Οι ικανότητες της ενεργητικής ασφαλειας ήταν το κύριο θέμα για την αγορά και τα γούστα που θα έβγαζα οδηγώντας το.
.
224v έγραψε:Φίλτατε όταν αγόραζα οχημα δεν υπολογιζα να ακουμπήσω κάποιον γιατί φροντίζω να ειμαι μακρυά από ηλιθιους οδηγούς. Αυτό δεν διδάσκεται σε σχολές οπότε είναι θέμα εμπειρίας σε ένα βαθμό και στην παρακολούθηση των άρθρων του Κ. Καβαθά που εσείς εδώ μέσα τον έχετε απαξιώσει. Γιατί τωΡα είναι της μόδας ο πουρναρακης!!!
Οι ικανότητες της ενεργητικής ασφαλειας ήταν το κύριο θέμα για την αγορά και τα γούστα που θα έβγαζα οδηγώντας το.
.

saxon_747 έγραψε:Τώρα που είσαι έμπειρος, τα αντανακλαστικά σου είναι το ίδιο γρήγορα με κάποιου νεότερου;
224v έγραψε:Φίλτατε όταν αγόραζα οχημα δεν υπολογιζα να ακουμπήσω κάποιον γιατί φροντίζω να ειμαι μακρυά από ηλιθιους οδηγούς. Αυτό δεν διδάσκεται σε σχολές οπότε είναι θέμα εμπειρίας σε ένα βαθμό και στην παρακολούθηση των άρθρων του Κ. Καβαθά που εσείς εδώ μέσα τον έχετε απαξιώσει. Γιατί τωΡα είναι της μόδας ο πουρναρακης!!!
.
224v έγραψε:Και τι έκαναν αυτά που λες για να τους σώσει?? Το έχω ξαναπεί ότι τα τεστ που κάνουν είναι αχρηστα αφού βάζουν ταχύτητες που κάνεις δεν τηρεί σε συτοκινητοδρομους. Κοινώς δουλεύουν τους πελάτες που δίνουν σημασία και διαλέγουν με βάση αυτά. Οι ζώνες πάραμορφωσης έχουν σημασία για τις αστείες ταχύτητες που τα κάνουν. Ακριβώς επειδή είμαι μηχανικός σκεπτόμενος με αυτά που έμαθα δεν τα υπολογίζω τα αστέρια.
.
edmond έγραψε:Ντωμεταξύ ρε μλκ μου η 88χρονη πετάχτηκε από την απέναντι μεριά! Πέρασε, έσφαξε δλδ, και το απέναντι ρεύμα για να περάσει απέναντι! Υποθέτω ότι είχε κόκκινο από αυτά που πρέπει να πατήσεις πάνω στα καλώδια κοντά στον σηματοδότη για να ενεργοποιηθούν---->πρέπει να περιμένεις με τις ώρες, κάτι το οποίο δεν είχε σκοπό να κάνει η γιαγιάκα.
Κλασικά βέβαια ούτε λόγος για φυλακές κλπ λόγω ηλικίας, όπως ειπώθηκε ζήτημα αν κατάλαβε τι παίχτηκε, μπορεί να το θεώρησε και δεδομένο.
...Εν τω μεταξύ το τρελοκομείο ο Bottas πάει με τ[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]