Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By glf
#822141 Σήμερα του έβαλα και καινούργια λάστιχα καλοκαιρινά.
Ο... μετρ είπε να ρίξουμε πάνω τα Nankang AS-2+
Τώρα που έχω αλλάξει οτιδήποτε από σινεμπλοκ στην ανάρτηση, πάλι είχα αστάθειες σε αλλαγές φορτίου οπότε ήθελα κάτι με καλό σκελετό.
Και cost effective.
Τελικά ναι, τα pirelli ήταν πολύ πιο μαλακά σε πλαϊνά και αυτό ήταν που με χαλούσε.
Τώρα είναι τρένο, κουνιέται τελείως προβλέψιμα.

Σε σημείο που ίσως τζάμπα αλλάξαμε τα δυο πίσω σινεμπλόκ, καλά μου είχε πει ο μηχανικός μου οτι δεν ήταν και τόσο χάλια.

Χαλάλι όμως, τώρα ειναι στο 100%.
Με πήρε χαμπάρι η γυναίκα, κοίτα μη τα φας πριν την ώρα τους μου λέει αχαχαχαχ.Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#825003 Εικόνα

https://press.pirelli.com/pirelli-p-zer ... range-yet/
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#826982 Ένας φίλος μου άλλαξε λάστιχα γιατί δεν του άρεσαν και μου δίνει τα δικά του.
Pirelli p zero Nero του 21 είναι οπότε πιο φρέσκα απ' τα δικά μου, που θα άλλαζα μετά το καλοκαίρι έτσι κι αλλιώς.
Αλλά είναι 215/45/17 ενώ εγώ φοράω 225/45/17.
Λέτε να τα βάλω; Πρέπει να ταιριάζουν λογικά.
Θα έχω κανένα θέμα; Χαμηλώνει πολύ; Θα κοπαναει περισσότερο;

< >
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
kovathe έγραψε:Ένας φίλος μου άλλαξε λάστιχα γιατί δεν του άρεσαν και μου δίνει τα δικά του.
Pirelli p zero Nero του 21 είναι οπότε πιο φρέσκα απ' τα δικά μου, που θα άλλαζα μετά το καλοκαίρι έτσι κι αλλιώς.
Αλλά είναι 215/45/17 ενώ εγώ φοράω 225/45/17.
Λέτε να τα βάλω; Πρέπει να ταιριάζουν λογικά.
Θα έχω κανένα θέμα; Χαμηλώνει πολύ; Θα κοπαναει περισσότερο;

< >

Βαλτα, δεν θα καταλαβεις καμια διαφορά απο την αλλαγη διαστασης . Οτι καταλαβεις θα ειναι απο το διαφορετικο λαστιχο , οχι απο την διαφορετικη διασταση
Εγω θα τα εβαζα
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#827049 Λέτε ε;
Δεν είναι και λίγο πιο στενά; Θα είναι οκ το πάτημα γενικά;
Στο μεταξύ τα πήρα και πέρασα μια βόλτα απ'το Φωκά και μου λέγανε όχι μην τα βάλεις θα χαλάσεις το αμάξι θα είναι σαν ποδήλατο... Δε θα φαίνονται ωραια κλπ κλπ..
Μάλλον θέλανε να μου πουλήσουν καινούργια..

< >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#827068 Όχι, μην το κάνεις. Τα Nero ποτέ δεν ήταν η καλύτερη στιγμή της Pirelli και γενικώς λάστιχα βάζουμε πάντα φρέσκα και πάντα τα σωστά για το αμάξι μας.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#827071 τα nero ηταν κακο ελαστικο.Δεν θα τα εβαζα.
Άβαταρ μέλους
By nikos
Giuseppe Busso έγραψε:Όχι, μην τα βάλεις.
Anonymous Founder έγραψε:Όχι, μην το κάνεις. Τα Nero ποτέ δεν ήταν η καλύτερη στιγμή της Pirelli και γενικώς λάστιχα βάζουμε πάντα φρέσκα και πάντα τα σωστά για το αμάξι μας.
dimviii έγραψε:τα nero ηταν κακο ελαστικο.Δεν θα τα εβαζα.
Να τα βάλει ρε παιδιά για κάνα χρόνο. Σιγά τη διαφορά στις διαστάσεις. Από αυτά που εχει καλύτερα είναι και πιο φρεσκα
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
#827083 Μια διασταση κατω δεν ειναι τιποτα, μικρη η διαφορά

Υπηρχε P zero nero και μετα βγηκε το P zero nero gt . Δεν ξερω αν αλλαξε κατι απο τοτε
To P zero nero το φοραγα , δεν ηταν κακό , απλα ηθελε λιγο ζεσταμα . Ειχε σκληρα πλαινα . Τελειο δεν ηταν , αλλά ουτε και κακό που λετε
Το gt νομιζω ειχε γινει πιο μαλακό

Εγω θα τα εβαζα οπως ειπα και πριν
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#827091 Δεν ξέρω γιατί να μπλέκει όμως, όταν μπορέσει να αγοράσει μια χαρά καινούργια ελαστικά για κάτω από 400€ και από καλή μάρκα;
https://www.xoimes.gr/tires/dunlop/sp-s ... t-2-el-13/
Άβαταρ μέλους
By glf
#827101 +1 been there, done that.

alexandros.K έγραψε:Μια διασταση κατω δεν ειναι τιποτα, μικρη η διαφορά
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#827103 Εντάξει το σκεπτικό ήταν να τα φόραγα για κάνα χρόνο δύο, να καθυστερήσω την αλλαγή μιας και είναι τσάμπα.
Μόνο βέβαια αν ταιριάζουν στις ζάντες και στο αμάξι.
Σαν μέγεθος και μόνο, το μοντέλο δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα γιατί έτσι κι αλλιώς μάλλον καλύτερα θα κρατάνε απ'τα δικά μου τώρα.

< >