Να μη πω τώρα για συνθήκες εργασίας ...
kostis20 έγραψε:Έχει ενδιαφέρον πάντως ότι ένας γιατρός στην Ελλάδα σε δημόσιο νοσοκομείο που παίζει με το θάνατο και δουλεύει ως και 36 ώρες συνεχόμενα πρέπει να παίρνει περίπου 3 ευρώ την ώρα και κανένας δεν ασχολείται....
mousatos έγραψε:Εγώ απορώ γιατί κάθεται ένας γιατρός με 3e την ώρα . Το'χει κάψει και δεν μπορεί να μάθει μια ξένη γλώσσα για να πάει στην αραπιά ή στο βορά;Κάπου τα έχεις μπερδέψει.Ο ειδικευόμενος ή ο παθολόγος των επειγόντων τι φακελάκι να πάρει?
Αααααα , i remember now. Because of the existence of.... Φ Α Κ Ε Λ Α Κ Ι . η ιδιωτική πρωτοβουλία σώζει την κατάσταση.
bill33 έγραψε:Για τον μάγειρα που κάηκε με το λάδι και ήταν τελικά ανασφάλιστος βγήκε ο υπουργός να πει κάτι;
Χρήστος Λάππας έγραψε:bill33 έγραψε:Για τον μάγειρα που κάηκε με το λάδι και ήταν τελικά ανασφάλιστος βγήκε ο υπουργός να πει κάτι;
Η δουλειά του υπουργού είναι να βγαίνει και να κάνει δηλώσεις μετά από κάθε περιστατικό παρανομίας;
kostis20 έγραψε:Έχει ενδιαφέρον πάντως ότι ένας γιατρός στην Ελλάδα σε δημόσιο νοσοκομείο που παίζει με το θάνατο και δουλεύει ως και 36 ώρες συνεχόμενα πρέπει να παίρνει περίπου 3 ευρώ την ώρα και κανένας δεν ασχολείται....
Anonymous Founder έγραψε:Σωστό, πρέπει να του μένει χρόνος να βγαίνει και στα κανάλια, τι να πρωτοπρολάβει;
Είναι για λύπηση...

bill33 έγραψε:Για τον μάγειρα που κάηκε με το λάδι και ήταν τελικά ανασφάλιστος βγήκε ο υπουργός να πει κάτι;
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Θα δούμε αγώνα άραγε; Χάλια φαίνεται ο καιρός το Σ[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]