Asimov έγραψε:bill33 έγραψε:Μπρέντα δεν εχει αναφέρει κανείς.Μετριότητα
Τόσο αναμενόμενη η αμπαλοσύνη σου...
Corto Maltese έγραψε:Asimov έγραψε:bill33 έγραψε:Μπρέντα δεν εχει αναφέρει κανείς.Μετριότητα
Asimov, τα μισα να μου ελεγε ........
Fiat Panda 7,6l/100km
Corto Maltese έγραψε:Την ίδια εποχή έβρισκες αρκετές πιο αξιόλογες στο μέσο ελληνικό λύκειοAsimov έγραψε:bill33 έγραψε:Μπρέντα δεν εχει αναφέρει κανείς.Μετριότητα
Είχατε πολύ χαμηλά στάνταρ
< >
https://www.netflix.com/gr/title/81332052
My Flickr
sknipper έγραψε:Τον τελευταίο καιρό όλα τα μέλη της οικογένειας ένιωθαν ότι το Netflix όλο παπαριές μας προσφέρει (ή για να μην παρεξηγηθούμε σειρές/έργα που δεν μας ταιριάζαν) ενώ αρκετοί μας έλεγαν για το Disney+. Έτσι κι αλλιώς δεν θα κόψω το Amazon λόγω αγοραστικού πλεονεκτήματος οπότε και έκανα το βήμα, σταμάτησα το Netflix και ξεκίνησα το Disney+, αρχικά για ένα μήνα και μόλις προχώρησα σε ετήσια συνδρομή. Περί γούστου κολοκυθόπιτα φυσικά αλλά το βρήκαμε πολύ πιο ζουμερό και σε φρέσκα και σε παλιά.
Και σε ένα χρόνο που θα έχεις δει το 80-90% από αυτά που αξίζουν, θα το κόψεις και αυτό

< >
Τίμια επιλογή θα έλεγα
< >
vasilis έγραψε:Ε, ναι, εννοείται, δεν τους έχω και υποχρέωση. λίγο πριν χρονίσει αν νιώσω ότι έχασε τη γοητεία του έχει κι αλλού πορτοκαλιές, ρόδα είναι και γυρίζει.sknipper έγραψε:Τον τελευταίο καιρό όλα τα μέλη της οικογένειας ένιωθαν ότι το Netflix όλο παπαριές μας προσφέρει (ή για να μην παρεξηγηθούμε σειρές/έργα που δεν μας ταιριάζαν) ενώ αρκετοί μας έλεγαν για το Disney+. Έτσι κι αλλιώς δεν θα κόψω το Amazon λόγω αγοραστικού πλεονεκτήματος οπότε και έκανα το βήμα, σταμάτησα το Netflix και ξεκίνησα το Disney+, αρχικά για ένα μήνα και μόλις προχώρησα σε ετήσια συνδρομή. Περί γούστου κολοκυθόπιτα φυσικά αλλά το βρήκαμε πολύ πιο ζουμερό και σε φρέσκα και σε παλιά.
Και σε ένα χρόνο που θα έχεις δει το 80-90% από αυτά που αξίζουν, θα το κόψεις και αυτό
Πάντως ενώ είναι φτηνότερο από Netflix μου δίνει και 4Κ και πιο πολλές συσκευές ταυτόχρονα.