Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By glf
#823058 Εγώ αμάρτησα για το.. σκυλί! Για να το πάρουμε στη θάλασσα.

Αλλιώς τόσα χρόνια με 2 παιδιά δεν είχα ούτε μπάρες οροφής..
Άβαταρ μέλους
By g8777
gianik έγραψε:Όσοι εχουμε αμάξια (με σοβαρό χώρο πορτπαγκαζ ) παρακολουθούμε το τοπικό τρώγοντας ποπ κορν....

.

Και θυμόμαστε κάτι κουβέντες για την σημασία ή όχι του μεγέθους :shifty: του πορτ μπαγκαζ.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#823080 Και γω λεω να πάω για modula falcon στα 400 lt και να πάρω φτηνές μπάρες και για τα δυο αυτοκίνητα όποτε να ταξιδεύουμε με οποιο μας συμφέρει.

Το 1 είναι καλυτερο στο ταξίδι έχει ονομαστικά πιο μεγάλο πορτ μπαγκαζ αλλά το captur φαντάζει πιο μεγάλο λόγω πολυμορφικού χαρακτήρα και το γεγονός ότι πηγαίνει μπρος πίσω το πίσω κάθισμα.

Θα πάμε 15 Αύγουστο στο χωριο να μπορούμε μα χωρέσουμε όλο το μοσχάρι και όλο το βεργαδιβγιατι αλλιώς χειμώνας δεν βγαινει

< >
Άβαταρ μέλους
By edmond
#824634 Εικόνα
Kittens :lol: :lol:
Που μου ασχολιόσαστε με μπαγκαζιέρες, κλειδαριές, πλαστικούλια κτλ. :shifty: :shifty:
Παλαιάς κοπής φάση, μου θύμισε έντονα 90's όσο και 80's, καιρό είχα να δω τέτοιο χύμα φόρτωμα πάντως.
Άβαταρ μέλους
By g8777
edmond έγραψε:Kittens

Εικόνα

Εικόνα

Να σπου μανα, θα κατεβου πθα κατεβου στου χουργιο να ψφησου, να φερου κι του ψυγειου να το γιομήης αυγα και κανα παλιοπράτινο, να χουμε να τρωμε ζναθήνα.

Ρισπεκτ.
Άβαταρ μέλους
By bill33
Νίκος Παππάς έγραψε:Πώς το μιλάς το γιαννιωτ'κο ισι ι ξινουμιριτ'ς

.

Ξηγιέται google translate. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
gianik έγραψε:Τεστ, τεστ...έτοιμο..Εικόνα

.

ωραίος!!!

χθες πήραμε για τον μεγάλο ένα 14άρι με 26άρες ζάντες και για να το βάλω στο πορτ παγκάζ έπρεπε να βγάλω και τις 2 ζάντες... :help: :lol:

εγώ ζαχαρώνω για 4 ποδήλατα την uebler i41 S γιατί διπλώνει κιόλας. Επίσης είναι πολύ έξυπνα σχεδιασμένη.

https://www.amazon.de/Uebler-Kupplungst ... C79&sr=1-1

http://www.youtube.com/watch?v=Uzjt3fvI ... produktion

Ας την έχει κανείς ως εναλλακτική για τη thule. Το λέω γιατί η thule για 4 ποδήλατα δε διπλώνει όταν αποθηκεύεται (ουσιαστικά οι δύο τριπλές της που παίρνουν και 4ο ποδήλατο δε διπλώνουν όταν αποθηκεύονται).
Άβαταρ μέλους
By gianik
#826095 Τι εννοείς να διπλώνει;αυτή που έχω διπλωνει. Το πάνω μέρος που είναι σαν Π πέφτει...εάν εννοείς αυτό..

.