Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#823661 Τοχριστοτου και τημπαναγιατου και τημπουτανα τη μανα του γαμω.

Σοκαριστική κακοποίηση ζώου στη Ζάκυνθο: Έδεσε σκύλο στον κοτσαδόρο και τον έσερνε

https://www.newsbomb.gr/ellada/story/14 ... ton-eserne
Άβαταρ μέλους
By dimik
Dimitris_P έγραψε:
Dimitris_P έγραψε:
dimik έγραψε:Κάτι σαν αυτό;

https://www.amazon.de/Looxmeer-Blanket- ... ljaz10cnVl

Παρέλαβα χθες και μόλις τοποθετήθηκε
Μια χαρά, αλλά δεν μ'αρέσει μόνο το μικρό κενό που αφήνει το πέρασμα για τη ζώνη

Πάνω στην ώρα ήρθε, τις προάλλες πέταξα τα άλλα που είχα γιατί έκανε και εμετό και τσίρλα στο ταξίδι (1η φορά και τα 2 στο αμάξι), μάλλον είχε φάει πολύ σαπίλα το Πάσχα. Ευτυχώς δεν πέρασε τίποτα στα καθίσματα, ούτε καν μυρωδιές.

Οπότε λέω για έξτρα ασφάλεια να βάλω πάνω απ'αυτό άλλο ένα απλό του jumbo στην περίπτωση που συμβεί πάλι κάτι ακραίο, μην πετάω το ακριβό αλλά το φθηνό.

@dimik το έχεις βάλει ποτέ στο πλυντήριο αυτό; Νομίζω ότι έχει έρθει η ώρα του για πλύσιμο.
Πλυντήριο όχι για να μην μαζευτούν όλες οι τρίχες σε κανένα φίλτρο, πλύσιμο με το πιεστικο στην αυλή + σαπουνάδα με βούρτσα και στέγνωμα έξω.

< >
Άβαταρ μέλους
By uncle_nontas
George_Prix έγραψε:Τοχριστοτου και τημπαναγιατου και τημπουτανα τη μανα του γαμω.

Σοκαριστική κακοποίηση ζώου στη Ζάκυνθο: Έδεσε σκύλο στον κοτσαδόρο και τον έσερνε

Ρε μλκ, τι πρέπει να έχεις στο κεφάλι σου για να κάνεις τέτοια πράγματα;;;;
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
uncle_nontas έγραψε:
George_Prix έγραψε:Τοχριστοτου και τημπαναγιατου και τημπουτανα τη μανα του γαμω.

Ρε μλκ, τι πρέπει να έχεις στο κεφάλι σου για να κάνεις τέτοια πράγματα;;;;

Δεν εχω ιδεα φιλε. Αυτο που ξερω ειναι οτι μου βγαζει μια εντονη επιθυμια να του κανει καποιος το κεφαλι ΤΟΥΜΠΑΝΟ :s_yes
Άβαταρ μέλους
By edmond
#827178 Περί γατιών μια πουταναφέραμε.
Πήγαμε την δική μας στο χωριό το προηγούμενο ΣΚ. Όσο κάτσει, μπορεί να πιάσει Οκτ μέχρι να την φέρουμε πίσω. Την χάρη της να' χα :lol:
Όσοι επιχειρήσετε κάτι παρόμοιο, εννοώ περί 4ώρου ταξιδιού, να δώσετε χάπι...ντάγλας :lol: . Όπως το λέω. Μισό χάπι που καλμάρει, μιας και με το που μπήκε στ' αμάξι άρχισε τα νιαουρίσματα. Πρώτη -έκτακτη- στάση σε κτηνιατρείο(ξέρει ο ντίμβης) αλλά ο ντακ έλειπε. Μια βοηθός μας παρέπεμψε σε παρακείμενο φαρμακείο το οποίο -σοφά :roll: - εμπορεύεται είδη κτηνιατρείου. Σχετικό χάπι λοιπόν και επόμενο...βήμα ποιός θα το βάλει στο στόμα της :help: Ξεκαθαρίζω ότι εγώ δεν αναλαμβάνω :ninja: Λίγο παρακάτω βλέπουμε pet city, λέμε δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Κατεβαίνω, είναι μια νεανίσκα μέσα, της λέω το και το, ok μου λέει γάτα έχω και εγώ θα προσπαθήσω. Την βγάζει, άχου μωρέ τι χαριτωμένη κλπ, βγάζει νύχια, της πέφτει, ξεκινάμε κυνήγι μέσα στο μαγαζί. Σκάει ενίσχυση παληκάρι που ήταν στην αποθήκη, τίποτα. Φωνάζω edmondόπουλο από τ' αμάξι, με το που μπαίνει στο μαγαζί τον πλησιάζει κιουρία. Την τσακώνουμε 3 μαζί, ο τύπος με γάντι :rtfm: και με την 3η προσπάθεια της το βάζουμε και το καταπίνει. Σταδιάλα κολόγατο :rant:
Χαρτζιλικώσαμε, ευχαριστήσαμε, νιώσαμε βελάκια στην πλάτη όπως βγαίναμε και συνεχίσαμε.
Hint: θέλει κανά 2ωρο να δράσει το χάπι. Τα νεύρα μου. Δόξα τον ύψιστο, στο μισάωρο υπήρχε μια κάποια...κάμψη, διαστολή στα μάτια, άνοιγμα το στόμα για ανάσες, όλα καλά λέω. Το ταξίδι απλά κράτησε 1+ ώρα παραπάνω, δε βαριέ.
Τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν απλουστευτεί, αν στο 2ωρο αυτό το είχαμε δώσει ήδη το χάπι. In matter fact είχα πάρει από την προηγούμενη με σκοπό να το βάλω στο φαγητό της. Έλα όμως που δεν έτρωγε.. :rant: Τέσπα.
Επίσης αν προκειται για χωριοκαταστάσεις(μπόλικη χλωρίδα δλδ) απαραίτητη αμπούλα για ψύλλους, τσιμπούρια κτλ. Κρατάει για 1 πρπ μήνα.
Αυτά.
ΝΠ, κάνε λίγο νιάου ν' ακούσω κάτι ρε συ :shifty:
Άβαταρ μέλους
By rafi
#827180 Με το φαι το πρωί πριν ξεκινήσετε..
Πως και δεν έφαγε;
Η αμπούλα το καλοκαίρι σε εξωτερικό χώρο μπορεί να θέλει ξανά και στις 15 μέρες, να κοιτάτε πόσο ξύνεται..
Άβαταρ μέλους
By g8777
#827183 Εδμονδιε δεν μας ανεβαζεις κανα λιγκα με αυτο το χαπι γιατι την επομενη φορα που θα πρεπει να τα παω στον χτηνιατρο και θα ξεκινησει η Τραβιατα απο το πρωτο φακιν δευτερολεπτο θα τα ριξω στην λιμνη να ξεβρωμισει ο τοπος;

Α, επισης. Τα πιανεις απο τον σβερκο---> κοκκαλο, σαν κατοχοι Τεσλα.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#827188 εμας οταν επαιρνε αντιβιωση στη στειρωση του το τριβαμε στο φαγητο.
οταν μπηκε στο αυτοκινητο και εμας νιαουριζε,αλλα μολις ανοιγες μουσικη σταματαγε.
Άβαταρ μέλους
By edmond
uncle_nontas έγραψε:Kalmvet παίδες. Σώζει.

Το καλμβετ είναι σε γενικότερη έλλειψη εδώ και μήνες. Άλλο μου δώσανε, θα το δω αργότερα.
Άβαταρ μέλους
By glf
#827203 Εγώ ανοίγω 5η πόρτα για το σκυλί, μπαίνει και φτάνω Σαλονίκη ή Λάρισσα για 1η στάση. Εύκολα ζώα.