Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By glf
#824715 Revolut question.

Για τη χρήση στην Αγγλία, για έξοδα σε στερλίνες δηλαδή.

Έχει κάποια διαφορά το να κάνω αγορά GBP από τα Ευρώ μου και να είναι διαθέσιμα για ξοδεμα, που βλέπω να έχει και ένα μικρό fee η Revolut.

Ή να αφήσω να έχω μόνο Ευρώ στη Revolut και όταν κάνω ηλεκτρονική αγορά η Revo να κάνει τότε τη μετατροπή;

Εγώ έχω πιο λογικό τον πρώτο τρόπο.
Ο κουμπάρος που ζει εδώ μου λέει καλύτερα το 2ο..
Άβαταρ μέλους
By bebes
#824859 Στη Revolut τι δυνατότητες έχουμε να κάνουμε επικαιροποίηση των στοιχείων;
Εστειλαν μαίιλ στον αδερφο να κανει επικαιροποίηση για να συνεχίσει να χρησιμοποιεί την κάρτα.
Δεν δεχεται φωτο της ταυτότητας, διαβατηριο δεν εχει σε ισχυ και το διπλωμα του ειναι παλιο.

Εχει καποια χρήματα μεσα, αλλά δεν μπορει να βαλει άλλα, ουτε να μεταφέρει τα υπάρχοντα.

Σε ενα εμαιιλ που εστειλε δεν απαντανε, ενω στην εφαρμογη δε βρήκα καπου που να μπορω να δω τι στοιχεία εχουν (documentation) και πως μπορω να τα ανανεωσω. Μου δινει μονο τα στοιχεια μου αναφορικά..

Φευγει ταξιδι σε δυο μερες, εχετε καποια ιδεα;
Μπορει να κανει την πιστοποίηση μεσω τσατ πχ;
Άβαταρ μέλους
By bill33
bebes έγραψε:Στη Revolut τι δυνατότητες έχουμε να κάνουμε επικαιροποίηση των στοιχείων;
Εστειλαν μαίιλ στον αδερφο να κανει επικαιροποίηση για να συνεχίσει να χρησιμοποιεί την κάρτα.
Δεν δεχεται φωτο της ταυτότητας, διαβατηριο δεν εχει σε ισχυ και το διπλωμα του ειναι παλιο.

Εχει καποια χρήματα μεσα, αλλά δεν μπορει να βαλει άλλα, ουτε να μεταφέρει τα υπάρχοντα.

Σε ενα εμαιιλ που εστειλε δεν απαντανε, ενω στην εφαρμογη δε βρήκα καπου που να μπορω να δω τι στοιχεία εχουν (documentation) και πως μπορω να τα ανανεωσω. Μου δινει μονο τα στοιχεια μου αναφορικά..

Φευγει ταξιδι σε δυο μερες, εχετε καποια ιδεα;
Μπορει να κανει την πιστοποίηση μεσω τσατ πχ;

Tαυτότητα φαντάζομαι έχει λήξει και για αυτό δεν την δέχονται,και για αυτό ζητάνε και επικαιροποίηση μάλλον .Αν δεν βγάλει νέα ταυτότητα/διαβατήριο/δίπλωμα δεν βλέπω τι άλλο μπορεί να κάνει.
Άβαταρ μέλους
By glf
#824927 Μόνο από το app έχω ανεβάσει φωτο ταυτοτητας οποτε την ζητουσαν. Μια φορά μου είπαν ξαναστείλε, δε μου άρεσε και το ξαναέκανα.
Αλλά δεν ξέρω για κάποιο chat/τηλέφωνο
Άβαταρ μέλους
By glf
#824931 Εθνική Τράπεζα και βλέπω χρέωση
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ
-6,00 €

και στη χρεωστική χρεώνουν τώρα;
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
glf έγραψε:Εθνική Τράπεζα και βλέπω χρέωση
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ
-6,00 €

και στη χρεωστική χρεώνουν τώρα;
Εννοείται.

6€ και η eurobank.

Σε εταιρικούς λογαριασμούς να δεις χρεώσεις..
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Giuseppe Busso έγραψε:Σε εταιρικούς ε;
30€/6μηνο και 2€/μήνα η Πειραιώς!
Δηλαδή 84€ το χρόνο!
:dizzy:

5€ / μήνα Alpha Bank (60€ ετησίως)
3€ / μήνα Eurobank (36€ ετησίως)
2,5€ / μήνα ΕΤΕ (30€ ετησίως)
Άβαταρ μέλους
By mirage
glf έγραψε:Μόνο από το app έχω ανεβάσει φωτο ταυτοτητας οποτε την ζητουσαν. Μια φορά μου είπαν ξαναστείλε, δε μου άρεσε και το ξαναέκανα.
Αλλά δεν ξέρω για κάποιο chat/τηλέφωνο
Εχει chat για υποστήριξη.
Άβαταρ μέλους
By Zorz
St.Devote έγραψε:Καλημέρα ... μπορεί κανείς να με βοηθήσει να βρω τι έχει συμβεί στο συγκεκριμένο αμοιβαίο ( ? )

Εικόνα

Είναι ένα μέρος του Smart premium της Πειραιώς .

Εχει καταρρεύσει ή έχει γίνει κάποια μορφή split ?

Μάλλον έχει μπλεχτεί κάτι με τα γραφικά της Πειραιώς. Αν το ISIN του fund είναι LU0389812008 και είναι βασικά αυτό (υπάρχουν πολλά share classes, που έχουν συνήθως διαφορά μόνο στα κόστη) δεν έχει πάθει κάτι παράξενο. Επίσης είναι ένα απλό index tracker ( :thumbsup: ) οπότε δεν παίζουν split κλπ. Ούτε ο δείκτης που ακολουθεί ( MSCI North America Index ) έχει κάνει δραματικές κινήσεις.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
glf έγραψε:Και η Revolut τη στέλνει τζάμπα από Αγγλία κιόλας.

Όχι, υπάρχει ένα fee 9.99€ απ'ότι βλέπω, λογικά για την έκδοση.
Παλιά ήταν εντελώς δωρεάν
Άβαταρ μέλους
By St.Devote
Zorz έγραψε:
St.Devote έγραψε:Καλημέρα ... μπορεί κανείς να με βοηθήσει να βρω τι έχει συμβεί στο συγκεκριμένο αμοιβαίο ( ? )

Εικόνα

Είναι ένα μέρος του Smart premium της Πειραιώς .

Εχει καταρρεύσει ή έχει γίνει κάποια μορφή split ?

Μάλλον έχει μπλεχτεί κάτι με τα γραφικά της Πειραιώς. Αν το ISIN του fund είναι LU0389812008 και είναι βασικά αυτό (υπάρχουν πολλά share classes, που έχουν συνήθως διαφορά μόνο στα κόστη) δεν έχει πάθει κάτι παράξενο. Επίσης είναι ένα απλό index tracker ( :thumbsup: ) οπότε δεν παίζουν split κλπ. Ούτε ο δείκτης που ακολουθεί ( MSCI North America Index ) έχει κάνει δραματικές κινήσεις.

Ok ευχαριστώ πάρα πολύ .