Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#825257 Mini 3 pro
Την μπαταρία μου την έφερε ο αδερφός μου από US , έχεις δίκιο δε πωλείται Ευρώπη

Το fcc hack είναι permanent στο RC controller
Άβαταρ μέλους
By skous
#825258 Υπάρχουν διαφορα hack.

Εγω μόλις το εκανα στο Avata και δειχνει οτι δουλεύει, πλεον θεωρητικά απο 300μ φτάνει και 4km.
Τα 3 θεωρώ τα έχει άνετα, εφτασα για πλακα το 1km απλά για να τεσταρω

< >
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#825357 Εγώ έχω το mini 3 pro με το χειριστήριο (απουσία κινητού). Μπορώ να περάσω το hack στο κοντρόλ ;
Τι ισχύει με την εγγύηση ;
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#825370 Υπάρχουν hack και για αυτό αλλά είναι διαφορετικά , δεν ξέρω να σου πω

Σε αλλά νέα, έχασα μια ευκαιρία σήμερα για κάτι μοναδικές λήψεις …. Είχα χρόνο να αντιδράσω αλλά κολλωσα ….

Από το μπαλκόνι στο σπίτι μου έχω direct θέα στα στενά σαλαμίνα περαμα , σε όλη τη θαλάσσια περιοχή εκεί και προς Πειραιά
Σήμερα το απόγευμα σκάει μύτη υποβρύχιο από τα καινούργια … το καταλαβαίνω εύκολα γιατί τα παλιά ήταν μικρότερα , συν του ότι ήταν πολύ έξω από το νερό

Γενικά πάνε αργά σε αυτό το σημείο, φεύγοντας από το ναύσταθμο να βγουνε ανοιχτά , και το σποταρα αρκετά νωρίς …. Άνετα το φτανα από πάνω για bird eye τη στιγμή που θα πέρναγε στη νοητή κάθετη απέναντι ….. υπόψην δεν είναι NFZ δε λέμε για την περιοχή κοντά ατο ναύσταθμο

Ότι θα την ήθελα αυτή τη λήψη για το αρχείο μου , δεν το συζητάω… έχω και το πολωτικό πάνω μόνιμα θα έβγαινε φοβερά

Αλλά είχα στιγμιαία ένα ηθικό κόλλημα
Ακόμα δεν έχω καταλήξει αν έκανα καλά που το άφησα
Άβαταρ μέλους
By g8777
#825382 "Ηθικό δίλημμα"; :hmmm:

Εννοείς αν μπορείς να αντέξεις πάνω από 20 σεκ σε εικονικό πνιγμό; :whistlink:

Οι φήμες λένε ότι τα άρματα στην Αυλώνα σχηματίζουν από ψηλά την λέξη ΔΙΑΚΟΣ, θα μπορούσαμε να έχουμε μια επιβεβαίωση; :oops:
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
g8777 έγραψε:στην Αυλώνα

Στον Αυλώνα

Θα σε μαλώσει ο Διάκος σου
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#825893 Εικόνα

Παραλίγο να βγει ξινό
Νορμαλ μπαταρία , 5% auto landing …..
Ξεκίνησα επιστροφή με 66% (2/3 γεμάτος) αλλά τελικά ήταν οριακό όσο δεν πάει
Το ξέρω ότι δεν είναι γραμμική η απόδοση της μπαταρίας αλλά δεν περίμενα και τέτοιο καρδιοχτύπι
Έχω κάνει screen record την επιστροφή , λέμε θρίλερ
Άβαταρ μέλους
By red_monster
KiloMeater έγραψε:Εικόνα

Παραλίγο να βγει ξινό
Νορμαλ μπαταρία , 5% auto landing …..
Ξεκίνησα επιστροφή με 66% (2/3 γεμάτος) αλλά τελικά ήταν οριακό όσο δεν πάει
Το ξέρω ότι δεν είναι γραμμική η απόδοση της μπαταρίας αλλά δεν περίμενα και τέτοιο καρδιοχτύπι
Έχω κάνει screen record την επιστροφή , λέμε θρίλερ

Είχε κόντρα αέρα ?
Άβαταρ μέλους
By Eliaskat
#825905 5km μακρια , και είχες 65% μπαταριά, αν είχες και κοντρα αερα

Care εχεις??

ανέβασε το βίντεο να ζήσουμε την αγωνιά !!
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#825906 Care έχω . Αέρας μηδέν , νηνεμία πλήρης
Άβαταρ μέλους
By skous
#825911 Πόρτο Χέλι;

ψηλά δεν είσαι; Πετάνε αρκετά helicopters εκεί
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#825912 ξεκίνησα από αρκετό ύψος ήδη (εκεί που είναι το amanzoe) όποτε σχεδόν όλη τη διαδρομή ήμουνα στα 20μ εκεί το ανέβασα μόνο γιατί είχε ένα λόφο να περάσω και μιας και ήταν τα όρια του Range Test ήθελα να αποφύγω παρεμβολές από κάτω . Ζήτημα να έμεινε 3 λεπτά σε αυτό το ύψος
Ήταν και 6 το πρωί όποτε δεν είχε τουριστική κίνηση
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#825913 6 το πρωί; Διακοπές είσαι ή σε έχει καλέσει επίστρατο ο ελληνικός στρατός; :help: :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By skous
#825914 5km και φουλ σήμα; wow...

Με βλέπω να το πετάω προς Σπέτσες να φέρνω πίσω εκμέκ καταϊφι :)
Άβαταρ μέλους
By skous
Anonymous Founder έγραψε:6 το πρωί; Διακοπές είσαι ή σε έχει καλέσει επίστρατο ο ελληνικός στρατός; :help: :dizzy:

Οι καλύτερες ώρες για πτήσεις αυτές είναι. Χωρίς κίνηση στον αέρα, χωρίς κόζμο απο κάτω, και με πιο ωραία χρώματα λόγο ανατολής.

+ δεν σε τρώει η ζέστη.