Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By markvag
mousatos έγραψε:Portland , Oregon . Γειά σου ρε Αμέρικα με την πρασινάδα σου.

Εικόνα

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
στο βάθος διακρίνεται το τζαμί του ....Ισλαμαμπάντ.

Μηδέν ΜΜΜ, για να πας οπουδήποτε θέλεις αμάξι, ψώνια μακριά από τα σπίτια... Γενικώς οι Αμερικάνικες πόλεις είναι παράδειγμα προς αποφυγή αστικού σχεδιασμού. Αν θέλεις όμορφες και πρακτικές πόλεις κοίτα προς Βόρεια και Κεντρική Ευρώπη μεριά.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#824784 mousatos, πολύ θα γελάσω αν ποτέ φτάσεις στις ΗΠΑ για να γευτείς λίγο από τον παράδεισο που έχεις στο μυαλό σου. Βάζω και στοίχημα πως θα γυρίσεις τρέχοντας και δεν θα σε πειράξουν ούτε οι μετανάστες από το Πακιστάν.
Άβαταρ μέλους
By 224v
mousatos έγραψε:η φωτό είναι από την πρωτεύουσα του Πακιστάν.
Μην τσιμπάς!!! Οι πόλεις εκεί είναι ευρύχωρες με δρόμους πλατεις ώστε να μην κάνεις μία ώρα για 5 χλμ όπως η Αθήνα ή Θεσσαλονίκη κλπ. Τα σπίτια είναι ενός επιπέδου με μεγαλους χωρους και εξοπλισμους. Οι παραβάσεις αστυνομευονται, και έχουν κάμερες που θα βρεις το δίκιο σου, εάν έχεις. Τα όρια είναι ένα θέμα αλλά σε λίγο και εδώ τα ίδια θα έχουμε σε όλη την ΕΕ!!
Έχουν δε υπέροχα μέρη στα βουνά και τις λίμνες... από τρένα δε επίσης πας σε απάτητες περιοχές.

.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#824792 Το Ισλαμαμπάντ είναι σχέδιο του Δοξιάδη. Χτίστηκε από το μηδέν, άρα προφανώς και έχει λυμένα πολλά πράγματα που οι παλιότερες πόλεις έχουν.
https://www.pakistanembassy.gr/gr/pakistan-ellada
Βέβαια, ο mousatos μάλλον δεν ενδιαφέρεται για τέτοιες λεπτομέρειες, εγώ το βάζω όπως και να 'χει. Ο Δοξιάδης είχε κάνει φοβερή δουλειά απ' όσο έχω διαβάσει εκεί.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
Anonymous Founder έγραψε:Το Ισλαμαμπάντ είναι σχέδιο του Δοξιάδη. Χτίστηκε από το μηδέν, άρα προφανώς και έχει λυμένα πολλά πράγματα που οι παλιότερες πόλεις έχουν.
https://www.pakistanembassy.gr/gr/pakistan-ellada
Βέβαια, ο mousatos μάλλον δεν ενδιαφέρεται για τέτοιες λεπτομέρειες, εγώ το βάζω όπως και να 'χει. Ο Δοξιάδης είχε κάνει φοβερή δουλειά απ' όσο έχω διαβάσει εκεί.

:inlove: :inlove:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By g8777
edmond έγραψε:Εικόνα
Ντίμβι παρέλαβες ρε συ;; :hmmm:

Παρέλαβε, παρέλαβε.

ΧΡΡΡΡΡΡΦΤΟΥΥ ΥΥΥΥΥ :s_hang
Άβαταρ μέλους
By dimviii
edmond έγραψε:Εικόνα
Ντίμβι παρέλαβες ρε συ;; :hmmm:

Αχχχχχχ.... :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Chris
#825847 Κατσε ρε, εγω ξερω πως οι ελιες εχουν απειρα μετρα ριζα. Αυτη μοιαζει 500 ετων. Παιζει να ειναι ολοκληρη ή την κατεστρεψαν?
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#825878 κανας γρηγορος?
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By mousatos

Αφιερωμένο στους εραστές των 2 τροχών και του camel trophy