Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By markvag
Asimov έγραψε:
markvag έγραψε:
Asimov έγραψε:Μου έχουν έχουν πει και για Μασουτη αλλά τον αποφεύγω έτσι κι αλλιώς

Γιατί; Από περιέργεια δηλαδή...
Δεν άντεξα άλλο το προμοσιον από τον αδιευκρίνιστο υπουργό - πλασιέ

Κούραση κάπου

:lol: :lol: :lol: OK, ναι όντως... δεν θα διαφωνήσω σε αυτό...

Πόσα να πήρε ο αδιευκρίνηστος θα ήθελα να μάθω...
Άβαταρ μέλους
By Asimov
Bibendum έγραψε:Ακούγεται λογικό αλλά από την άλλη θα πίστευα ότι με τους τζίρους που κάνουν το κόστος είναι αστείο

Αν τα νούμερα - που φαίνονται αξιόπιστα - ισχύουν, μια επιβάρυνση της τάξης του 8-10% δεν είναι καθόλου αστεία.
Κι αν με τους τζίρους της καραντίνας ίσως κάτι γινόταν, τώρα υποψιάζομαι ότι πιέζονται.

Με instashop κλπ δεν ξέρω τι παίζει, αλλά αν κρίνω από e-fresh που έχω εικόνα, είναι σαφώς πιο ακριβό από τα φυσικά s/m.
(δεν έχω καταλάβει βέβαια αν είναι το ίδιο μοντέλο)
Άβαταρ μέλους
By markvag
#825050 Και ας μην ξεχνάμε στην κουβέντα πως τα Σ/Μ δουλεύουν με μικρά περιθώρια κέρδους, οπότε δεν έχουν και πολύ χώρο για παιχνίδι...
Άβαταρ μέλους
By Asimov
markvag έγραψε:
Asimov έγραψε:
markvag έγραψε:
Asimov έγραψε:Μου έχουν έχουν πει και για Μασουτη αλλά τον αποφεύγω έτσι κι αλλιώς

Γιατί; Από περιέργεια δηλαδή...
Δεν άντεξα άλλο το προμοσιον από τον αδιευκρίνιστο υπουργό - πλασιέ

Κούραση κάπου

:lol: :lol: :lol: OK, ναι όντως... δεν θα διαφωνήσω σε αυτό...

Πόσα να πήρε ο αδιευκρίνηστος θα ήθελα να μάθω...

Για άλλες δουλειές μου έχουν πει "καλημέρα σας, 20%" :lol:
Τώρα εδώ δεν ξέρω, φαντάζομαι παίζουν διάφορα πακέτα, βασικό, advanced και full ξέρω γω :s_cool
Άβαταρ μέλους
By Asimov
markvag έγραψε:Και ας μην ξεχνάμε στην κουβέντα πως τα Σ/Μ δουλεύουν με μικρά περιθώρια κέρδους, οπότε δεν έχουν και πολύ χώρο για παιχνίδι...

Ακριβώς, και δεν είναι καθόλου τυχαίο που μεγάλοι παίκτες όπως η lidl και η Jumbo έμειναν εκτός
(οκ η Jumbo κάτι είχε ξεκινήσει, αλλά δε νομίζω να το ανέπτυξε, ήταν εξαρχής αρνητική)
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#825055 Μια φορα δοκιμασαμε ηλεκτρονικα να παραγγειλουμε πραγματα και η παραγγελια δεν εφυγε ποτε. :lol: Ηταν τον καιρο της καραντινας και ο χρονος αναμονης ηταν περιπου 3 ωρες.
Λειπανε πραγματα που αγοραζουμε, δεν ηταν ευκολο να δεις με μια ματια τιμη μεζουρας/μεριδας και τελικα ο χρονος επιλογης ηταν ιδιος με το να πας απο εκει.

Πηγαμε και τα πηραμε μονοι μας, καναμε και μια βολτα, πηραμε και κανα δυο που δεν θυμομασταν και ημασταν πισω σε 1 ωρα και κατι

Η πεθερα ομως το κανει συχνα. Αλλες φορες παιρνει τα ευαισθητα που θελουν ψυγειο και αφηνει τα υπολοιπα να της τα φερουν σπιτι. Η συγκεκριμενη ομως αφηνει παντα 5€ τιπ στο "παιδι", τωρα που χρεωνουν την αποστολη μπορει να μην αφηνει τιποτα
Άβαταρ μέλους
By edmond
Νίκος Παππάς έγραψε:Η συγκεκριμενη ομως αφηνει παντα 5€ τιπ στο "παιδι", τωρα που χρεωνουν την αποστολη μπορει να μην αφηνει τιποτα

Μπααα, τα "χούγια" δεν κόβονται.
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#825086 Το "ενοχλητικό" με τη παραγγελία ΣΜ είναι ότι θέλει κάποιο προγραμματισμό (εγώ όταν πάω ΣΜ 99% θα θέλω και κάποια πράγματα "για σημερα")
Και νομίζω δεν έχει και να κόβεις/τρίβεις τυριά και αλλαντικά χύμα.
Επίσης το να ψάχνεις στα σάπια site είναι πιο βαρετό από το να διαλέγεις σε διαδρόμους.

Εντωμεταξύ έχω καλά ΣΜ κοντά στο σχολείο, όποτε η φάση αφήνω παιδί και πάω ΣΜ σημαίνει ότι ειναι μοκις έχει ανοίξει, είναι άδειο, και είμαι σπίτι 8:30. Δεν βλέπω να έκανα και πολλά αλλά πράγματα εκείνη την ώρα.

Για ψιλολογια πας με τα πόδια σε κάποιο κοντινό.

Όποτε, το έκανα μια περίοδο, αλλα τελικά περισσότερη ταλαιπωρία ήταν η φάση παραγγελίας .
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
mjacob έγραψε:και είμαι σπίτι 8:30. Δεν βλέπω να έκανα και πολλά αλλά πράγματα εκείνη την ώρα.

Τυχερός. Μόνιμα remote; Ο περισσότερος κόσμος είναι ήδη στους δρόμους για να πάει στη δουλειά του αυτή την ώρα.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Νίκος Παππάς έγραψε:...Η πεθερα ομως το κανει συχνα. Αλλες φορες παιρνει τα ευαισθητα που θελουν ψυγειο και αφηνει τα υπολοιπα να της τα φερουν σπιτι. Η συγκεκριμενη ομως αφηνει παντα 5€ τιπ στο "παιδι"...

Ελπιζω το χουβαρνταλικι της πεθερας σου να μην εξαντλειται στο ¨παιδι" που φερνει τα πραγματα, αλλα να εκτιμαει εξισου τον ΠΑΙΔΑΡΟ που παντρευτηκε η κορη της :shifty:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
George_Prix έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:...Η πεθερα ομως το κανει συχνα. Αλλες φορες παιρνει τα ευαισθητα που θελουν ψυγειο και αφηνει τα υπολοιπα να της τα φερουν σπιτι. Η συγκεκριμενη ομως αφηνει παντα 5€ τιπ στο "παιδι"...

Ελπιζω το χουβαρνταλικι της πεθερας σου να μην εξαντλειται στο ¨παιδι" που φερνει τα πραγματα, αλλα να εκτιμαει εξισου τον ΠΑΙΔΑΡΟ που παντρευτηκε η κορη της :shifty:

Η πεθερα μου εμαθε το "για τον γαμπρο γενναει κι ο κοκκορας" :shifty: :shifty:

Αν και τωρα αυτο πλεον ισχυει για τον εγγονο της αλλα δεν παραπονιεμαι :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
mjacob έγραψε:Το "ενοχλητικό" με τη παραγγελία ΣΜ είναι ότι θέλει κάποιο προγραμματισμό (εγώ όταν πάω ΣΜ 99% θα θέλω και κάποια πράγματα "για σημερα")
Και νομίζω δεν έχει και να κόβεις/τρίβεις τυριά και αλλαντικά χύμα.
Επίσης το να ψάχνεις στα σάπια site είναι πιο βαρετό από το να διαλέγεις σε διαδρόμους.

Εντωμεταξύ έχω καλά ΣΜ κοντά στο σχολείο, όποτε η φάση αφήνω παιδί και πάω ΣΜ σημαίνει ότι ειναι μοκις έχει ανοίξει, είναι άδειο, και είμαι σπίτι 8:30. Δεν βλέπω να έκανα και πολλά αλλά πράγματα εκείνη την ώρα.

Για ψιλολογια πας με τα πόδια σε κάποιο κοντινό.

Όποτε, το έκανα μια περίοδο, αλλα τελικά περισσότερη ταλαιπωρία ήταν η φάση παραγγελίας .

Ναι σε όλα, αλλά ειδικά εκεί με τα σάπια site δεν θα μπορούσα να τα πω καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
By markvag
Asimov έγραψε:
Για άλλες δουλειές μου έχουν πει "καλημέρα σας, 20%" :lol:
Τώρα εδώ δεν ξέρω, φαντάζομαι παίζουν διάφορα πακέτα, βασικό, advanced και full ξέρω γω :s_cool

20%, ε;; Ληστρικό...

20% δεν παίρνουν ούτε οι νταβατζήδες...

Απλά, πώς υπολογίστηκε το 20% στην περίπτωση του Μασούτη; :hmmm:

Πρέπει να δουλεύει και κατ' αποκοπή ή να ήταν πακέτο υπηρεσιών με τίποτε άλλο... :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
Asimov έγραψε:
markvag έγραψε:Και ας μην ξεχνάμε στην κουβέντα πως τα Σ/Μ δουλεύουν με μικρά περιθώρια κέρδους, οπότε δεν έχουν και πολύ χώρο για παιχνίδι...

Ακριβώς, και δεν είναι καθόλου τυχαίο που μεγάλοι παίκτες όπως η lidl και η Jumbo έμειναν εκτός
(οκ η Jumbo κάτι είχε ξεκινήσει, αλλά δε νομίζω να το ανέπτυξε, ήταν εξαρχής αρνητική)

Ωστόσο δε νομίζω ότι το μικτό περιθώριο του Jumbo είναι μικρό, κάθε άλλο. Αυτό που θα πιθανολογούσα, είναι ότι το μοντέλο του βασίζεται πολυ στο να σου δειξει ό,τι μ@λ@κί@ εχει μέσα στο κατάστημα για να καταλήξεις μετά να παίρνεις παραπάνω πράγματα. ΟΚ, ολα μαζί θα στοιχίζουν 30 ευρώ, αλλά το μικτό του κέρδος δε θα είναι καθόλου αμελητέο.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#825161 Ε καλά, τα σμ έχουν μικρό περιθώριο κέρδους, τα τζάμπο αντιθέτως μεγάλο. Βασικά τεράστιο μιας και όλα είναι κινεζιές χαμηλού κόστους.