g8777 έγραψε:Tο Banshee ειναι Χτυποκαρδια στο Μπεβερλι Χιλς για εκεινους που ντρεποταν να την παιξουν με την Αντρεα.c.c Asimov ...
.
gianik έγραψε:g8777 έγραψε:Tο Banshee ειναι Χτυποκαρδια στο Μπεβερλι Χιλς για εκεινους που ντρεποταν να την παιξουν με την Αντρεα.c.c Asimov ...
.
Τα εχει δει και τα δυο απο 2 φορες
Fiat Panda 7,6l/100km
g8777 έγραψε:Tο Banshee ειναι Χτυποκαρδια στο Μπεβερλι Χιλς για εκεινους που ντρεποταν να την παιξουν με την Αντρεα.
Μόνον η Kelly ήταν jerk off material στην συγκεκριμένη (εντελώς απάλευτη, ακόμη και με τα φτωχά δεδομένα του τότε...) σειράς.
Banshee δεν έχω δει.
Γενικώς, σήμερα υπάρχουν καταπληκτικές σειρές, αν έβγαινε το Beverly Hills σήμερα, δεν θα ασχολιόταν κανείς.
Μάλλον εννοείς τη Valerie, που βέβαια πλέον έχει σαπίσει χειρότερα από όλες νομίζω.
Αν και εμένα η αγαπημένη μου ήταν μια τύπισσα που έκανε κάποια guest πιο μετά στη σειρά, που έκανε αν θυμάμαι καλά μια καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο και που, επίσης αν θυμάμαι καλά, την αξιοποίησε αργότερα ο Βερχοφεν στο Starship Troopers, που σε κάτι τέτοιες επιλογές είναι σπουδαίος
Όσο για το Banshee, αν και την έχουμε ξανακάνει την κουβέντα, απλά δεν έχετε ιδέα
Anonymous Founder έγραψε:g8777 έγραψε:Tο Banshee ειναι Χτυποκαρδια στο Μπεβερλι Χιλς για εκεινους που ντρεποταν να την παιξουν με την Αντρεα.
Μόνον η Kelly ήταν jerk off material στην συγκεκριμένη.
Καπου εδω να πω οτι ενας τριτοξαδελφος της νυφης του μπατζανακη του κουμπαρου μου (δηλαδη καμια σχεση με μενα
) ερεθιζεται πολυ με τα κοριτσακια που φορανε γυαλια σαν αυτα της Αντρεα και ονειρευεται να τα γεμιζει με παχυρευστο ζωμο
Κι ενας επισης γνωστος... γνωστου... μπλα μπλα μπλα... (παλι καμια σχεση με μενα
) θυμαται ακομα το μεγαλο στηθος της ΒαλερηΣ που ανεφερε ο Ασιμωφ
Τι περιεργοι κι ανωμαλοι τυποι ζουνε αναμεσα μας ρε παιδες τελικα. Ντρεπομαι για λογαριασμο τους
Anonymous Founder έγραψε:Όχι, την Κέλλυ εννοούσα. Αν και αυτή που έβαλες είναι πιο δυνατή, συμφωνώ. Οι άλλες, μιεχ. Γενικώς, όλη η σειρά ένα τεράστιο μιεχ, ποτέ δεν κατάλαβα το λόγο της επιτυχίας. Υποθέτω γιατί δεν υπήρχε σοβαρός ανταγωνισμός τότε.
Σε γυμνασιόπαιδα και λυκειόπαιδα απευθυνόταν. Για τα δεδομένα της εποχής και σε σχέση με ό,τι άλλο παιζόταν, ήταν και προχώ.
Ξαναγύρνα στην τάξη που ήσουν το 1990 και θα καταλάβεις.
Ε τώρα, το 2023 και σε 45αρηδες, φαίνεται αστείο.
saxon_747 έγραψε:Έλα μωρέ.με την Κέλλυ τώρα.
Βάλερι δυνατή αλλά η καλύτερη ήταν η:
Μάλλον ήταν πολύ αργά στη σειρά γιατί δεν τη θυμάμαι καν
Μάλλον είχα ενηλικιωθεί και την είχα παρατήσει
Θα φανερωθούν ΌΛΟΙ όσοι όντως την έπαιζαν με 90210.
Γτχσου βαλε wearenotworthy.gif , θέλω λίγο αυτοπεποίθηση.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
ΑΣΕ ΜΑΣ
Asimov έγραψε:Ναι, εσυ στα 15 έβλεπες μονο Μονόγραμμα
ΑΣΕ ΜΑΣ

ΠΟΝΑ.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY