Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Χρήστος Λάππας έγραψε:Εγώ πάντως αν μου έλεγε κάποιος ότι έχει νούμερο 6944444444 ξέρω 'γώ θα τον ρωτούσα αν είναι κλειδαράς.

Κανείς δεν ασχολείται με αυτά.

ΕΣΥ δεν ασχολεισαι με αυτα. Κι απο οτι βλεπω απο τις απαντησεις ουτε οι περισσοτεροι εδω μεσα. Αλλα εφοσον υπαρχουν δεκαδες τετοιοι αριθμοι προς πωληση και μαλιστα οι τιμες τους εχουν εκτοξευθει με την παροδο των χρονων, σημαινει οτι υπαρχει αγοραστικο κοινο. Δεν ειμαι το μονο ψωνιο :shifty:

Ας το ειχα εγω αυτο το νουμερο κι ας πιστευες εσυ οτι ειμαι κλειδαρας :lipsealed:

Μπαιδεγουει ξερετε οτι κοζμακης χρυσοπληρωνει μια πινακιδα Ι00 4444 για το αυτοκινητο ε? Ή καποια αλλη πινακιδα αντιστοιχα ευκολη.

Αν δεν εχετε ακουσει το "ΠΛΙΤΣ" που να με καταλαβετε :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Νίκος Παππάς έγραψε:
George_Prix έγραψε:Μαρκο οπως ολοι οι υπολοιποι δε δινεις καθολου βαση στον παραγοντα φιγουρα :s_tongue

Μου εχει τυχει 10αδες φορες να μου πουνε "Ωραιο νουμερο εχεις". Καμποσες απο αυτες τις φορες προφανως μου το εχουν πει και γυναικες. Και σε ορισμενες περιπτωσεις θα επαιρνα ορκο οτι ακουσα και μια σταγονα να πεφτει στο πατωμα καθως μου το λεγανε. Πλιτς :s_tongue

Τι αμαρτιες με βαζετε και λεω για να καταλαβετε το αυτονοητο ρε σεις :thumbsdown: Οτι ενα ευκολο νουμερακι ειναι καλυτερο απο ενα με 10 διαφορετικους αριθμους :rtfm:
Έφυγες από τον Βύρωνα για Θεσσαλονίκη σαν ερωτικός μετανάστης και αλλοτριωθηκες πλήρως..

Ντροπή ρε

Έλα στα πατρώα εδάφη, κατέβα στον Λεντζο που άνοιξε ξανά για φραπεδακι με καπελάκι να στανιαρεις και να δεις την ζωή όπως πρέπει να είναι.
.

Χτυπας εκει που ποναει ρε μπαγασα :x

Εγω Νικο μου ειμαι αριστερος, με καπιταλιστικα χουγια δεξιου. Απο ιδεολογια και μονο ειμαι αριστερος, γιατι καποιος πρεπει να βαλει φρενο σε κουμασια σαν εμενα :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Serf έγραψε:Ειδικά πινακίδα ΔΕ θέλω να τη θυμούνται εύκολα οι άσχετοι τρίτοι :)

Να σου πω την αμαρτια μου κι εγω οταν οδηγαω χαιρομαι που εχω δυσκολη πινακιδα. Δινω πολλες αφορμες για ρουφιανιλικι, οποτε μην κανω τη ζωη ευκολη στους ρουφιανους :lol:
Άβαταρ μέλους
By Zorz
George_Prix έγραψε:Μου εχει τυχει 10αδες φορες να μου πουνε "Ωραιο νουμερο εχεις". Καμποσες απο αυτες τις φορες προφανως μου το εχουν πει και γυναικες. Και σε ορισμενες περιπτωσεις θα επαιρνα ορκο οτι ακουσα και μια σταγονα να πεφτει στο πατωμα καθως μου το λεγανε. Πλιτς :s_tongue

Σε πήραν χαμπάρι ρε μπαγάσα ότι είσαι μεγάλο νούμερο, γι αυτό. :iconcool:

Για τις πινακίδες σου δίνω ένα δίκιο πάντως, κι εγώ στη Λάμπο όχι απλώς δεν έχω διαλέξει εύκολο νούμερο αλλά είμαι τόσο διακριτικός που δεν έχω καν πινακίδες. :ninja:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Zorz έγραψε:
George_Prix έγραψε:Μου εχει τυχει 10αδες φορες να μου πουνε "Ωραιο νουμερο εχεις". Καμποσες απο αυτες τις φορες προφανως μου το εχουν πει και γυναικες. Και σε ορισμενες περιπτωσεις θα επαιρνα ορκο οτι ακουσα και μια σταγονα να πεφτει στο πατωμα καθως μου το λεγανε. Πλιτς :s_tongue

Σε πήραν χαμπάρι ρε μπαγάσα ότι είσαι μεγάλο νούμερο, γι αυτό. :iconcool:

Για τις πινακίδες σου δίνω ένα δίκιο πάντως, κι εγώ στη Λάμπο όχι απλώς δεν έχω διαλέξει εύκολο νούμερο αλλά είμαι τόσο διακριτικός που δεν έχω καν πινακίδες. :ninja:

Το να καταφερεις εσυ να οδηγησεις Λαμπο εστω και στην ευθεια, ειναι εξισου πιθανο με το να καταφερει ο Μπαιντεν να κανει τζοκινγκ εστω και σε κατηφορα.

Γατακι, ε γατακι :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#829442 Κοσμοτε πρεπει να εχεις φαει απιστευτα καντηλα απο τους Λευκαδιτες και απο ολους τους τουριστες. Τετοιο χαλι ειχα να ζησω απο εποχες adsl 1024. Καραγκιοζηδες, ε καραγκιοζηδες :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By GTS
#829463 Εχω μια φιλη που εχει 2της συμβολαιο με την Κοσμοτε για σταθερο και ιντερνετ στο σπιτι και θελει να το σπασει στον 1ο χρονο? Μπορει να μεταβιβαστει σε αλλον το συμβολαιο?

Επισης κινητο Βονταφον επισης με 2τες συμβολαιο. Μπορρι να τα μεταφερει σε αλλον?
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#829465 Σπάει με πέναλτι, αν έχει πάρει έκπτωση η/και επιδότηση.
Μεταφορά σε άλλον, εννοείς να αλλάξει όνομα, κρατώντας τα ίδια τα υπόλοιπα;
Θα πρέπει να ρωτήσεις τους ίδιους.
Άβαταρ μέλους
By GTS
Anonymous Founder έγραψε:Σπάει με πέναλτι, αν έχει πάρει έκπτωση η/και επιδότηση.
Μεταφορά σε άλλον, εννοείς να αλλάξει όνομα, κρατώντας τα ίδια τα υπόλοιπα;
Θα πρέπει να ρωτήσεις τους ίδιους.

Ναι να αλλαξει ονομα χωρις πεναλτι. Ναι οντως θα ρωτησω Βοντα και Κοσμοτε αν βρω χρονο.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#829639 Δεδομένα ή σταθερό; Όπως και να έχει, τραγικό. Τέρμα θεού είσαι;
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Dimitris_P έγραψε:Δεδομένα ή σταθερό; Όπως και να έχει, τραγικό. Τέρμα θεού είσαι;

Το μαυρο χαλι ειναι τα δεδομενα στην πολη της Λευκαδας και στα περιξ. Σε βουνο απο αλλη κεραια που ετυχε να δοκιμασω δινει καλυτερες ταχυτητες.

Το ιντερνετ απο το σταθερο επισης ειναι καλυτερο.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#830127 Προσπαθώ να περάσω τις συνδέσεις από το παλιό iPhone της γυναίκας στο 14σερο
Υπόψην είναι αμερικανικό και δέχεται μόνο eSim

Την T-Mobile την βάλαμε εύκολα , είχε physical sim, την μετατρέψαμε και την πέρασαμε άμεσα στο νέο τηλέφωνο σκανάροντας ένα QR

Το πρόβλημα είναι η COSMOTE what’s up που είναι ήδη eSim , μας γράφει ότι η μεταφορά είναι not supported

Τώρα δυο μπορεί να παίζουν
1-ότι είμαστε Ολλανδία και πρέπει να είσαι Ελλάδα για να το κανείς
2-ότι η COSMOTE δεν υποστηρίζει μεταφορά eSim κάτι που διάβασα σε κάνα δυο fora με λίγο γκουγκλάρισμα

Έχει κανείς εμπειρια από τέτοια μεταφορά ;
Άβαταρ μέλους
By bill33
KiloMeater έγραψε:Προσπαθώ να περάσω τις συνδέσεις από το παλιό iPhone της γυναίκας στο 14σερο
Υπόψην είναι αμερικανικό και δέχεται μόνο eSim

Την T-Mobile την βάλαμε εύκολα , είχε physical sim, την μετατρέψαμε και την πέρασαμε άμεσα στο νέο τηλέφωνο σκανάροντας ένα QR

Το πρόβλημα είναι η COSMOTE what’s up που είναι ήδη eSim , μας γράφει ότι η μεταφορά είναι not supported

Τώρα δυο μπορεί να παίζουν
1-ότι είμαστε Ολλανδία και πρέπει να είσαι Ελλάδα για να το κανείς
2-ότι η COSMOTE δεν υποστηρίζει μεταφορά eSim κάτι που διάβασα σε κάνα δυο fora με λίγο γκουγκλάρισμα

Έχει κανείς εμπειρια από τέτοια μεταφορά ;

Η esim της cosmote είναι για μια φορά μόνο,θελει έκδοση πάλι,10€ .Δεν μεταφέρεται .
Εχω εγώ βγάλει πριν σχεδόν 2 χρόνια.