Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#824586 Εγώ πχ για Πάτρα που πηγαίνω σχετικά συχνά, βάζω το CC στα 150 όσο πιο συχνά γίνεται. Σπάνια θα πάω παραπάνω, σε καμιά προσπέραση.
Με τέτοιο ρυθμό, θα έφτανα στον Ψαθόπυργο ή μπα; :lol:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#824587 Άνετα. Και στα 180 να έβαζες cc θα έφτανες :)
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#824934 Εδώ στο νησί (Κως) ένα ξενοδοχείο στην Κέφαλο (ikos) πρέπει να έχει αγοράσει (ή leasing) αρκετούτσικα Tesla, υποθέτω M3 δεν μπορώ να τα ξεχωρίσω και τα νοικιάζει στους πελάτες του

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#825742 Το έλαβα με mail:

Ενημερωμένα οφέλη ανταπόδοσης

Όταν φίλοι ή συγγενείς σας υποβάλουν παραγγελία για κάποιο όχημα Tesla χρησιμοποιώντας τον δικό σας σύνδεσμο παραπομπής με ανταπόδοση, θα λάβουν τα εξής:

Model 3, Model Y
500 € έκπτωση στην αγορά τους

Model S, Model X
1000 € έκπτωση στην αγορά τους

Εσείς θα λάβετε έως και 15.000 μονάδες πίστωσης, τις οποίες μπορείτε να εξαργυρώσετε για αποκλειστικές επιβραβεύσεις, όπως χιλιόμετρα Supercharging, και πολλά ακόμα.

Όποιος το σκέφτεται ... :shifty:
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#825748 Πυραμίδα πάει να γίνει χεχεχε

Θα έρχονται να φορτίζουν σπίτια σας

< >
Άβαταρ μέλους
By Pans
Scotch έγραψε:Το έλαβα με mail:

Όταν φίλοι ή συγγενείς σας υποβάλουν παραγγελία για κάποιο όχημα Tesla χρησιμοποιώντας τον δικό σας σύνδεσμο παραπομπής με ανταπόδοση, θα λάβουν τα εξής:

Model 3, Model Y

Model S, Model X

Εσείς θα λάβετε έως και 15.000 μονάδες πίστωσης, τις οποίες μπορείτε να εξαργυρώσετε για αποκλειστικές επιβραβεύσεις, όπως χιλιόμετρα Supercharging, και πολλά ακόμα.

Αχ μακάρι να μπορούσα.
Το ονειρό μου :s_inlove
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#825889 Μπήκα σήμερα στο Model Y που υπάρχει στο Mediterranean Cosmos.
Χώροι πάρα πολύ καλοί, ενώ με εντυπωσίασε η πανοραμική οροφή. Επίσης, μου φάνηκε ομορφότερο από κοντά σε σχέση με τις φωτογραφίες. Το λιτό εσωτερικό δεν με εντυπωσίασε, αλλά σίγουρα μου άρεσε. Ποιοτικά το βρήκα μια χαρά. Υπήρχαν κάποια σχετικά μεγάλα ή ανομοιόμορφα κενά γύρω από την πόρτα του χώρου αποσκευών κυρίως, αλλά έχω την αίσθηση ότι συνολικά ήταν μια χαρά και πως δεν θα τα πρόσεχα αν δεν είχα διαβάσει τα σχετικά στο internet.
Να σημειώσω το έντονο ενδιαφέρον του κόσμου να το δει και να φωτογραφηθεί στο αυτοκίνητο. Από παιδάκια μέχρι μπαρμπάδες!
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Scotch έγραψε:Το έλαβα με mail:

Model 3, Model Y

Model S, Model X

Το βλέπω να γινόμαστε φιλαράκια :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
red_monster έγραψε:Το βλέπω να γινόμαστε φιλαράκια :shifty:

:metalo: :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By Serf
#825899 Με το καλό να έρθεις στη μεγάλη οικογένεια της Tesla. Ο Έλον μας βλέπει σαν παιδιά του, μας αγαπάει, αλλά μας κάνει και καψωνια!!!