Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By kubiak
Scotch έγραψε:Να πούμε επίσης πως εκεί το όριο είναι 50 (αν δεν κάνω λάθος) και πως οι δύο άνθρωποι θα ζούσαν, αν ο οδηγός το τηρούσε. Εννοείται πως είναι εγκληματικό αυτό που έκανε η "οδηγός" της Α, απλά οι συνέπειες θα ήταν αστείες αν το Jeep πήγαινε με το όριο (πιστεύω πως πήγαινε άνετα με 70-80 ή και 90).
Αν τηρούν οι περισσότεροι το όριο ναι, αν όχι τότε είναι πολύ επικίνδυνο και αυτό...
Η αναστροφή ήταν η κυρία αιτία, όχι η ταχύτητα...
Άβαταρ μέλους
By mirage
Scotch έγραψε:Jeep grand cherokee 1999-2002 λένε κάποιοι :s_dunno
Ναι μπρος και πίσω φώτα αυτό δείχνουν.
https://www.iihs.org/ratings/vehicle/Je ... r-suv/2000
Άβαταρ μέλους
By Serf
Scotch έγραψε:Να πούμε επίσης πως εκεί το όριο είναι 50 (αν δεν κάνω λάθος) και πως οι δύο άνθρωποι θα ζούσαν, αν ο οδηγός το τηρούσε. Εννοείται πως είναι εγκληματικό αυτό που έκανε η "οδηγός" της Α, απλά οι συνέπειες θα ήταν αστείες αν το Jeep πήγαινε με το όριο (πιστεύω πως πήγαινε άνετα με 70-80 ή και 90).
Σε μεγάλο μέρος της η Μαραθώνος έχει όριο 50χαώ στη δεξιά λωρίδα και 70χαώ στην αριστερή.
Άβαταρ μέλους
By g8777
224v έγραψε:Φίλτατε όταν αγόραζα οχημα δεν υπολογιζα να ακουμπήσω κάποιον γιατί φροντίζω να ειμαι μακρυά από ηλιθιους οδηγούς. Αυτό δεν διδάσκεται σε σχολές οπότε είναι θέμα εμπειρίας σε ένα βαθμό και στην παρακολούθηση των άρθρων του Κ. Καβαθά που εσείς εδώ μέσα τον έχετε απαξιώσει. Γιατί τωΡα είναι της μόδας ο πουρναρακης!!!
Οι ικανότητες της ενεργητικής ασφαλειας ήταν το κύριο θέμα για την αγορά και τα γούστα που θα έβγαζα οδηγώντας το.

.

Θυμήθηκα το ανέκδοτο με τον τύπο που πήρε τηλέφωνο στην Τροχαία για να καταγγείλει όλους τους υπόλοιπους οδηγούς που οδηγούσαν ανάποδα στον δρόμο.

:lol:

Επίσης θυμήθηκα τον Γιώργο Μιρτσο και την άγνοια του να παίξει μπουζούκι αν και μεγάλωσε από 13 χρονώ μέσα στα σκυλάδικα.

:superman:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Serf έγραψε:
Σε μεγάλο μέρος της η Μαραθώνος έχει όριο 50χαώ στη δεξιά λωρίδα και 70χαώ στην αριστερή.
Σωστά. Ωστόσο το τελευταίο όριο πριν από το σημείο που έγινε το δυστύχημα βλέπω είναι αυτό:
Εικόνα

Λόγω της κατηφόρας βέβαια, τηρείται ακόμη πιο δύσκολα.

< >
Άβαταρ μέλους
By 224v
g8777 έγραψε:
224v έγραψε:Φίλτατε όταν αγόραζα οχημα δεν υπολογιζα να ακουμπήσω κάποιον γιατί φροντίζω να ειμαι μακρυά από ηλιθιους οδηγούς. Αυτό δεν διδάσκεται σε σχολές οπότε είναι θέμα εμπειρίας σε ένα βαθμό και στην παρακολούθηση των άρθρων του Κ. Καβαθά που εσείς εδώ μέσα τον έχετε απαξιώσει. Γιατί τωΡα είναι της μόδας ο πουρναρακης!!!
Οι ικανότητες της ενεργητικής ασφαλειας ήταν το κύριο θέμα για την αγορά και τα γούστα που θα έβγαζα οδηγώντας το.

.

Θυμήθηκα το ανέκδοτο με τον τύπο που πήρε τηλέφωνο στην Τροχαία για να καταγγείλει όλους τους υπόλοιπους οδηγούς που οδηγούσαν ανάποδα στον δρόμο.

Επίσης θυμήθηκα τον Γιώργο Μιρτσο και την άγνοια του να παίξει μπουζούκι αν και μεγάλωσε από 13 χρονώ μέσα στα σκυλάδικα.

:superman:
Πολύ καλά κάνει και τα θυμάσαι ελπίζω να σε προστατεύουν αυτές οι αναμνήσεις απο φιληματα με ηλιθιους γύρω σου.

.
Άβαταρ μέλους
By 224v
Morx έγραψε:

.

224v έγραψε:Και τι έκαναν αυτά που λες για να τους σώσει?? Το έχω ξαναπεί ότι τα τεστ που κάνουν είναι αχρηστα αφού βάζουν ταχύτητες που κάνεις δεν τηρεί σε συτοκινητοδρομους. Κοινώς δουλεύουν τους πελάτες που δίνουν σημασία και διαλέγουν με βάση αυτά. Οι ζώνες πάραμορφωσης έχουν σημασία για τις αστείες ταχύτητες που τα κάνουν. Ακριβώς επειδή είμαι μηχανικός σκεπτόμενος με αυτά που έμαθα δεν τα υπολογίζω τα αστέρια.

.

Βρες το ρουτερ σου, ξηλωσετο απο την πριζα, παρτο παραμασχαλα και τραβα στον παροχο σου να το παραδωσεις.
Σπαταλας ιντερνετ, ειναι κριμα !!!!!!11!11111 :dizzy:
Εσύ κοίτα να μην φιλήσεις κανένα ηλιθιο στο δρόμο που υπάρχει και άσε τις συμβουλές, αγόρασε και κανένα όχημα με 10 αστέρια ασφάλεια ώστε να κυκλοφορείς χωρίς άγχος στους δρόμους της Ελλάδας. Έτσι συμβουλεύει πλέον ο Πουρναρακης που κονομαει διαφημιζοντας γερμανικά ασφαλή οχηματα των 45+ χιλιάδων ευρώ.

.
Άβαταρ μέλους
By 224v
Serf έγραψε:Σωστά. Γιατί με τα αντανακλαστικά έρχεται κι η ικανότητα τηλεμεταφοράς.... Όταν αμάξι πετάγεται μπροστά σου στα 5μ σε ένα δρόμο όπως η Μαραθώνος, η εμπειρία επιτρέπει να γίνει σε νανοδευτερολεπτα η επικοινωνία: beep me up Scotty!
Σε μένα δεν έχει πεταχτεί ποτε ΞΑΦΝΙΚΑ αμάξι στα 5 μέτρα γιατί βλέπω μπροστά μου στα 200+ μέτρα οπότε θα έχω λάβει τα μέτρα μου εάν κρίνω Ότι έτσι πρεπει, οπότε εσύ να τσεκάρεις την ικανότητα σου τηλεμεταφορας.

.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#826696 Τί μέτρα λαμβάνεις δλδ όταν στα 400,500 μέτρα μπροστά σου εντοπίζεις :s_sarcastic αγέλη σκύλων έτοιμη να πεταχτεί στον δρόμο μετά την κλειστή αριστερή, πανικοβαλλοντας την κυρία με το κορσακι που ενστικτωδώς μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα και σε περιμένει καθώς έρχεσαι με το σαπιδι σου και με τις πάντες σαν Π.Ο. που σέβεται τον εαυτό του;

Θα σου πω τί μέτρα λαμβάνεις.

Προσεύχεσαι.

Να απομείνει έστω και μια κωλοτριχα διαθέσιμη για να αναγνωρίσουν ποιος ήταν αυτός ο Equaliser :shifty:
που οδηγούσε σαν του ανήκε ο δρόμος.

Ρε τί κυκλοφορεί εκεί έξω :omg: .
Άβαταρ μέλους
By Serf
224v έγραψε:
Serf έγραψε:Σωστά. Γιατί με τα αντανακλαστικά έρχεται κι η ικανότητα τηλεμεταφοράς.... Όταν αμάξι πετάγεται μπροστά σου στα 5μ σε ένα δρόμο όπως η Μαραθώνος, η εμπειρία επιτρέπει να γίνει σε νανοδευτερολεπτα η επικοινωνία: beep me up Scotty!
Σε μένα δεν έχει πεταχτεί ποτε ΞΑΦΝΙΚΑ αμάξι στα 5 μέτρα γιατί βλέπω μπροστά μου στα 200+ μέτρα οπότε θα έχω λάβει τα μέτρα μου εάν κρίνω Ότι έτσι πρεπει, οπότε εσύ να τσεκάρεις την ικανότητα σου τηλεμεταφορας.

.
Famous last words...

"Δεν χρειάζομαι καμία μηχανή να μου πει τι θα κάνω, εγώ τα κάνω καλύτερα από όλες"Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By mirage
#826698 Γιατι ασχολείστε, δεν έχετε βαρεθει τόσα χρόνια να διαβάζετε τα ιδια και τα ιδια από τον εν λόγω;
Άβαταρ μέλους
By 224v
#826702 Μα ναι και εγω αναγκάζομαι να τα ξαναλέω γιατί εδώ μεσα επαναλαμβανετε πράγματα που στην πραγματικότητα δεν ισχύουν, πχ το δυστύχημα με την mercedes των πολλών αστεριων ασφαλείας.
Και ένας να προβληματισθει Για το αν πράγματι τον προστατεύουν οι περιοχές ελεγχόμενης παραμορφωσης, τότε δεν θα είναι ξένοιαστος στο δρόμο, ότι τάχα μου έχω αισθητήρες και με προστατεύουν από την αγέλη σκύλων!!!(μα που το σκεφθηκε αραγε) ο G8777. Ούτε στη περιοχή του που έχω περάσει αρκετές φορές δεν μου έτυχε. Αντίθετα στο νησί μου βράδυ συναντάς κατσικάκια ξαπλωμένη στην άσφαλτο να ρεμβαζουν τα αστέρια.

.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
224v έγραψε: Ούτε στη περιοχή του που έχω περάσει αρκετές φορές δεν μου έτυχε.

.

Δεν είσαι αρκετά έμπειρος , γι'αυτό.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#826707 Ε!! Ναι φυσικά που να τον φτάσω τον g8777 αλλά ας βάλει τότε μια φωτογραφια με αγέλη σκύλων στα 200 μέτρα να μΕ πείσει ότι του έχει συμβεί έστω και κανένα άρθρο εφημεριδας από την περιοχή.
Μα πάλι τρολλ.... το ξεφτυλιζετε

.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
224v έγραψε:Ε!! Ναι φυσικά που να τον φτάσω τον g8777 αλλά ας βάλει τότε μια φωτογραφια με αγέλη σκύλων στα 200 μέτρα να μΕ πείσει ότι του έχει συμβεί έστω και κανένα άρθρο εφημεριδας από την περιοχή.
Μα πάλι τρολλ.... το ξεφτυλιζετε

.
Καθόλου τρολ. Θέλω να καταλάβεις ότι κανένας δεν είναι αρκετά έμπειρος ώστε πάντα να τη γλιτώνει. Δεν είναι δυνατόν να προβλέψεις ΟΛΕΣ τις πιθανές αιτίες ατυχήματος.

Τον g ασ'τον, ακόμα δίνει για σήματα.