Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#827734 Είναι ο ΚΟΚ όμως ρε φίλε. Ποια λεχτρικά; Ξέρεις τι λαό συναντάω στη μεσαία όταν έρχομαι με το όριο από την άδεια δεξιά;
Άβαταρ μέλους
By dimviii
edmond έγραψε:Για κανέναν λόγο Σπύρο. Ποιό πολύ κούραση είναι να μπαινοβγαίνεις εκεί-από εκεί, άσε που πρακτικά είναι για τα αργότερα οχήματα που χρησιμοποιούν τον δρόμο όπως βαρέα οχήματα, λεχτρικά :shifty: κλπ. Δλδ νταξ, με 90(στην δεξιά) λίγα ΙΧ πάνε.

δεν καταλαβαινω για τι μιλατε :shifty:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#827742 Ο ΚΟΚ ειναι, ναι, όχι ένα λάστιχο που τεντώνεται ( από κάτι "φίλους", χο χο χο) κατά πώς μας ερεθίσει.

Απαλευτη ταλαιπωρία στην Ελλάδα η προσπάθεια να κινηθείς αποκλειστικά στην δεξιά , μεσαία και άντε γειά.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
g8777 έγραψε:Απαλευτη ταλαιπωρία στην Ελλάδα η προσπάθεια να κινηθείς αποκλειστικά στην δεξιά , μεσαία και άντε γειά.

Φυσικά, με τόσους στη μεσαία είναι απάλευτο.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#827747 Σε αυτή την περίπτωση, τέρμα αριστερά ( οι 2 τροχοί πάνω στο στηθαίο) και αντε γειά.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#827752 Εγώ πάω όπου είναι άδεια. Συχνά η δεξιά είναι πιο άδεια από τις άλλες 2.
Ταμπού δεν υπάρχουν πλέον, προσπερνάω από δεξιά χωρίς φόβο και πάθος, αφού δεν κουνιούνται οι συνοδοιπόροι από την λωρίδα τους, δεν θα κάτσω να σκάσω.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#827754 Κανονικά πας όσο πιο δεξιά επιτρέπεται μέχρι να βρεις κάποιον μπροστά σου και να τον προσπεράσεις από αριστερά. Με τους μεσαίους απλά δεν ασχολείσαι και συνεχίζεις κανονικά την πορεία σου. Θέλει μόνο προσοχή μην πλησιάζει έξοδος/parking και διακόψει κανένας το σερί του για να βγει.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#827776 Καλα, χιλια αψυχολογητα μπορει να σου κανει, εχουν απιστευτη ποικιλια οι Ελληνες οδηγοι για να μας εκπλησσουν, δε χρειαζονται εξοδο ή παρκινκ. Αλλα οντως κι εγω οταν καθομαι δεξια απλα συνεχιζω, δεν αλλαζω 2 λωριδες για να περασω, αλλα με 14 ματια στον διπλανο μου να προλαβω την εμπνευση. Τωρα που το ξανασκεφτομαι, αν θα κατσω μεσαια ή δεξια εχει να κανει με το ρυθμο που θελω να εχω, με την κινηση, και με το αν θα εχω βρει καποιον που φαινεται σοβαρος και παει με εναν καλο ρυθμο να κατσω πισω του να μου ανοιγει δρομο
Άβαταρ μέλους
By rafi
#827780 Μια χαρά οκ είναι βάσει ΚΟΚ να προσπερνάς αυτούς που σέρνονται στη μεσαία γιατί δεν θεωρείται προσπέραση η κίνηση αυτή.
Όταν έχει κίνηση δεν παλεύεται ούτε στη μεσαία ούτε στην αριστερή.
Η δεξιά είναι συνήθως σχεδόν άδεια.
Προσπερνάς μπαίνοντας στη μεσαία οπότε χρειάζεται και ξανά πίσω.

.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Chris έγραψε:Καλα, χιλια αψυχολογητα μπορει να σου κανει, εχουν απιστευτη ποικιλια οι Ελληνες οδηγοι για να μας εκπλησσουν, δε χρειαζονται εξοδο ή παρκινκ. Αλλα οντως κι εγω οταν καθομαι δεξια απλα συνεχιζω, δεν αλλαζω 2 λωριδες για να περασω, αλλα με 14 ματια στον διπλανο μου να προλαβω την εμπνευση. Τωρα που το ξανασκεφτομαι, αν θα κατσω μεσαια ή δεξια εχει να κανει με το ρυθμο που θελω να εχω, με την κινηση, και με το αν θα εχω βρει καποιον που φαινεται σοβαρος και παει με εναν καλο ρυθμο να κατσω πισω του να μου ανοιγει δρομο

+1
Άβαταρ μέλους
By markvag
#827814 Σήμερα σαν να δρόσισε αρκετά εδώ πανω... 26 έλεγε το αμάξι στις 8:30 και μαζεύονται σύννεφα, λογικά θα μας βρέξει...
Άβαταρ μέλους
By markvag
#828009 Ευτυχώς πάντως λίγο δρόσισε από χθες... τουλάχιστον εδώ πάνω... Σήμερα, πριν λίγο, το αμάξι έδειχνε 22 βαθμούς μέσα στην πόλη! :inlove:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#828027 Χα, εγώ το βράδυ είδα 13C και δεν πίστευα τα μάτια μου . Τώρα είναι στους 24C .
https://penteli.meteo.gr/stations/alexandroupolis/