Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By gianik
#821456 Εγώ πλέον έκανα ομαδικό συμβόλαιο (3 γραμμές )στην Cote με ΟΛΑ απεριόριστα (λεπτά ομιλίας , sms , giga) τιμή 63€ /μήνα και με 3€/μηνα μου έδωσαν μια extra sim με απεριόριστα δεδομένα....

.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#821474 3 γραμμές απεριόριστα για 63€ είναι πολύ καλή τιμή, όντως. Βέβαια, η γυναίκα μου με καρτα, της βγαίνει 14€ το μήνα, όλα απεριόριστα εκτός από Data (που δεν χρειάζεται, αφού η κύρια χρήση γίνεται γραφείο-σπίτι).
Δελεαστικό πάντως το δίχως άλλο.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#821479 Εμείς ανανεώνουμε τα εταιρικά προγράμματα, 24μηνης διάρκειας, και έχουμε τις κάτωθι προσφορές (για κάθε γραμμή):

42 €/μήνα για:
- απεριόριστες ενδοεταιρικές
- 50' προς σταθερά και κινητά
- 10GB
- 2.000 sms
- 4 data boost (απεριόριστα για 24h X 4, με πολιτική ορθής χρήσης 58GB εντός ΕΕ)
- Επιδότηση 290 €

και

67 €/μήνα για:
- απεριόριστες ενδοεταιρικές
- 500' προς σταθερά και κινητά
- απεριόριστα GB
- 5.000 sms
- πολιτική ορθής χρήσης 73GB εντός ΕΕ
- Επιδότηση 500 €

Από πού ψωνίζεις gianik; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#821485 Παιδιά, πολύ φθηνότερα παίρνει ιδιώτης το πρόγραμμα με όλα απεριόριστα (φωνή και δεδομένα εντός Ελλάδας), όχι μία εταιρεία που λογικά δεν θα έχει μόνο 3 γραμμές...

@ Scotch: νομίζω πως πρέπει να πέσουν μερικά φωνήεντα στα "γαλλικά"... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#821489 Cosmote 3 αριθμοί απεριόριστα ομιλία προς όλους + data και 2000 sms/μήνα σε συνδυασμό με σταθερή Cosmote (για την έκπτωση του One)

->

58 ευρώ

30 ευρώ ο βασικός αριθμός + 14 το καθε μέλος της οικογένειας (μέχρι 3 μέλη νομίζω)

Συμβόλαιο 24 μήνες χωρίς επιδότηση
Άβαταρ μέλους
By g8777
#821490 Cosmote 4 νουμερα,

600 λεπτα προς ολους (συνολικα)+120 MMS +400 ΜΒ έκαστος

425 €
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
g8777 έγραψε:Cosmote 4 νουμερα,

600 λεπτα προς ολους (συνολικα)+120 MMS +400 ΜΒ έκαστος

425 €
Για αρχοντους.
Άβαταρ μέλους
By gianik
Anonymous Founder έγραψε:Του gianik θα είναι με επιδότηση 0 λογικά.
Είχα 2 whats up (ένα δικό μου κ ένα για την gianikαινα).. η προσφορά αυτή έγινε γιατί :
α) έκανα αυτά τα 2 συμβόλαιο + 1 αριθμό που έφερα από άλλο δίκτυο κ το έβαλα leader (πρακτικά πήγα στην vodafone αγόρασα ένα cu κ την ίδια μέρα το κατέθεσα στην cote κ το οποίο πλέον εχει ο gianik jr.. )

Β) έχω το σταθερό του χωριού στην Cote..

Την προσφορά την πήρα από κατάστημα cote (από κοντά) κ όχι τηλεφωνικώς κλπ...Έτρεχε μια σχετική καμπάνια της Cosmote εδώ κ 1 μήνα...

.
Τελευταία επεξεργασία από gianik και 12 Ιουν 2023, 16:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By gianik
Asimov έγραψε:Πολύ καλο deal
Μην τον κλαις....έχει λεφτά....

.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#825233 Σκεφτομαι να παρω καμια κανονικη καρτουλα SIM για τα παιδια. Κατι πακιστανικες που τους ειχα περασει για να ενεργοποιησουν το viber εχουν ληξει εδω και χρονια...

Παιζει φαση να βρω τιποτα ευκολα νουμερακια?

Θυμαμαι παλιοτερα ειχε ολοκληρο section στο myphone που πουλουσανε ευκολα νουμερα. Μετα απο πολλα χρονια επισκεφτηκα σημερα το site και ειναι εντελως μπαχαλο σε σχεση με αυτο που θυμομουν. Εχουν ακομα τετοια τοπικα και δε μπορω να τα βρω?

Γενικα αν παιζει αλλο σαιτ ή αλλος τροπος ευρεσης ευκολων αριθμων θα με ενδιεφερε!
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Dimitris_P έγραψε:Γιατί όχι από μια εταιρεία κινητής;

Απο εταιρια κινητης ψαχνω. Και μαλιστα απο οποιαδηποτε εταιρια εφοσον μετα μπορω να τα φερω στην Κοσμοτε οπου θα καταληξουν στα σιγουρα. Απλα οπου και να πας στην καλυτερη να σου δωσουν καμια λιστα με καμια 50αρια νουμερα να διαλεξεις, τα οποια συνηθως δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερα ευκολα...

Θυμαμαι παλια δεκαδες τοπικα του στυλ "πωλειται καρτα 69455xxxxx" ή 69xxx69zzz κτλ