Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#826916 Διευθυντής ΕΜΥ: Ο καύσωνας φαίνεται ότι θα σπάσει το ρεκόρ του ’87 σε διάρκεια

https://www.kathimerini.gr/society/5625 ... -diarkeia/
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#827001 38.4 βλέπω στο σταθμό του ΕΑΑ στα 200m Χαλάνδρι. Εδώ στα 285m 37.7 και βλέπουμε. Εσωτερική 26.

Σήμερα και ειδικά αύριο θα παίξει σοβαρή μπαλίτσα η Φιλαδέλφεια και λοιπές καυσωνοπεριοχές. Πολλή προσοχή, έχει ξεφύγει η κατάσταση.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#827151 Πήγαινε στη θάλασσα να δροσιστείς ( ψηθείς) . Κάτι που έκαναν πριν 50 χρόνια όταν δεν είχαν AC στα σπίτια τους.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#827154 Σκέφτηκα ότι με τόση ζέστη καλύτερα να μείνω μέσα, έκανα και 2 μπουγάδες αστραπή (στέγνωμα σε πραγματικό χρόνο).

Ψήνομαι να δω και Τάκη :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#827155 Χα χα. Μπουγάδες με στέγνωμα αστραπή έχω κάνει κι εγώ αυτό το καλοκαίρι , συνεπικουρούμενες και από αεράκι . Στέγνωμα σε χρόνο dt.

diplomat έγραψε:Ψήνομαι να δω και Τάκη :lipsealed:

F1 ειδικά Ουγγαρία, το καλύτερο υπνωτικό.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#827158 Ο Γουγλης δίνει 43° στην περιοχή.
Το θερμόμετρο στο μπαλκόνι 39° αλλά δεν γύρισε ακόμα ο ήλιος.
Το ερκοντισιον δουλεύει από τις 11 παρά. Μέσα έχω 27,5°.

Κάποια στιγμή η Λίλη ζήτησε να βγει στο μπαλκόνι. Πέντε λεπτά μετά ήθελε να μπει μέσα ξανά

Το πρωί σηκώθηκα στις 9. Μέσα είχε 29,5° και έξω 34!!

Ανοίξαμε για 10 λεπτά και κλείσαμε.

Κουράγιο σε όσους δουλεύουν έξω

.
Άβαταρ μέλους
By glf
#827204 Πήρα το κορίτσι μου και είμαστε πριβέ χωρίς παιδιά στο φεστιβάλ στα λουτρά Πόζαρ.
Βραδάκι στο βουνό είναι σκέτη απόλαυση.
Και μένουμε στην Όρμα με τα νερά να τρέχουν όλη μέρα.
Έτσι ναι :)
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#827258 Εμείς για μπανακι κλασικά, το μεσημέρι (2 πάρα) που φύγαμε είχε πολλή ζέστη, αλλά μέχρι τότε μια χαρά ήμασταν με ομπρέλα και βουτιές.
Το μάζεμα ήταν λίγο θέμα, έπεσε ιδρώτας, αλλά εννοείται μια χαρά περάσαμε και δεν υπήρχε κανένας λόγος να χάσουμε το μπάνιο μας.
Λιγότερος κόσμος από χθες, που ήταν λίγος ούτως ή άλλως για την εποχή.
Εννοείται δεν έχω βάλει στο νερό το καγιάκ με τέτοιες ζέστες.