Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By sknipper
George_Prix έγραψε:Νομιζω οτι ειχα πει και παλιοτερα οτι ειχε χαλασει το ενα κουμπι στο ρολοι Σαμσουνγκ που εχω. Τοτε ηταν εντος εγγυησης και το πηγα για φτιαξιμο στη μαμα Σαμυ. Μετα απο κανενα χρονο παλι ειχε αρχισει να κανει νερα και να μην πιανει με τη μια. Σαν καλος μαστορης το πλακωσα με WD40 κι εφτιαξε με τη μια. Προχθες (περασε αλλος 1 χρονος) αρχισε παλι να μην πιανει και ακολουθησα παλι τη δοκιμασμενη συνταγη του WD40. Σοου φαρ σοου γκουντ :thumbsup:
Ίσως μαζεύει άλατα από τον ιδρώτα.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
sknipper έγραψε:
George_Prix έγραψε:Νομιζω οτι ειχα πει και παλιοτερα οτι ειχε χαλασει το ενα κουμπι στο ρολοι Σαμσουνγκ που εχω. Τοτε ηταν εντος εγγυησης και το πηγα για φτιαξιμο στη μαμα Σαμυ. Μετα απο κανενα χρονο παλι ειχε αρχισει να κανει νερα και να μην πιανει με τη μια. Σαν καλος μαστορης το πλακωσα με WD40 κι εφτιαξε με τη μια. Προχθες (περασε αλλος 1 χρονος) αρχισε παλι να μην πιανει και ακολουθησα παλι τη δοκιμασμενη συνταγη του WD40. Σοου φαρ σοου γκουντ :thumbsup:
Ίσως μαζεύει άλατα από τον ιδρώτα.

Βασικα φετος εγινε λιγες μερες μετα το πρωτο μπανιο που εκανα στη θαλασσα και ηταν το πρωτο που σκεφτηκα. Οποτε λογικα αλατα ειναι, αλλα απο αλλη πηγη!!!
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#829716 Αφου περασανε οι 12 πρωτες ωρες που το μυαλο μου ηταν θολωμενο και δεν πατησα το ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ τη γλυτωσα τη χοντραδα που ειχα κατα νου :lipsealed:

Ηταν σκληρη η μαχη με τον κακο μου εαυτο για να μην το πατησω. 100 ολοκληρες μετοχες της Αττικης ειναι αυτες, σημερα που παιζει στα 12.5 Ευρα το κομματι :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
George_Prix έγραψε:Αφου περασανε οι 12 πρωτες ωρες που το μυαλο μου ηταν θολωμενο και δεν πατησα το ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ τη γλυτωσα τη χοντραδα που ειχα κατα νου :lipsealed:

Ηταν σκληρη η μαχη με τον κακο μου εαυτο για να μην το πατησω. 100 ολοκληρες μετοχες της Αττικης ειναι αυτες, σημερα που παιζει στα 12.5 Ευρα το κομματι :s_tongue

εαν ειναι να το πατησεις πατα το τουλαχιστον για το σωστο ρολοι (epix 2) και οχι για το 7
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
bujinkan έγραψε:
George_Prix έγραψε:Αφου περασανε οι 12 πρωτες ωρες που το μυαλο μου ηταν θολωμενο και δεν πατησα το ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ τη γλυτωσα τη χοντραδα που ειχα κατα νου :lipsealed:

εαν ειναι να το πατησεις πατα το τουλαχιστον για το σωστο ρολοι (epix 2) και οχι για το 7

Οταν εχω λεφτα για νεο ρολοι θα το κοιταξω κι αυτο. Προς το παρον θα το γυρισω σε ενα αυτοματο Σεικο που εχω και καθεται εδω και λιγα χρονια. Γιατι αν παω Σαμυ να ρωτησω κοστος για ξε-μπρικιασμα + κουμπι + μπαταρια που τα εχει παιξει, θα μου πουνε περισσοτερο απο οσο αξιζει το χρεπι σε καινουργιο και θα παω ντουγρου στην κολαση.

Βασικα δεν ειμαι αθλητης (οποτε και πολυ χειροτερα/φθηνοτερα με καλυπτουν). Αλλα ως γνωστον στις αγορες μου ειμαι ΓΤΠ. Συνηθως μεχρι να παραλαβω αυτο που παρηγγειλα, μου εχει γυαλισει κατι αλλο και αυτομουτζωνομαι :lol:

Αλλα το συγκεκριμενο το χαλβαδιαζω με τα εξης κριτηρια:
1) Θελω Garmin Pay που παιζει με ολες τις καρτες, οποτε θα παω σε Garmin στα σιγουρα. Η μονη αλλη μαρκα που καλυπτει τις καρτες που θελω ειναι η Σαμυ αλλα αυτα ειναι για να τα προτεινω μονο στο Σαμπα πλεον.
2) Θελω τη μεγαλυτερη δυνατη αυτονομια γιατι εχω ριξει απιστευτα καντηλια με το Σαμυ που πλεον δεν κραταει ουτε 24 ωρες. Οποτε το συγκεκριμενο με πολλες μερες αυτονομια ΚΑΙ ηλιακη φορτιση ειναι ενα ακομα στοιχειο που με φτιαχνει.
3) Θελω να ειναι ταψι γιατι πλεον εχω πρεσβυωπια και βγαζω τα ματια μου σε μικροτερα ρολογια.
4) Λαστ μπατ νοτ λιστ, γουσταρω ΚΑΡΓΑ την κασα και το λουρακι τιτανιου με τα οποια διατιθεται το συγκεκριμενο.

Και ρωτησα το ΧαιΦαι αν αξιζει να φυγω απο Ζενιθ για να μην κανω καμια μλκια παλι και με εγραψε στα @@ αντι να παρει αυτος την ευθυνη και να με σωσει τον αδαη :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
George_Prix έγραψε:...Αλλα το συγκεκριμενο το χαλβαδιαζω με τα εξης κριτηρια:
1) Θελω Garmin Pay που παιζει με ολες τις καρτες, οποτε θα παω σε Garmin στα σιγουρα. Η μονη αλλη μαρκα που καλυπτει τις καρτες που θελω ειναι η Σαμυ αλλα αυτα ειναι για να τα προτεινω μονο στο Σαμπα πλεον.
2) Θελω τη μεγαλυτερη δυνατη αυτονομια γιατι εχω ριξει απιστευτα καντηλια με το Σαμυ που πλεον δεν κραταει ουτε 24 ωρες. Οποτε το συγκεκριμενο με πολλες μερες αυτονομια ΚΑΙ ηλιακη φορτιση ειναι ενα ακομα στοιχειο που με φτιαχνει.
3) Θελω να ειναι ταψι γιατι πλεον εχω πρεσβυωπια και βγαζω τα ματια μου σε μικροτερα ρολογια.
4) Λαστ μπατ νοτ λιστ, γουσταρω ΚΑΡΓΑ την κασα και το λουρακι τιτανιου με τα οποια διατιθεται το συγκεκριμενο...
1) Είσαι σίγουρος ότι το Garmin pay παίζει με όλες τις κάρτες; Γιατί είχα την εντύπωση ότι αυτό δεν ισχύει. Τουλάχιστον με τις αγγλικές υπάρχει θέμα, εγώ του έχω βάλει τη revolut την οποία δέχεται. Εκτός αν έχουν αλλάξει τα πράματα.
3) Δεν είναι μόνο ταψί είναι καζάνι ολόκληρο, δηλαδή έχει και πάχος μπόλικο, καλό είναι να έχεις μεγάλο καρπό. Αλλά η διαφορά του είναι στην κάσα, σε μέγεθος οθόνης η διαφορά από το κανονικό είναι πολύ μικρή, σίγουρα θέλεις το τεράστιο; Κι εμένα ένα από τα κριτήρια επιλογής watchface είναι να έχει τα πιο μεγάλα νούμερα, ώρες και λεπτά, 4 νούμερα που να γεμίζουν όλο το πλάτος της οθόνης.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
sknipper έγραψε:
George_Prix έγραψε:...Αλλα το συγκεκριμενο το χαλβαδιαζω με τα εξης κριτηρια:
4) Λαστ μπατ νοτ λιστ, γουσταρω ΚΑΡΓΑ την κασα και το λουρακι τιτανιου με τα οποια διατιθεται το συγκεκριμενο...
1) Είσαι σίγουρος ότι το Garmin pay παίζει με όλες τις κάρτες; Γιατί είχα την εντύπωση ότι αυτό δεν ισχύει. Τουλάχιστον με τις αγγλικές υπάρχει θέμα, εγώ του έχω βάλει τη revolut την οποία δέχεται. Εκτός αν έχουν αλλάξει τα πράματα.
3) Δεν είναι μόνο ταψί είναι καζάνι ολόκληρο, δηλαδή έχει και πάχος μπόλικο, καλό είναι να έχεις μεγάλο καρπό. Αλλά η διαφορά του είναι στην κάσα, σε μέγεθος οθόνης η διαφορά από το κανονικό είναι πολύ μικρή, σίγουρα θέλεις το τεράστιο; Κι εμένα ένα από τα κριτήρια επιλογής watchface είναι να έχει τα πιο μεγάλα νούμερα, ώρες και λεπτά, 4 νούμερα που να γεμίζουν όλο το πλάτος της οθόνης.

Απο οτι βλεπω εδω, δεχεται τα παντα ολα...

https://www.garmin.com/en-US/garminpay/banks/

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#830018 Ok, τυχερός είσαι, για κάποιο μυστήριο λόγο οι αγγλικές τράπεζες το έχουν σνομπάρει τελείως. Ή το αντίθετο, η Garmin έχει σνομπάρει τις αγγλικές τράπεζες.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
sknipper έγραψε:Ok, τυχερός είσαι, για κάποιο μυστήριο λόγο οι αγγλικές τράπεζες το έχουν σνομπάρει τελείως. Ή το αντίθετο, η Garmin έχει σνομπάρει τις αγγλικές τράπεζες.

Ενω με Huawei/Xiaomi pay ειμαι/ειμαστε ατυχοι γιατι δεν υποστηριζουν την Ελλαδα :thumbsdown:

Κριμα γιατι εχουν ενδιαφεροντα ρολογακια και σε πιο προσιτη τιμη...
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
George_Prix έγραψε:...Προς το παρον θα το γυρισω σε ενα αυτοματο Σεικο που εχω και καθεται εδω και λιγα χρονια...

Πφφφφ... Λες και χαλασε το eway κι αρχισα να μετραω παλι κερματα στα διοδια αισθανθηκα μεσα σε λιγες ωρες :help:

Τελικα δεν πατησα ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ, αλλα πατησα το κουμπακι:

https://www.skroutz.gr/s/33311040/Garmi ... -Band.html
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
George_Prix έγραψε:Αλλα ως γνωστον στις αγορες μου ειμαι ΓΤΠ. Συνηθως μεχρι να παραλαβω αυτο που παρηγγειλα, μου εχει γυαλισει κατι αλλο και αυτομουτζωνομαι :lol:

Η καταρα ξαναχτυπησε :lipsealed:

Διαβασα οτι το ρολογακι που περιμενω (οπως και ολα τα Garmin) εχει κουσουρι με την παρακολουθηση του υπνου. Για την ακριβεια δε μετραει εναν συντομο υπνακο (nap) στο συνολικο χρονο που κοιμηθηκες τη μερα :dizzy:

Με δεδομενο οτι εχω προβλημα με τον υπνο και με απασχολει πολυ η παρακολουθηση του, αυτο ηταν χοντρο ξενερωμα για μενα. Εγω παιζει να κοιμηθω 3-4 ωρες για βραδυνο υπνο και μεσα στη μερα αν βρω κανενα κενο να κανω 1-2 σιεστες, για να καταφερω να συμπληρωσω κανενα 6ωρο και να παραμεινω ζωντανος :s_yes

Πρωτη σκεψη που με ηρεμει καπως ειναι να ανοιξω τη συσκευασια και να το κανω χαλκομανια με μια βαριοπουλα το μπουρδελο. Αλλα επειδη αυτο προφανως δε θα γινει, Σαμυ θα λεω και θα κλαιω :lol:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#830529 Ναι, η Garmin δεν τα πάει καλά με τις σιέστες. Αυτό που δεν έχω δοκιμάσει είναι να το βάλω χειροκίνητα σε sleep mode όταν σιεστάρω για να δω αν θα την πιάσει.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
drdino έγραψε:Ναι, η Garmin δεν τα πάει καλά με τις σιέστες. Αυτό που δεν έχω δοκιμάσει είναι να το βάλω χειροκίνητα σε sleep mode όταν σιεστάρω για να δω αν θα την πιάσει.

Δοκτορα βοηθα τον ασθενη και κοιταξε το σε παρακαλω. Αν βρεις καμια λυση συνταγογραφησε τη για να με κρατησεις στη ζωη :help:
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
drdino έγραψε:Ναι, η Garmin δεν τα πάει καλά με τις σιέστες. Αυτό που δεν έχω δοκιμάσει είναι να το βάλω χειροκίνητα σε sleep mode όταν σιεστάρω για να δω αν θα την πιάσει.
Στο μενού εκτός από το don't disturb έχει και το sleep mode ...αλλά δυστυχώς δεν καναι καταγραφή ...και σε μένα μου τη σπάει αυτό πολύ

Εικόνα

< >