Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

3
43%
0
N/A
1
14%
0
N/A
1
14%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
14%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
14%
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#827222 Oh, απ'τη στιγμή που είδα τον Κάμελοτ να σέρνεται στο γύρο σχηματισμού και να καθυστερεί τον Max , είχα συφιλιάσει .Λέω , θα την πληρώσεις ακριβά αυτή την ασέβεια Λούη μ . Διότι αν συφίλιασα εγώ μία, Αυτός 10 .
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#827227 Η Ferrari έβαλε |λογοκρισία| στον Σαινθ και κατάφεραν να τον κολλήσουν πίσω από τον λεκλερ και δεν του άνοιξαν τον δρόμο να εκμεταλλευτεί κάπως τα λάστιχα.

< >
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#827231 Εβαλε τα κόκκινα και κέρδισε 2-3 θέσεις στην εκκίνηση. Ε, όχι και να περάσει τον ημίΘεο, στόχος επετεύχθει με το που έφτασε πίσω Του.
Τελευταία επεξεργασία από mousatos και 23 Ιούλ 2023, 17:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Sijune21
#827233 Δεν έχει pace η mercedes,δεν πιστεύω πως θα μπορούσε να κρατηθεί μπροστά για πολύ ο Λουη ακόμη και αν κρατούσε τη θέση του.

Οι ΜακΛάρεν που βρήκαν τέτοιο σταθερο ρυθμο,η Άστον Μάρτιν έχει μείνει πίσω αισθητά.
Άβαταρ μέλους
By rafi
diplomat έγραψε:Αλπινάρα ευχέλαιο σούμπιτο :help:
Αλπιναρα να διώξει και τον άλλο καρνάβαλο να γελάσουμε από του χρόνου η του παραχρονου

.
Άβαταρ μέλους
By rafi
diplomat έγραψε:Φοβάμαι ότι θα μας στοιχειώσει η απώλεια του Πιάστρι. :(

Για τον Οβιέδο δε μιλάω γιατί δεν είμαι αντικειμενικός. :( :(
Από τους οδηγούς εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος.. ο Γκασλι με τόσα dnf δεν έχει προλάβει να δείξει πολλά, αλλά ο Όκον αφότου μαθήτευσε πλάι στον Αλόνσο φέτος είναι πολύ καλός, σχεδόν χωρίς λάθη, από ηγεσία όμως θέλουν όλοι απόλυση.

.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#827248 Εγώ έχω γράψει ότι μόνο από τον Πιέρ περιμένω. Ο τελ εστέμπαν του ντιφέντ λάικ ε λάιον δε μ' αρέσει.

Τα ροζ μονοθέσια θα επιστρέψουν; Δεν ήταν γρηγορότερα allegedly; :lol: