Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By edmond
#827601 Φίλοι ζευγάρι τραπεζικών, μου έλεγαν τις προάλες πως στις γυναίκες δεν υπάρχει πλέον ντρες κόουντ, την έχω δει όντως να φεύγει για δουλειά με σπορτέξ ξέρωγω(όχι εξυπηρέτηση πελατών πάντως), ενώ ο φίλος πως καλά κρατεί ακόμα η κουστουμιά. Από τα καλά της τηλεργασίας που πλέον τον έχουν βάλει 3/5 απαραίτητα.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#827602 Otso θυμασαι τι σου λεγα;

"Κάτσε ρε μλκ στο φόρουμ, δεν χάνονται αυτά εδώ μεσα"

και συ μου λεγες "ψοφια τα πραγματα G".

:iconcool:

ΥΓ

Dimvii θα μιλησεις ; :x :shifty:
Άβαταρ μέλους
By g8777
dimviii έγραψε:Ρε μλκ αιστανομαι ασκημα με τα Sportex που φοραω , να ρωτησκω στο φορουμ;

g8777 έγραψε: Εικόνα

dimviii έγραψε:42μς παρεμ

g8777 έγραψε:Ειναι και το νυχι ρε γιδι

dimviii έγραψε:47
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Chris έγραψε:Οι μεσαιακηδες ειμαστε καταβαθος δεξιακηδες που λυπομαστε το αμαξι μας στους καροδρομους

Πώς φαίνεται ότι έχετε χρόνια να πάτε δεξιά :shifty:
Ελαχιστότατες πια οι περιπτώσεις που η δεξιά είναι τόσο κακή.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#827706 Με το γιάρις είναι αλήθεια πως η αριστερή είναι πιο σπάνια περίπτωση, με την μπαγκαζιέρα ειδικά η μεσαία είναι ο κανόνας.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
edmond έγραψε:Εικόνα
Από Μαλακάσα μέχρι Χαλκίδα καρφωμένο 45άρι.
Πρακτικά αισθανόσουν σαν να ήσουν μέσα σε φούρνο!

Εικόνα

Ας βάλω κι εγώ την κυριακάτικη επιστροφή από Λάρισα. Σε 3 σημεία έπιασε 45. Λαμία, Μαλακάσα και Θήβα αν θυμάμαι καλά. Σε όλο το υπόλοιπο, μην νομίζετε ότι είχε τίποτα δροσιά. Μιλάμε έπαιζε 43-45 σταθερά. Εκτός από τις στροφές στην Πελασγία που έπεσε στους 37.5!!! Αλλά ήταν για λίγο. Μετά πάλι ανηφόρα.

Όπως βλέπετε κι εγώ δεξιάκιας σταθερά στα ταξίδια μου. Cruise control στα 100km/h. :s_yes

ΥΓ: Το ΣΚ έσπασα και το προσωπικό μου ρεκόρ ταξιδιού με υψηλή θερμοκρασία. Η προηγούμενη φορά ήταν ένα καλοκαίρι του 2016 που επέστρεφα από Μάνη με την Alfa Romeo και 44 βαθμούς.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#827722 Για κανέναν λόγο Σπύρο. Ποιό πολύ κούραση είναι να μπαινοβγαίνεις εκεί-από εκεί, άσε που πρακτικά είναι για τα αργότερα οχήματα που χρησιμοποιούν τον δρόμο όπως βαρέα οχήματα, λεχτρικά :shifty: κλπ. Δλδ νταξ, με 90(στην δεξιά) λίγα ΙΧ πάνε.