Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By mousatos
pik. έγραψε:Προσωπικά δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο σε μια χώρα υπό ανάπτυξη όπως η δίκη μας ,χωρις υποδομές δρόμους και σοβαρές επενδύσεις ,να αγοράσω αυτοκίνητο που χρειάζεται 5 ωρες να φορτίσει αν εχεις φορτιστή και μπριζα

Υπάρχουν και τα ηλεκτρικά της Κινεζικής NIO με αφαιρούμενη μπαταρία που αλλάζει σε 5 λεπτά σε σταθμούς αλλαγής . Αγόρασα 4 χιλιάδες τεμάχια και περιμένω σε 4 χρόνια από τώρα να πάω στο x4.
-Γκρουπιέρη, όλα στο 4 !
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#827165 For the record, τις συνέπειες του ανόθευτου καπιταλισμού όπως και του ανόθευτου κομμουνισμού όπως και τον ανόθευτου σοσιαλισμού αργά ή γρήγορα τις νιώθει κανείς βαθιά στο ορθό του...

Όποιος και να είναι...
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
mousatos έγραψε:
pik. έγραψε:Προσωπικά δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο σε μια χώρα υπό ανάπτυξη όπως η δίκη μας ,χωρις υποδομές δρόμους και σοβαρές επενδύσεις ,να αγοράσω αυτοκίνητο που χρειάζεται 5 ωρες να φορτίσει αν εχεις φορτιστή και μπριζα

Υπάρχουν και τα ηλεκτρικά της Κινεζικής NIO με αφαιρούμενη μπαταρία που αλλάζει σε 5 λεπτά σε σταθμούς αλλαγής . Αγόρασα 4 χιλιάδες τεμάχια και περιμένω σε 4 χρόνια από τώρα να πάω στο x4.
-Γκρουπιέρη, όλα στο 4 !

Καλά θα πάει κι αυτό...

https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kos ... moy-video/

:svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By markvag
g8777 έγραψε:

Το πρόβλημα με τους ΜΟΝΜΑΝ δεν έγκειται στους ίδιους, η κυριαρχία τους στον σύγχρονο δημόσιο λόγο βαραίνει εμάς τους υπόλοιπους. :s_roses

Συν το ότι μπερδεύουν τον καπιταλισμό με την πυραμίδα...
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#827568 Ενδιαφέρουσα η παρουσίαση του Elon, αν και δυσκολεύτηκα λίγο να τον παρακολουθήσω.
Άβαταρ μέλους
By skous
#827811 Προς κατόχους: Το enhanced Autopilot λέει τίποτα για ελλάδα, ή απλα gadgetακι με ελάχιστη χρήση;

< >
Άβαταρ μέλους
By Scotch
skous έγραψε:Προς κατόχους: Το enhanced Autopilot λέει τίποτα για ελλάδα, ή απλα gadgetακι με ελάχιστη χρήση;

< >
Δεν το έχω αλλά ψηνόμουν πολύ να το βάλω. Δεν το έβαλα γιατί η συντριπτική πλειοψηφία υποστήριζε ότι δεν αξίζει. Κάποιοι που το έχουν υποστηρίζουν ότι δεν το έχουν μετανιώσει (+3500€ νομίζω), αλλά δεν έχουν και εμπειρία από το απλό AP.
Ρώτα στο teslafans στο fb, υπάρχουν κάποιοι που έχουν εμπειρία κι από τα δύο (με και χωρίς enhanced).

< >
Άβαταρ μέλους
By skous
#827826 Thnk u.
εκτός απο αυτό το FB group, κάποια άλλα links για διάβασμα; Π.χ. αν θέλω να πάω ταξιδάκι με 150.. φτάνω μέχρι Κόρινθο απο αθήνα; Ψαθόπυργό;
Επίσης test drive παίζει στην "αντιπροσωπεία";
Και τέλος το κινούμε ηλεκτρικά υπάρχει ακόμα; (εάν ναι κάποιο link για το process)?
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#827841 Μέσα από το group θα βρεις πολλά πιστεύω (και links για διάβασμα). Δεν έχω κάτι πρόχειρο.
Άνετα Ψαθόπυργο, και αρκετά παραπέρα.
Ναι, παίζει. Έχεις μισή ώρα μπροστά σου για να το πας όπου θέλεις.
Υπάρχει --> https://kinoumeilektrika2.gov.gr/
Άβαταρ μέλους
By skous
#827843 Πήγα παραδίπλα σε ένα μαγαζί προχτές για μια άλλη δουλειά, και είπα να πάω να δώ την ασχήμια απο κοντά....

Οκ το S από κοντά εντυπωσιακό.... αλλά δεν ψάχνω τέτοιο όχημα.

Το 3 πολύ πιο όμορφο απο ότι το έβλεπα στο δρόμο και προφανώς οι φωτισμοί κλπ είναι ιδανικοί... Μου άρεσε αρκετά δηλαδή, που δεν το περίμενα... Βέβαια ο φωτισμός του χώρου ειναι μελετημένος για να το δείχνει όμορφο...

Μετά είδα το Υ (performance) και έπαθα ΠΛΑΚΑ από τους χώρους....... Για εκεί είμαι..... Εάν χωράει σε φάρδος/ύψος στο γκαράζ (και εάν δεν βρίσκει κάτω (λογικά αυτό δύσκολα να συμβεί).

Κλείνει και το Kuga την 8ετία σύντομα (με μόνο 57k χλμ!!!), οπότε έχω μπεί στο τριπάκι σοβαρά...