Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#823551
224v έγραψε:
g8777 έγραψε:Για τον Βαρουφάκη μιλάς;
Όχι βέβαια δεν κάνω αστεία με τον συγκεκριμένο, ήταν ένα νέο παιδί που έφυγε και πήγε νομίζω στο wwf. Έδειχνε σοβαρό άτομο και τελικά ήταν.

.
Μάλλον λες για τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, και δεν πήγε στο WWF αλλά στην Διεθνή Αμνηστία, ενώ έχει φύγει και από εκεί και είναι στο ινστιτούτο Έτερον τώρα.
Επιπλέον ενώ πιο πριν δεν είχε ασχοληθεί ξανά με τα πολιτικά, στις τελευταίες εκλογές είπε πως θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ ως το μόνο ανάχωμα στον Μητσοτάκη.
Μάλλον κι αυτός όμως δεν είναι καλά πληροφορημενος και δεν αναγνωρίζει την αξία του μεγάλου ηγέτη, τι να πω...

Αν τον ρωτήσεις πάντως, να είσαι σίγουρος πως δεν θα ήθελε με τίποτε την αρχηγία, ενώ θα είχε και αρκετά διαφορετική άποψη για τον Τσίπρα από αυτή που έχεις εσύ (και μπόλικοι άλλοι).

Τέλος, να θυμίσω πως σημαίνον μέλος του φόρουμ είχε ρίξει παλιότερα άπειρη λάσπη στον εν λόγω, μόνον και μόνον γιατί ήταν εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
Αλλά είπαμε, αυτά παθαίνεις όταν παίρνεις τα κλειδιά της χώρας από τους κανονικούς ιδιοκτήτες. Θα φας και την λάσπη σου.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#823552 Να μη μιλήσουμε και για τη γυναίκα του, να είμαστε και on topic :τσιφτι:
Άβαταρ μέλους
By 224v
#823579 Ναι αυτόν εννοούσα, σορρυ αλλά δεν παρακολουθώ καριέρες σε αλλες χώρες. Είναι όμως μια λύση αφού δεν έχουν μετά από 15 χρόνια άλλον πεφωτισμενο για πρόεδρο.
Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ θα έχουν μια πιο σωστή άποψη για το μέλλον του κινήματος τους. Σύντομα θα καταλάβουμε τι έχουν στο μυαλό τους οι υπεύθυνοι.

.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#823580 Δεν είναι καριέρα στο εξωτερικό, στην Ελλάδα ήταν/είναι. Δεν είναι προφανώς λύση, γιατί ο άνθρωπος δεν ενδιαφέρεται.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#823739 Παραίτηση Τσίπρα σε αναμονή σήμερα, γράφουν τα ΜΜΕ.
Προφανώς θα βαλει πάλι υποψηφιότητα στη νέα εκλογη που θα γίνει

.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#823744
224v έγραψε:Παραίτηση Τσίπρα σε αναμονή σήμερα, γράφουν τα ΜΜΕ.
Προφανώς θα βαλει πάλι υποψηφιότητα στη νέα εκλογη που θα γίνει

.

Μολις ανακοινωσε πως δεν θα ειναι υποψηφιος
Άβαταρ μέλους
By g8777
#823749 Pro απο σενα περιμενα καλυτερα:


Εικόνα



Ολα εδω πλερωνονται περιστερωνια μου. :whistlink:



Κατα τα αλλα:
https://www.in.gr/2023/06/28/politics/p ... akopoulou/


Valar morghulis και συ. :s_bye


Το Γκρααλ ξαναγυρισε στον νομιμο κατοχο του. :inlove:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#823752
pro έγραψε:Εικόνα

Ένα τέτοιο στέϊσιο(ν) βάγκον πέρασε για κάτι φεγγάρια από τα χέρια μου το 92' πρίν πάει στην πρέσσα, εν'όσω περιμέναμε το καινούργιο απόκτημα της 1ης απόσυρσης. Μας το έδωσε ο αντιπρόσωπος να πορευόμαστε .
Datsun έγραφε πίσω. ούτε καν nissan.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#825927 Σε τροχιά αυτοκτονίας

Ένα άρθρο για την ακρίβεια από τη σοβαρή υποτίθεται Ναυτεμπορική... Γράφει πως:

Οι ενώσεις καταναλωτών καταγγέλλουν μάλιστα ότι « εξήντα συγκεκριμένα προϊόντα τον περασμένο μήνα στοίχιζαν 250 ευρώ και σήμερα για την αγορά των ίδιων ακριβώς πραγμάτων πρέπει να καταβληθούν 430 ευρώ»!


Ποιά να είναι άραγε αυτά τα 60 συγκεκριμένα προϊόντα;; Είναι μήπως κάποια τυχαία 60 προϊόντα που παρακολουθούν οι ζαίοι για να σπηλώσουν την υπεραγία κυβερνησάρα;; Χμμμμ...

«Σμπαράλια» το market pass και το «καλάθι του νοικοκυριού»

Ως «πλήρη αποτυχία» και «κοροϊδία», περιέγραψε το market pass ο Απόστολος Ραυτόπουλος, Πρόεδρος της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών, μιλώντας στο KontraNews.

Όπως αποκάλυψε ο κ.Ραυτόπουλος, «είχαμε πάρει 60 προϊόντα στην αρχή που δημιουργήθηκε το καλάθι του νοικοκυριού και το κόστος αυτών των 60 προϊόντων ήταν 250 ευρώ. Πήραμε και σήμερα, τα ίδια προϊόντα από την ίδια αλυσίδα σούπερ μάρκετ και μας στοίχισαν πάνω από 430 ευρώ».

Δηλαδή βάζοντας κάτω τα νούμερα, μιλάμε για μια εξωφρενική αύξηση στις τιμές, της τάξης του 72%!


Τελικά δεν είναι κάποια τυχαία προϊόντα.

Είναι τα προϊόντα που ο υπερ-μεγιστο-τιτανο-τεράστιος Μπουμπούκος (στην φωτογραφία μόλις έχει κλείσει πώληση για 32 νανο-γιλέκα και - δικαίως - πανηγυρίζει) επέλεξε για να μπουν στο περιβόητο καλάθι του νοικοκυριού. Το οποίο αποδείχθηκε μία ακόμα τρύπα στο νερό και μία ακόμα κοροϊδία της υπερ-κυβέρνησης προς τους καταναλωτές και τους ψηφοφόρους.

Και φυσικά η "σοβαρή" Ναυτεμπορική ΔΕΝ γράφει ότι πρόκειται για τα προϊόντα του καλαθιού του νοικοκυριού, γιατί θα φανεί η παταγώδης αποτυχία της συγκεκριμένης μ@λ@κίας της κυβέρνησης, που αντί να παρέμβει με σοβαρούς ελέγχους και μέτρα στην αγορά, κάνει τέτοιες βλακείες και ξαμολάει τον ηλίθιο μπουμπούκο να βγαίνει φωτογραφίες με συναγρίδες και αρνιά, για να χαίρονται οι χάχολοι ότι καταπολεμάει την ακρίβεια.


Για να διευκρινήσω: Λίγα πράγματα θα μπορούσε να κάνει για την ακρίβεια. Αλλά κανένα από αυτά τα λίγα δεν είναι ούτε το καλάθι του νοικοκυριού, ούτε ο βλαμμένος να τρέχει να αγκαλιάζει σφαχτάρια... Που είναι και τα μόνα που έκανε. Τα πιο ουσιαστικά, που θα έφερναν και αποτέλεσμα (αυστηροί έλεγχοι για τεχνητές ελλείψεις, για αισχροκέρδια, αλλά και μείωση ΦΠΑ, έστω προσωρινά), πονάνε τους κολλητούς ή θα οφελήσουν το 95% των φτωχότερων, οπότε αρνήθηκε ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ να τα κάνει.

Για την δε "σοβαρή" Ναυτεμπορική, τα σχόλια είναι περιττά... Έχει καταντήσει γελοίο πια... Μη τυχόν και δημοσιευτεί κάτι που θα θίξει, έστω και κατ' ελάχιστο την ΝΔ... Ορμπανία η Ελλάς...