Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By uncle_nontas
edmond έγραψε:
uncle_nontas έγραψε:Kalmvet παίδες. Σώζει.

Το καλμβετ είναι σε γενικότερη έλλειψη εδώ και μήνες. Άλλο μου δώσανε, θα το δω αργότερα.
Λέγε μου τέτοια κ έχω ταξίδι ..
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
edmond έγραψε:ΝΠ, κάνε λίγο νιάου ν' ακούσω κάτι ρε συ :shifty:

Ντραγκς στο γατί ρε αθεοφοβε; Τι ψυχή θα παραδώσεις μαρή;

Εμείς δεν θα την πάρουμε χάμω

Αν μπλέξει με τις 9 αδέσποτες που βολταρουν και τρώνε στην αυλή ή θα την φάνε ή θα χαθεί μαζί τους.

.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#827229 Στην Μεσσηνjία πήγε, δεν θα δοκίμαζε;; :shifty: :shifty: :lol: :lol:
Τι αδέσποτα ρε συ. Έχει ξεπαστρέψει 4-5 τεμάχια που τολμάνε και δηλώνουν...ντόπια :lol: και έχει κάνει τακίμια με 2 νυφίτσες, μεταμεσονύκτιες ώρες.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Νίκος Παππάς έγραψε:

Αν μπλέξει με τις 9 αδέσποτες που βολταρουν και τρώνε στην αυλή ή θα την φάνε ή θα χαθεί μαζί τους.

.

και τι θα κανεις Νικο?
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
dimviii έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:

.

και τι θα κανεις Νικο?
Θα βρω κάποιον από το keepet να την κρατήσει.

.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#827594 Να τον φροντίζεις 6 μήνες τον χειμώνα, το φαΐ του κλπ και τώρα στο νησί που ήρθαμε μας κάνει μούτρα!!! Και γυρίζει την πλάτη...Εικόνα

.
Άβαταρ μέλους
By uncle_nontas
edmond έγραψε:
uncle_nontas έγραψε:Kalmvet παίδες. Σώζει.

Το καλμβετ είναι σε γενικότερη έλλειψη εδώ και μήνες. Άλλο μου δώσανε, θα το δω αργότερα.
Βρήκα με χαρακτηριστική ευκολία πάντως.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Νίκος Παππάς έγραψε:
dimviii έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:

.

και τι θα κανεις Νικο?
Θα βρω κάποιον από το keepet να την κρατήσει.

.

Τελικα θα ερχεται φιλη να την ταιζει, ποτιζει, παιζει μαζι της μια ωρα την ημερα. Θα της μιλαω κι εγω απο την καμερα να ψαχνει να με βρει :lol: μεχρι να τα παρει που την αφησαμε μονη της και να ξεσπασει στην καμερα της ΧΙΑΟΜΙ :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#827674 εμενα τον πηρε η γυναικα μαζι στο χωριο.
Εγινε χαμος για να τον βαλει μεσα στο κλουβι.
Της βγηκε απο το κλουβι και δεν ξαναμπαινε με τιποτα.Το κλουβι ηταν αυτο που μας τον εδωσαν,ενα φθηνο που δεν κλεινει σωστα.Εχει βγει 2 φορες απο μεσα.Μια που ηταν να παει για στειρωση,και μια τωρα.
Πηγε πηρε αλλο κλουβι καλο(40 ευρω :x ),και ειδε και επαθε να τον βαλει μεσα.Του εδωσε και ηρεμιστικο,γιατι στις πρωτες προσπαθειες αγριεψε και της καταγδαρε τα χερια.
Το αυτοκινητο φορτωμενο απο Δευτερα βραδυ ετοιμο,να ξυπνησει να παρει τον γατο και να φυγει.
Εφυγε τελικα στις 12 :lol:( φαρμακεια τρεξιμο για χαπι.πετσιτυ για κλουβια,κυνηγι το γατο που δεν καθοταν να τον πιασει κλπ)
στο ταξιδι ηταν μαστουρωμενος ολο κοιμοταν,ξυπναγε εκανε κανα νιαου και ξανα υπνο.
στο χωριο μαγκωμενος βγηκε δειλα δειλα στο μπαλκονι για δευτερολεπτα.Μολις περασε αυτοκινητο εφυγε τρεχωντας προς τα μεσα :lol: (αγριογατος λεμε :rtfm: )
Πηδηξε πανω στο παραθυρακι της τουαλετας εσπρωξε και μια διακοσμητικη πετρα,και εσπασε και τη λεκανη. :thumbsup: κανα διακοσαρι το γατι δλδ κοστισε χθες :thumbsup:
Τωρα τον εχει αφησει μεσα μονο του για να παει για μπανιο.Του εβαλε βρεγμενη πετσετα κατω στο πλακακι και ολο εκει καθετε.Μαλλον τον εχει πιασει η ζεστη.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#827676 Δεν έχω καταλάβει ακόμη τι σας έπιασε όλους με τα γατιά, μάλλον σας αρέσει να ζείτε επικίνδυνα και να ταλαιπωρείστε.
:hmmm: :superman:
Τα σκυλιά τα καταλαβαίνω σαν κατοικίδια, τα γατιά καθόλου.
Εννοείται για μένα το trade - off ταλαιπωρίας/απόλαυσης είναι εκτός κάθε συζήτησης σε ένα διαμέρισμα , κοινώς υπηρέτης κατοικίδιων αρνούμαι να γίνω, σε χωριό είναι αλλιώς, δεν θα μπορούσα να φανταστώ σπίτι χωρίς σκυλιά και γατιά.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
Anonymous Founder έγραψε:Δεν έχω καταλάβει ακόμη τι σας έπιασε όλους με τα γατιά

Παρών. Βλέπω κάτι φατσάκια στην Κηφισιά συχνά που με έχουν κάνει αλοιφή. :inlove:

Αν ήμουν στο σπίτι περισσότερες ώρες θα έπαιζε γατοενδεκάδα, μα με τις υποχρεώσεις που έχω δεν τολμάω ούτε ένα. :(

Και ένα τόνο καντήλια να έχω ρίξει στη δουλειά, με το που κατεβαίνω και βλέπω φάτσες η μέρα φτιάχνει.