Ο συγκεκριμένος κιόλας, είπε μόνος του πως δεν του αρέσει ούτε τον εκφράζει και το θεωρεί αποτυχημένο. Τι άλλο πρέπει να πει δηλαδή;
Αυτός που το έβγαλε, είχε προφανώς προηγούμενα μαζί του και τώρα το έχει δει η μισή Ελλάδα. Σίγουρα λοιπόν υπήρχε στόχευση και σχέδιο.
Εσύ ΧΛ δεν ήσουν που επιχειρηματολόγησες πως το τσεκούρι του Μάκη Βορίδη και η στράτευσή του με τα χουντικά απομεινάρια της ΕΠΕΝ ήταν πριν από τόσα χρόνια και περασμένα ξεχασμένα; Τώρα εδώ για ένα σκίτσο βλέπω ισχύει κάτι διαφορετικό; Πώς κι έτσι;
Όσοι δηλαδή κάθονται και ψάχνουν τα τσεκούρια του Βορίδη ή τα αγκαούγκα που έκανε ο ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ είναι:
- ΑΛΤ ΡΑΙΤ;
- τουλάχιστον υποκρισία;
Απάντηση: τίποτα, ό,τι γράφει δε ξεγράφει.
Anonymous Founder έγραψε:Εγώ που διαβάζω όποτε μπορώ το Charlie Hebdo, έχω να πω πως τέτοια σκίτσα υπάρχουν και θα υπάρχουν.Αυτός που το έβγαλε είναι μλκας ολκής και αν θυμάμαι καλά έχω πλακωθεί μαζί του κάποια στιγμή online γιατί πλέον δραστηριοποιείται στην Κύπρο, ο άλλος μλκας χαλαστηκε γιατί η εταιρεία του πρώτου μπήκε χορηγός και με περίπτερο σε τοπική έκθεση comics και άρχισε τα cancel γιατι alt right κλπ και ο πρώτος έψαξε και του έβγαλε τα "άπλυτα" στην φορά.
Ο συγκεκριμένος κιόλας, είπε μόνος του πως δεν του αρέσει ούτε τον εκφράζει και το θεωρεί αποτυχημένο. Τι άλλο πρέπει να πει δηλαδή;
Αυτός που το έβγαλε, είχε προφανώς προηγούμενα μαζί του και τώρα το έχει δει η μισή Ελλάδα. Σίγουρα λοιπόν υπήρχε στόχευση και σχέδιο.
Εσύ ΧΛ δεν ήσουν που επιχειρηματολόγησες πως το τσεκούρι του Μάκη Βορίδη και η στράτευσή του με τα χουντικά απομεινάρια της ΕΠΕΝ ήταν πριν από τόσα χρόνια και περασμένα ξεχασμένα; Τώρα εδώ για ένα σκίτσο βλέπω ισχύει κάτι διαφορετικό; Πώς κι έτσι;
Γενικά 2 γαιδαροι μάλωνανε σε ξένο αχυρωνα.
Για τα cancel ότι έγραψε ο Corto.
< >
Αλλά επειδή βλέπω αναρωτιούνται και πολλοί ( που μέχρι πριν κάνα διήμερο υποτιμουσαν την επίδραση ενός κόμικ στην ποπ κουλτούρα) , μία ακόμη διδαχτικια ιστορία:

https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
diplomat έγραψε:^ στο ίδιο μήκος κύματος, κι ο Μάκηc ΙΙRC έχει αποκυρήξει και θάψει το χάτσετ του πολέμου. Τί άλλο πρέπει να πει δλδ;
Απάντηση: τίποτα, ό,τι γράφει δε ξεγράφει.
Τίποτε απολύτως δεν έχει αποκυρήξει ο Βορίδης, πριν λίγα χρόνια κατέβαινε στον Δήμο Αθηναίων με το Εθνικό Μέτωπο με τέρμα ακροδεξιά ατζέντα.
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE ... F%80%CE%BF
Τον Οκτώβριο του 1998 το Ελληνικό Μέτωπο συμμετείχε για πρώτη φορά σε εκλογές, κατεβάζοντας ως υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων τον πρόεδρό του Μάκη Βορίδη, με τον συνδυασμό "Μέτωπο για την Αθήνα" και με κεντρικό σύνθημα «κόκκινη κάρτα στους Λαθρομετανάστες». Ο Μάκης Βορίδης έλαβε 2.000 ψήφους ή 0,6%.
Προφανώς και ένα σκίτσο, δεν μπαίνει καν στον ίδιο κουβά, θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται πολύ πιο light, ειδικά αν μιλάμε για κάτι μεμονωμένο.
Παρόλα αυτά, βλέπουμε ΑΚΡΙΒΩΣ το αντίθετο. Γιατί; Μα γιατί ο Κυριαζής είναι αριστερούλης, ενώ ο Μάκης μας ακριβώς το αντίθετο.
g8777 έγραψε:Το συγκεκριμένο σκουπίδι του gameworld εργαλειοποιησε ενα σκίτσο που δημιουργήθηκε στο πνεύμα του Charlie Hebdo για να "αντεπιτεθεί" στον κομιστα όταν πήρε πούλο από την έκθεση ( και επειδή αναρωτιέται ο Ντιμιτσπανιος,ας κοιτάξει αναρτήσεις παύλα εντιτοριαλ με key word "woke", πχ https://www.gameworld.gr/columns/editor ... 6-7-8-9-10 )
Αλλά επειδή βλέπω αναρωτιούνται και πολλοί ( που μέχρι πριν κάνα διήμερο υποτιμουσαν την επίδραση ενός κόμικ στην ποπ κουλτούρα) , μία ακόμη διδαχτικια ιστορία:
Vuillemin. To έχω το συγκεκριμένο τεύχος.
Να βάλω κι εγώ κάτι σχετικό με την ελληνική πραγματικότητα:

Ακούω σχόλια (εννοείται έβαλα μερικά, έχει και πιο χοντρά το συγκεκριμένο κατά καιρούς).
EDDIE_147 έγραψε:Όπα όπα.
Όσοι δηλαδή κάθονται και ψάχνουν τα τσεκούρια του Βορίδη ή τα αγκαούγκα που έκανε ο ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ είναι:
- ΑΛΤ ΡΑΙΤ;
- τουλάχιστον υποκρισία;
Ζήτησε ο Κυριαζής την ψήφο μας; Έγινε υπουργός; Πήρε γενικώς δημόσιο αξίωμα;
Χρήστος Λάππας έγραψε:Γιατί δεν βάζεις και του Κυριαζή να μπορεσουν όλοι οι χρήστες να καταλάβουν για τι πράγμα μιλάμε;
Δεν μου άρεσε το συγκεκριμένο σκίτσο, άρα δεν έχω σκοπό να το αναπαράγω.
Άλλο το δεν μου αρέσει βέβαια και άλλο να θεωρήσω τον δημιουργό του παιδεραστή.