- 27 Φεβ 2015, 14:05
BEAMS έγραψε:@kacey
Με ρωτάς
"Τι ακριβως νομιζεις οτι θα γινει αν βγουμε απο το ευρω?"
Σου απαντώ λοιπόν πως δεν ξέρω. Στην πραγματικότητα κανείς δεν μπορεί να σου πει τι και πως πλην των γνωστών Πυθιών που παρεπιδημούν και εδώ μέσα.
Για το μόνο που μπορώ να σου π,ω είναι πως μεταξύ ενός ασάλιωτου γαμησιού που έρχεται με τη μορφή της ευρωπαικής αλληλεγγύης
και της τήρησης των ευρωπαικών τέζα σημαδεμένων κανόνων ΚΑΙ μιας σκοτεινής πόρτας που λέγεται χρεωκοπία (παραδοχή της πραγματικότητας δηλαδή), εγώ προσωπικά διαλέγω την πόρτα. Είναι δικαίωμα του καθενός να πιστεύει το αντίθετο. Ας αμφισβητήσει όμως πρώτα με στοιχεία τα λίγα πράγματα που έγραψα πιο πριν και που τα ξέρουν όλοι. Ή όσοι δεν κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους.
Το καλοκαίρι είναι κοντά. Κάτσε κι εσύ και όλοι να δούμε το θεάρεστο σχέδιο της σωτηρίας μας μέσα από τους ευρωπαικούς και διεθνείς θεσμούς.
Κυριακή κοντή γιορτή.....
Κατ'αρχας μπερδευεις τη χρεωκοπια, με την επιστροφη σε εθνικο νομισμα. Το οτι το ενα μπορει να προκαλεσει το αλλο, δεν σημαινει οτι ειναι το ιδιο. Η χωρα θα συνεχισει να χρωσταει οτι χρωσταει με την επιστροφη σε εθνικο νομισμα. Επισης θα συνεχισει να εχει τις οποιες συνεπειες θα φερει ενα "δεν πληρωνω γιατι δεν μπορω/δεν θελω/δεν ευθυγραμμιστηκαν οι πλανητες (ειναι αδιαφορος ο λογος)", δηλαδη μια χρεωκοπια ΩΣΤΕ να μη πληρωσει αυτα που χρωσταει.
2ον, λες "μια σκοτεινη πορτα". Δεν ειναι καθολου σκοτεινη πορτα. Η επιστροφη σε εθνικο νομισμα θα γινει ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ να το υποτιμας, οποτε και οσο χρειαζεται. Μεταφραση: τα οποια λεφτα παιρνεις, θα χανουν την αξια τους οποτε και οσο χρειαζεται για να καταφερνει η χωρα αυτα που υποτιθεται (και απ'ότι φαινεται, ετσι ειναι, συμφωνω) οτι δεν μπορει να καταφερει εχοντας το ευρω. Αν νομιζεις οτι αυτο ειναι καλυτερο, τοτε δεν ξερω τι να σου απαντησω.
ΥΓ Εγω παντως απο το αγνωστο γαμησι, προτιμω το γνωστο.
ΥΓ2 τα παραπανω ειναι αυτα που "γνωριζω" οτι ισχυουν. Αν δεν ειναι ετσι, ειμαι ολος ματια να διαβασω (επιχειρηματα, σε επαφη με τη πραγματικοτητα, οχι αποψεις του κωλου τυπου "οι ανθρωποι ειναι πανω απο τα νουμερα").
criuser έγραψε:Το θέμα είναι ότι όσο επιβιώνουν πολιτικά Σαμαράς - Βενιζέλος και δεν είναι μέσα , η κατάσταση δεν πρόκειται να βελτιωθεί, γιατί αυτοί που διέλυσαν τον ιδιωτικό τομέα , δεν πρόκειται να ξαναψηφιστούν από τον κόσμο της εργασίας . Χίλες φορές καλύτερα τα άκρα .
καλα τα λες παρακατω, αλλα εσενα οι τελευταιες 4-5 εκλογικες αναμετρησεις σου εχουν δειξει οτι ο ελληνας εχει κριτικη ικανοτητα (ή εστω μνημη)?