Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#826006 43 εδειξε το κανγκου στο Καματερο
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#826007 Πετάχτηκα για λίγο στο σπίτι να πάρω κάτι χαρτιά, το βγες από a/c έξω είναι φάπα ζέστης. :lipsealed:

39 έδειχνε το χρέπι, έβγαλα και μια πικούλα από το πίσω μπαλκόνι με τη λαύρα να φαίνεται με γυμνό μάτι πάνω από τα αθηνεζοβούνια, ο Υμηττός χαμένος στη ερημήσια ομίχλη :lipsealed:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By g8777
#826008 43 καποια στιγμή στην Εγνατία. Ευτυχώς ήταν λίγο κάτω απ'το όριο της προσωπικής μου αντοχής ( μέχρι 45 είμαι οκ) ισα που κατέβασα το παράθυρο για αεράκι .
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
g8777 έγραψε:43 καποια στιγμή στην Εγνατία. Ευτυχώς ήταν λίγο κάτω απ'το όριο της προσωπικής μου αντοχής ( μέχρι 45 είμαι οκ) ισα που κατέβασα το παράθυρο για αεράκι .

Αν ψάχνεις δουλειά , στείλε ένα βιογραφικό:

https://ergasiatora.gr/zitoyntai-ergate ... yvoyrgiki/
Άβαταρ μέλους
By g8777
#826011 Έχε χάρη που έχω ευαισθησία σε αυχενικό και αποφεύγω ψύξη ( και φαπα :shifty: ) αλλιώς θα σου λεγα ..
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#826020 Εικόνα

Άλλους 3 βαθμούς περιθώριο τους έχουμε μέχρι να έρθουν οι καμήλες.

Από το τέλος της άλλης βδομάδας τα τωρινά στοιχεία δίνουν ακόμα πιο υψηλές θερμοκρασίες.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#826490 Αυτή τη στιγμή 28.6 εξωτερική, έχω ανοιχτά για αερισμό και με βλέπω πάλι να το ξενυχτάω μέχρι τις 2 για πλάκα.

Λεκανοπεδαίοι την παλεύετε; Βλέπω σταθμούς με κάργα 31 στις 12μιση το βράδυ και ιδρώνω..
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#826496 Moνο με κλιματισμο! Χθες στις 12+ το βαρδυ στο μπαλκονι η θερμοκρασια ηταν 31°, το πρωι σημερα στις 8 παρα, 32°....και τα χειροτερα ερχονται.

Το χειροτερο ειναι οτι εχουν μαζεψει ζεστη τα κτιρια, οι δρομοι κλπ και ακομα κι αν φυγει ο καυσωνας θα δροσισει στις πολεις στα μεσα του Οκτωβρη
Άβαταρ μέλους
By markvag
#826497 Χθες το βράδυ εδώ πάντως είχε ωραία δροσούλα... :lol:

Ευτυχώς, ακόμα δεν έχουμε πιάσει 40αρια (μέχρι 39 χτύπησε), αλλά οι συνθήκες είναι εξαιρετικά δύσκολες όταν είσαι στον ήλιο... Είναι σαν να μπαίνεις σε αναμμένο φούρνο... :ninja: Βέβαια, σε 2-3 μέρες περιμένω κι εδώ να δούμε θερμοκρασίες από 4... :ninja: :ninja:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#826500 Kαι εγω τα ιδια, εχει απο χτες που αρχιζει και ζεσταινει μεσα στο σπιτι ( 38,6 στην τουαλετα ) αλλα το ψυχολογικο οριο για να αναψω εχει δρομο ακομα ( = 42 C στο play room).
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Scotch έγραψε:Κλιματισμός δεν έχει ανάψει ακόμη. Ωστόσο χθες βράδυ είχε ζέστη (1η φορά φέτος).

Δοκιμάζεις τις αντοχές σου; :hmmm:
Πού πήγε ο Σκωτσέζος δεν μπορώ τις ζέστες;
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#826502 Μπα, δεν δοκιμάζω κάτι, απλά δεν έχω ζεσταθεί τόσο ακόμη. Η θερμοκρασία μέσα στο σπίτι δεν έχει ξεπεράσει τους 29 βαθμούς (ακόμη και τις ημέρες που είχε 40+), οπότε ποιο το νόημα να βάλω a/c.
Εδώ είναι ο Σκωτσέζος. Λίγες μέρες έμειναν για να πάω στους 20max.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#826504 Η αλήθεια είναι ζηλεύω κι εγώ, μέχρι 32-34 είναι καλά, μετά δύσκολα παλεύεται.