Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#826506 Πανω απο τους 27° κανει ζεστη σε εσωτερικο χωρο. Στους 29 βραζεις ακομα κι αν καθεσαι και δεν κανεις τιποτα. Για υπνο δεν το συζητω καν.
Εξω με 29° ειναι υπεροχα, αλλα δεν εχει την ιδια υγρασια ασε που ολο και καποια αυρα θα εχει.
Οποτε μαλλον αντεχεις την ζεστη περισσοτερο απο εμενα πχ που μεχρι τους 34° εξω ειμαι μια χαρα
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Scotch έγραψε:Μπα, δεν δοκιμάζω κάτι, απλά δεν έχω ζεσταθεί τόσο ακόμη. Η θερμοκρασία μέσα στο σπίτι δεν έχει ξεπεράσει τους 29 βαθμούς (ακόμη και τις ημέρες που είχε 40+), οπότε ποιο το νόημα να βάλω a/c.
Εδώ είναι ο Σκωτσέζος. Λίγες μέρες έμειναν για να πάω στους 20max.

29 μέσα στο σπίτι δεν αντέχω ούτε εγώ. :help:
Το όριο να μην ιδρώνεις είναι οι 27 βαθμοί που λέει ο ΝΠ, οτιδήποτε παραπάνω, αντέχεται με ρεύμα από ανοιχτά παράθυρα, αλλά χωρίς να μπορείς να κοιμηθείς ανθρώπινα.
Δεν καταλαβαίνω και το λόγο κιόλας, το κλιματιστικό το έχουμε ακριβώς γι'αυτές τις 20 μέρες το χρόνο, για ποιο λόγο να υποφέρουμε; Για οικονομία;
:vava:
Καταλαβαίνω πως κάποιους τους ενοχλεί, καταλαβαίνω πως ξηραίνει λίγο το λαιμό επειδή κάνει και αφύγρανση, αλλά οτιδήποτε άλλο είναι υπερβολή.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#826519 Τον καταλαβαινεις ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τον λογο, αλλα πληρωνεις εμενα για να κανω την βρωμικη δουλεια. :oops:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#826546 Μάρκα θρύλος. Μια φορά βγαίνουν αυτά :shifty:
Είναι εσωτερική μονάδα fan coil, πολύ αμφιβάλλω αν στη συγκεκριμένη κάνει διαφορά αν θα το βάλεις στους 18 ή στους 25.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#826547 Δλδ στους 29 κελσιου εισαι ανετα αλλά το κλιματιστικο το εβαλες να πιασει 18; :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#826548 Κι εγώ το άναψα πριν από λίγη ώρα, μέρα χόουμ όφις σήμερα δυστυχώς... λίγο πάνω από τους 20 το έχω (ανοιχτό είναι, δεν έχει σιλς ως πειστήριο :lol: ).
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Scotch
g8777 έγραψε:Δλδ στους 29 κελσιου εισαι ανετα αλλά το κλιματιστικο το εβαλες να πιασει 18; :dizzy:

Είναι του gollum κλιματιστικό. Περισσότερο είναι φάση "λειτουργεί/δεν λειτουργεί". Για να σου δώσω να καταλάβεις, μπορεί αν το βάλω στους 20 να σταματήσει.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Scotch έγραψε:Άπιστε g.
Εικόνα
Εικόνα
Στη ζελατίνα το έχω ακόμη

< >
Και καλά δε ζεσταίνεσαι, το ac στους 18°C βλέπω. (Θαρρείς και εχει διαφορά)
Άβαταρ μέλους
By Scotch
saxon_747 έγραψε:Και καλά δε ζεσταίνεσαι, το ac στους 18°C βλέπω. (Θαρρείς και εχει διαφορά)

Διάβασε αμέσως πιο πάνω