Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
cmarin έγραψε:όλοι τους θάβετε αλλά όλοι τους βλέπετε.... :lol: :lol: ...κι εγώ μαζί :innocent:

Έτσι +1 :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#825411 Τελικά δεν "γλυτώσαμε" τον Τζώρτζη :roll:
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#825453 Δεκάλεπτο και τρίλεπτο-τετράλεπτο διαφημίσεων, και ό,τι γινόταν στο διάλειμμα - έμενε στο διάλειμμα, έπρεπε δηλαδή να μαντεύεις τι έγινε, εκτός αν ήσουν συνδρομητής στο ΑΝΤ1+ :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#825457 Στριμάκι από το κινητό, αρχικά σε ισπανική γλώσσα και έπειτα σε αγγλική. Ούτε διαφημίσεις, ούτε τίποτα. Νομίζω θα το καθιερώσω και ας παναγαμηθεί ο Αντ1. Τάκη, όχι εσύ. Συγγνώμη.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
cmarin έγραψε:όλοι τους θάβετε αλλά όλοι τους βλέπετε.... :lol: :lol: ...κι εγώ μαζί :innocent:

Σήμερα έβλεπα την μετάδοση του ΑΝΤ1 (ο Μπέρνι να την κάνει μετάδοση) στην HD τηλεόραση και είχα στο PC το Sky Sports για τον σχολιασμό. 1-2 φορές που κόλλησε το stream άνοιξα και άκουσα Πουρναράκη... Εκεί τελείωσε η λογική! ΕΡΤ και Κορόβυλα θα λέμε και θα κλαίμε!!! :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By glf
#825475 Εδώ πάνω έχουν βγάλει καρέκλες ξαπλώστρες και video walls να βλέπουν το Wimbledon. Φαντάζομαι πιο πολύ ενδιαφέρον θα έχει από την F1..
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#825492 Εγώ έβλεπα την ίδια ώρα κρίκετ :s_blush

Έβαλα σε κάποια φάση ΑΝΤ1 γιατί έκανε νερά το F1TV. Δεν παίζεται. Βασανιστήριο.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#825508 Εγώ χθες είδα για πρώτη φορά φέτος f1tv. Τον κατέβασα μετά τον αγώνα και τον είδα, γιατί ρύθμισα μια ώρα μετά το ξυπνητήρι κατά λάθος. :tomato:
Μαρτύριο. Τους πέτυχα τους Αγγλάρες και στο σπίτι τους και με τη συγκυρία της βελτιωμένης McLaren και του καλού αγώνα του Νόρις.
Βλαστήμησα. Στο 80% του αγώνα ασχολούνταν με τον Νόρις, τον Χάμιλτον και τον Ράσελ. Οι άλλοι οδηγοί απλά συμπλήρωναν το γκριντ.
Ντάξει λογικό ως ένα βαθμό, αλλά η μετάδοση είναι international, κάπου όπα. Ζέπελιν μας τα κάνανε.
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#825519 Ο καθένας με τον πόνο του :lol:
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
Bayern7 έγραψε:Εγώ χθες είδα για πρώτη φορά φέτος f1tv. Τον κατέβασα μετά τον αγώνα και τον είδα, γιατί ρύθμισα μια ώρα μετά το ξυπνητήρι κατά λάθος. :tomato:
Μαρτύριο. Τους πέτυχα τους Αγγλάρες και στο σπίτι τους και με τη συγκυρία της βελτιωμένης McLaren και του καλού αγώνα του Νόρις.
Βλαστήμησα. Στο 80% του αγώνα ασχολούνταν με τον Νόρις, τον Χάμιλτον και τον Ράσελ. Οι άλλοι οδηγοί απλά συμπλήρωναν το γκριντ.
Ντάξει λογικό ως ένα βαθμό, αλλά η μετάδοση είναι international, κάπου όπα. Ζέπελιν μας τα κάνανε.
Έχει 2 εκφωνήσεις. Μία από Sky και μία από τους «επίσημους» του F1TV (Palmer, Edwards, Hinchcliffe)

Ποιά είχες διαλέξει?