Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By vagmag
Dimsabas έγραψε:Όπως τώρα που πωλείται καινούριο 3άρι κάτω από 31 χιλιάρικα;

?
Άβαταρ μέλους
By Serf
Dimsabas έγραψε:Τι καψόνι σού έχει κάνει;
Εμένα με τους υαλοκαθαριστήρες... Στους δεξιοτιμονους με την προέκταση πεου... εμμμ.. δαγκάνα, κτλ.
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
vagmag έγραψε:
Dimsabas έγραψε:Όπως τώρα που πωλείται καινούριο 3άρι κάτω από 31 χιλιάρικα;

?
Βγήκαν 4-5 Model 3 από ακυρωμένες παραγγελίες στα 39 παρά. Μείον τα οκτώ της επιδότησης...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Serf έγραψε:
Εμένα με τους υαλοκαθαριστήρες... Στους δεξιοτιμονους με την προέκταση πεου... εμμμ.. δαγκάνα, κτλ.
Τι παίχτηκε με τους υαλοκαθαριστήρες;

.
Άβαταρ μέλους
By Serf
Νίκος Παππάς έγραψε:
Serf έγραψε:
Τι παίχτηκε με τους υαλοκαθαριστήρες;

.

Στο autopilot ενεργοποιούνται randomly οι υαλοκαθαριστήρες... δε μπα να έχει ξηρασία Σαχάρας έξω :dizzy: :dizzy: :dizzy:

Κι επειδή σε autopilot ΔΕΝ απενεργοποιούνται οι υαλοκαθαριστήρες, όταν "το πιάσει η μ@λ@κί@", αναγκάζομαι κι απενεργοποιώ το autopilot.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#826208 Serf σου το κάνει και με καθαρό παρμπρίζ; Εμένα το έκανε βράδυ, με αρκετά έντομα.

< >
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#826209 Παιζει να παιρνει πληροφοριες καιρού σαν το κινητό που λεει thunderstorms now και έχει 40 βαθμούς έξω…;;

< >
Άβαταρ μέλους
By Chris
bibendum έγραψε:Παιζει να παιρνει πληροφοριες καιρού σαν το κινητό που λεει thunderstorms now και έχει 40 βαθμούς έξω…;;

< >

Κι αν το κινητο λεει 40 βαθμους ο ηλιος λαμπει αλλα στην πραγματικοτητα εχει πιασει μπουρινι να μην αναβουν, το φανταζεσαι? :s_biggrin :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#826213 Ξέρω ότι χρησιμοποιεί δεδομένα για τον καιρό (όπως κάνει για την κίνηση) για μεγαλύτερη ακρίβεια στον υπολογισμό αυτονομίας. Δε νομίζω ότι το κάνει για τους υαλοκαθαριστήρες.

< >
Άβαταρ μέλους
By Serf
#826215 Το άρθρο που παρέθεσε ο drdino περιγράφει το πως γίνεται η αναγνώριση βροχής (κάμερα, κτλ).

@Scotch : το θέμα παρατηρείται πρωί - μεσημέρι - βράδυ. Ανάλογα τις ορέξεις του άρχοντα Έλον :help:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#826221 Είναι αρκετά "δημοφιλές" παράπονο, άλλοι το βιώνουν πιο έντονα, άλλοι λιγότερο. Θεωρώ πως κάποιο update θα δώσει τη λύση (κάποια στιγμή).

< >
Άβαταρ μέλους
By markvag
#826247 Δηλαδή για κάτι ακόμα (πιθανώς και επικίνδυνο) η αγαπημένη μας εταιρεία έδωσε ένα κακό προϊόν στους πελάτες της, οι οποίοι περιμένουν κάποια στιγμή ένα update... :inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#826259 Ή διαφορετικά, η αγαπημένη μας εταιρεία έδωσε ένα σχεδόν αψεγάδιαστο προϊόν στους πελάτες της, οι οποίοι περιμένουν κάποια στιγμή ένα update για να γίνει πραγματικά αψεγάδιαστο ... :inlove: :inlove:
Εξαρτάται πόσο hater ή fan είσαι. :shifty: