάλουν τα μάτια του αλλου.

Ο Αυστραλός αμφιβάλλω αν έρθει ποτε όρθιος στην Ελλάδα.

Και σε αυτούς δονούμε δικαίωμα ψήφου.

< >

Σε αντίστοιχη περίπτωση, ενημέρωσα τον δήμο μέσω novoville, ανέλαβε τη δουλειά και λογικά έστειλε το λογαριασμό στον ιδιοκτήτη, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να καθαρίσει το οικόπεδο.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
skous έγραψε:Κανονικα ο δήμος εχει πλεον την εντολη να μπουκαρει μέσα, να καθαρίζει και να στέλνει τον λογαριασμο

< >
Σωστός, με πρόλαβες.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#827759 Βιβεντε

viewtopic.php?p=827708#p827708

η Ιστορια του Ελληνιολικου εθνους σε 877 λεξεις. Αποδεδειγμενο καθε τιμημενη μερα στον γιδοτοπο.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
saxon_747 έγραψε:
skous έγραψε:Κανονικα ο δήμος εχει πλεον την εντολη να μπουκαρει μέσα, να καθαρίζει και να στέλνει τον λογαριασμο

< >
Σωστός, με πρόλαβες.
ΑΝ ο δήμος έχει μηχανήματα, ΑΝ ο δήμος έχει προσωπικό για αυτή τη δουλειά, ΑΝ έχει πιστώσεις να πληρώσει ιδιώτη, αν, αν,....

.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
bibendum έγραψε:Μιλάμε χωριο, βουνό, 45 κάτοικοι κ μου λέτε για δήμο novoville και instagram.

Ρε g ελα καψτο αμάν πια

< >
Ε και εδώ μεγάλο χωριό είμαστε, 25000 ψυχές.
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#827792 Ότι είχαμε νεκρούς, δυστυχώς είχαμε... Μπορεί να μην ήταν δεκάδες αυτή τη φορά, αλλά τουλάχιστον 6 ψυχές, και κάτω από τις συνθήκες που έφυγαν, δεν ήταν λίγο :(
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
Απόβαση στη Ρόδο για το απόλυτο πυροσβεστικό όχημα των Ελλήνων. Βασίζεται σε παλαιό άρμα μάχης, και η διασκευή του έγινε το 2007 στο Μόναχο, όταν κατατέθηκε και σχετική πατέντα.

https://www.carandmotor.gr/nea/apobasi- ... ma-ellinon
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Same_old_story έγραψε:
Απόβαση στη Ρόδο για το απόλυτο πυροσβεστικό όχημα των Ελλήνων. Βασίζεται σε παλαιό άρμα μάχης, και η διασκευή του έγινε το 2007 στο Μόναχο, όταν κατατέθηκε και σχετική πατέντα.

https://www.carandmotor.gr/nea/apobasi- ... ma-ellinon

Πληρωμένο ρεπορταζ, στο πλέον γελοίο site.