markvag έγραψε:Δεν άντεξα άλλο το προμοσιον από τον αδιευκρίνιστο υπουργό - πλασιέAsimov έγραψε:Μου έχουν έχουν πει και για Μασουτη αλλά τον αποφεύγω έτσι κι αλλιώς
Γιατί; Από περιέργεια δηλαδή...
Κούραση κάπου
markvag έγραψε:Δεν άντεξα άλλο το προμοσιον από τον αδιευκρίνιστο υπουργό - πλασιέAsimov έγραψε:Μου έχουν έχουν πει και για Μασουτη αλλά τον αποφεύγω έτσι κι αλλιώς
Γιατί; Από περιέργεια δηλαδή...
Anonymous Founder έγραψε:Ο ΑΒ δίνει παράθυρα 2 ωρών νομίζω, που γενικώς δεν είναι πρόβλημα. Διαφορετικά, και η επίσκεψη σε ένα σουπερμαρκετ θα έπρεπε να είναι πρόβλημα μιας και θα χάσεις σίγουρα 1 ώρα, όταν στην αντίθετη περίπτωση, έχεις χάσει 10 λεπτά (και πολύ λέω) στο κινητό σου.

Anonymous Founder έγραψε:Στην Ελλάδα δεν βλέπω να γίνεται αυτό. Η λαϊκή δεν έχει διαδικτυακή παρουσία πουθενά.Προσωπικά το τελευταίο διάστημα και καθώς το επιτρέπει η θέση του σπιτιού, σουβλάκια-πίτσες κλπ πάω μόνος μου και τα παίρνω
Δεν έχω καταλάβει, γενικώς ραντάρουμε για το delivery γενικώς (πχ και για τα σουβλάκια) ή μόνον των σουπερμάρκετ;
Το πιθανότερο πεδίο μείωσης του προσωπικού στο μέλλον είναι τα ταμεία πάντως. Και όχι λόγω του delivery.
Νίκος Παππάς έγραψε:Επίσης το να φύγει ένας υπάλληλος από θέση σε σουπερμάρκετ και να πάει ως ντιλιβερι δεν το λες και ευκαιρία.
Anonymous Founder έγραψε:Ο ΑΒ δίνει παράθυρα 2 ωρών νομίζω, που γενικώς δεν είναι πρόβλημα. Διαφορετικά, και η επίσκεψη σε ένα σουπερμαρκετ θα έπρεπε να είναι πρόβλημα μιας και θα χάσεις σίγουρα 1 ώρα, όταν στην αντίθετη περίπτωση, έχεις χάσει 10 λεπτά (και πολύ λέω) στο κινητό σου.
Asimov έγραψε:Σε ό,τι αφορά το online κανάλι, εκτός από το delivery, είναι πολύ υψηλό το κόστος του picking.Ακούγεται λογικό αλλά από την άλλη θα πίστευα ότι με τους τζίρους που κάνουν το κόστος είναι αστείο.
Και είναι διεθνής τάση να μετακυλιστεί αυτό το κόστος στους καταναλωτές.
Ενδεικτικά:
https://www.powergame.gr/epichirisis/38 ... tastimata/
Κι εδώ:
https://www.euro2day.gr/news/enterprise ... niths.htmlΌμως δεν είναι μόνο η αλυσίδα Σκλαβενίτης που υποστηρίζει ότι η online δραστηριότητα είναι κοστοβόρα και ζημιογόνα. Για την ανάγκη αύξησης των χρεώσεων των online παραδόσεων έχουν μιλήσει αρκετοί εκπρόσωποι εγχώριων αλυσίδων, που φέρνουν ως παράδειγμα την πολιτική που ακολουθούν διεθνείς παίκτες όπως η Tesco, η οποία χρεώνει τις παραδόσεις ανεξαρτήτως του ύψους της παραγγελίας.
Όπως ο επικεφαλής της εταιρείας METRO. O κ. Αριστοτέλης Παντελιάδης κατ’ επανάληψη έχει πει πως όσο δεν χρεώνεται η υπηρεσία παράδοσης, που κρύβει εκτός από το κόστος του delivery και το κόστος του picking, η συγκεκριμένη δραστηριότητα θα παραμένει ζημιογόνα.
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]