Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#826103 Μεγάλο πρόβλημα τα αφής
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#826104 Λέγετε μου τέτοια!

Στις εστίες Bosch που έχω 4 χρόνια δεν είχα πρόβλημα. Αλλά γενικά όταν λέω τέτοια πράγματα, την επομένη παρουσιάζονται!

Φτου-φτου!
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Anonymous Founder έγραψε:Ούτε εγώ είχα ποτέ πρόβλημα, με εστίες Bosch, την φθηνότερη επαγωγική.
Από το 2020 βέβαια, δεν είναι τόσο παλιά.
+1

.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#826136 Στις εστιες δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα οσο στους φουρνους, τρομερη υποβαθμιση σε συγκριση με μολις δεκαετια νωριτερα.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#826137 Έτυχε κ πήγα σε μαγαζί με ηλεκτρ. συσκευές το απόγευμα κ ρώτησα σχετικά και το επιβεβαίωσε. Βέβαια μου είπε την ατάκα «όπως τα κινητά με τις οθόνες αφής»…

Εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα σε κινητό.

Αλλά το δικαιολόγησε λέγοντας πως λόγω υδρατμών χαλούν οι σένσορες.

Στις εστίες λιγότερο, γιατί εκεί οι υδρατμοί δύσκολα πάνε στην κονσόλα με τους σένσορες.

Στους φούρνους είναι ακριβώς από πάνω…

Τέλος πάντων, εγώ τον παρέλαβα τον φούρνο πριν 3 μέρες και θα τον κρατήσω κ βλέπω…

Για την ιστορία, πήρα αυτόν… Μόνο αφής έχει δυστυχώς…

Bosch HBG675BB1 Serie 8 Einbau-Backofen, 60 x 60 cm, Made in Germany, Pyrolyse

https://amzn.eu/d/f4gQuzb

ΥΓ: Θα το σκεφτώ να του περάσω μια μαύρη σιλικόνη ανθεκτική σε υψηλές θερμοκρασίες…!

ZentimeX Hochtemperatur-Silikon-Dichtstoff, Silikondichtmasse, hitzebeständiger Dichtstoff für Haushalt, Auto, Fahrzeuge, Backöfen, Ofenfensterverglasung, Elektroherde, Herdplatten

https://amzn.eu/d/4DcrTgV

Κάνει και για φούρνους…
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#826151 Κι εγώ παρόμοιο φούρνο έχω της Bosch, εννοώ με ίδια touch controls, αλλά επίσης δεν είχα ποτέ θέμα μέχρι σήμερα, ενώ και η κατασκευή του φούρνου μου φαίνεται πολύ μελετημένη σε όλα, δεν θα έβαζα τίποτε, αν με ρωτάς.
Ακόμη και αν χαλάσει κάτι μετά από χρόνια, η BSH έχει σοβαρή υποστήριξη και θα το φτιάξεις, δεν βλέπω γιατί πρέπει να σε αγχώνει.
Γενικώς σε τέτοιες συσκευές, η BSH είναι πολύ καλή και αξιόπιστη.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#826163 Στο νησί έχουμε από το 17 ζανουσι, φούρνο και εστίες εντοιχισμένα. Ευτυχώς με κουμπιά παλαιού τύπου ώστε να είναι αθάνατα. Τα μάτια είναι κεραμικά made in Germany, o φούρνος πολωνεζικος. Άψογα όλα μέχρι τώρα και δουλεύουν και χειμώνα αφού ο γιος μου έμεινε εκεί με τον κορονοιό.

.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#828656 Ψάχνω για ψυγείο μέχρι 150 εκατοστά ύψος, κλασικό διπορτο.
Αυτά που βρίσκω είτε έχουν άθλιες κριτικές, κάτι Morris κλπ , είτε είναι άγνωστα εντελώς, TCL, Arieli, Tesla, κλπ.
Καμία πρόταση μέχρι 300€?

.
Άβαταρ μέλους
By Zorz
Νίκος Παππάς έγραψε:Ψάχνω για ψυγείο μέχρι 150 εκατοστά ύψος, κλασικό διπορτο.
Αυτά που βρίσκω είτε έχουν άθλιες κριτικές, κάτι Morris κλπ , είτε είναι άγνωστα εντελώς, TCL, Arieli, Tesla, κλπ.
Καμία πρόταση μέχρι 300€?

.

https://www.skroutz.gr/s/35709283/LG-GT ... CF%8C.html

Αυτό είναι 152cm, αν το όριο σου είναι αυστηρά τα 150 τότε δυστυχώς περιορίζεσαι σε άθλιες κινεζιές.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#828684 Γιατί άθλιες?? Είναι φθηνότερες και 10+ χρόνια θα αντέξουν. Τι κανει δλδ ένα ψυγείο, ένα συμπιεστή για κρύο έχει που τα μυστικά του τα έχουν λύσει εδώ και δεκαετίες. Ίσως να είναι πιο οικονομικό αλλά για τι διαφορά μιλάμε ώστε να δωσει κάποιος 200+ ευρώ τουλάχιστον.
Χωρίς πλάκα έχω και δουλεύει ψυγείο 45+ ετών στο νησί Πιτσος, εντάξει δεν ήταν κινέζικο αλλά ελληνικό, για την δουλειά που το θέλω 2μηνες το χρόνο στο κατώϊ, μου φτάνει. Και τα άλλα που πουλάνε πολωνεζικα είναι..

.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#829298 Εν καιρώ θα έχουμε κι εντυπώσεις (Samsung πλυντήριο και στεγνωτήριο).ΕικόναΕικόνα