Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#826326 @ markvag: και στο Tesla υπάρχει κουμπάκι στο λεβιέ των ταχυτήτων (--> https://www.tesla.com/ownersmanual/imag ... -en-US.png) και μετά ρυθμίζεις ό,τι θέλεις και με τη ροδέλα στο τιμόνι (ή/και από το μενού της οθόνης)

@ drdino :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By mirage
Scotch έγραψε:Όπως το περιγράφει ο mirage πρέπει να είναι. Γιατί όμως προέκυψε τον τελευταίο μήνα αυτό το "θέμα", με τις τελευταίες αναβαθμίσεις, και δεν υπήρχε πιο πριν, άγνωστο. Γι αυτό εικάζω πως μάλλον κάτι ξέφυγε στο τελευταίο update και θα διορθωθεί σε επόμενο.

< >

Γιατί μερικές φορές διορθώνεις κάτι και χαλάς κάτι άλλο. Αν δεν υπάρχει σοβαρό testing μπορεί να μην το πάρεις καν χαμπάρι. Αν υπάρχει σοβαρό testing μπορεί να το γνωρίζεις και συνειδητά να αποφασίσεις να βγάλεις το update για διάφορους λόγους π.χ. πρέπει να βγεί γιατί διορθώνει σοβαρότερα θέματα, θεωρείται μικρής σημασίας και πάει στο επόμενο release κλπ.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#826331 Όταν έγραφα εδώ μέσα ότι δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στους αισθητήρες και τους αυτοματισμούς που βάζουν πλέον ολοι κοντραροντας η κάθε μάρκα την άλλη, τώρα έρχεται ο HF και παραδέχεται ότι αυτό συμβαίνει και θα συμβαίνει.
Προσωπικά στα @@α μου όλες αυτές οι περιπτώσεις που αναφέρατε, δεν τις θεωρώ μεγάλα προβλήματα,αφουεχω τον έλεγχο στη τελική φάση με διακόπτη.

.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#826343 Μα και εγω λέω ότι καλοί οι αυτοματισμοί αλλά να έχω και ένα κουμπί να τους βγάζω off. Δηλαδή όταν έχουμε μια χαρά καιρό θα πρέπει να έχω στο αυτόματο τους καθαριστηρες?? Οι κατοικουντες στας ευρωπας που εκεί ο καιρός είναι λίγο απρόβλεπτος ας τους έχουν στο αυτόματο αφού είναι κόπος να πατήσουν το λεβιεδακι. Είναι όμως βλέπεις και οι κουτσουλιές που θα επέμβουν απροειδοποιητα !

.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#826397 Δεν υπάρχουν αυτονόητα όταν φτιάχνεις ένα προϊόν.
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#826400 Δε συμφωνώ, υπάρχουν πολλές περιπτώσεις όπου οι δικλείδες ασφαλείας είναι προϋπόθεση...
Οχι μόνο στα αυτοκίνητα αλλά σε πάρα πολλά προϊόντα...
Redundancy is usually a friend...
Άβαταρ μέλους
By mirage
#826402 Μαλλον δεν με διάβασες προσεκτικά
Άβαταρ μέλους
By kubiak
mirage έγραψε:Μαλλον δεν με διάβασες προσεκτικά
Μάλλον δεν κατάλαβα το μήνυμά σου τότε!
(αν έχεις όρεξη μου εξηγείς...)
Άβαταρ μέλους
By markvag
#826436 Εντάξει, μόλις 4 χρόνια άργησε
Άβαταρ μέλους
By mirage
kubiak έγραψε:
mirage έγραψε:Μαλλον δεν με διάβασες προσεκτικά
Μάλλον δεν κατάλαβα το μήνυμά σου τότε!
(αν έχεις όρεξη μου εξηγείς...)

Εικόνα
The absence of alternatives clears the mind marvelously...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
markvag έγραψε:Εντάξει, μόλις 4 χρόνια άργησε

Ακόμη δεν έχουν παραδώσει τίποτε βέβαια...
Προβλέπω στις ΗΠΑ να πάει τρένο πάντως και να μην προλαβαίνουν τις παραγγελίες.