Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By kubiak
pro έγραψε:Πολλοί πάντως δεν έχουν πρόβλημα με το πως προσδιορίζεται κάποιος, αλλά έχουν πρόβλημα από την αγωνιώδη προσπάθεια να μην θίξουμε κάποιους υπερευαίσθητους. Έτσι φτάνουμε σε ευτράπελα τύπου νετφλιξ, στο οποίο πλέον δεν υπάρχει σειρά χωρίς συγκεκριμένες κατηγορίες ανθρώπων, ή σε αστειότητες τύπου απαγορεύουμε Σέξπιρ, Μπουκόφσκι και την καλύβα του Μπάρμπα Θωμά. Επίσης η όλη κατάσταση μπερδεύει στην έκφραση ακόμη και ανθρώπους ανοιχτόμυαλους και προοδευτικούς κατά βάση - για παράδειγμα ο ΗΦ υπερθεματίζει το δικαίωμα της υπέρβαρης να βάλει μαγιό στρινγκ, αλλά λέει ότι αυτό είναι δήλωση διαθεσιμότητας, πράγμα που χαλαρά θα ήταν αιτία πολέμου για όλο το κίνημα, αφού είναι εξαιρετικά σεξιστικό κατ αυτούς.
(για το μήνυμα του pro:) Χαίρομαι που κάποιος το βλέπει έτσι...
Παρατήρηση χωρίς στεγανά...

(γενικώς:) Και Γιν και γιανγκ και το σύμπαν ξέρει και νύχτα αξημέρωτη ξανά, με το πιοτό της με κερνά, εβίβα μου...
Τελευταία επεξεργασία από kubiak και 04 Ιούλ 2023, 20:16, έχει επεξεργασθεί 3 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Chris έγραψε:Μην τον προσφωνησεις κουκλε μου. Κοψτου και την καλημερα, δεν τρεχει τιποτα. Αυτο ηταν τελικα? Τι το συζηταμε 5 σελιδες τωρα? Παμ' παρακατω.

Και να σου πω, σου χουν ερθει πολλοι να σου απαιτησουν να τους προσφωνεις Το G8777 κλπ? Εμενα κανεις, μονο στο ιντερνετ διαβαζω για τετοιους παλαβους. Μηπως τελικα ειναι ελαχιστοι αλλα απλα κανουν πολλη φασαρια? Ουτε κανα τραβελο εχω πετυχει να θελει να τρεξουμε κατοσταρι :hmmm:

Στα σοβαρα προβληματα τωρα που προσπαθει να σου εξηγησει ο μιραγκε, ειναι πως αυτος ο πριτς μοργκαν χρησιμοποιει αυτο το στυλ του "ωραιος, τα λεει τσεκουρατα", για να συμφωνησεις με αυτα τα περι αρθρου και προσφωνησης, που δεν αφορουν και κανεναν στην πραγματικοτητα, και να καταπιεις αμασητα ολα τα υπολοιπα ακροδεξιουλια που σε ταιζει. Το πιασες?

τοπιασα ...οταν καποιος (εσυ στην προκειμενη) εξηγει σωστα και δεν γραφει κατι που να απαιτει να το αποκρυπτογραφησεις :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By 224v
markvag έγραψε:
224v έγραψε:Όλες θελουν να αρέσουν!!! Έχεις σκεφτεί γιατί ξοδεύουν τόσα λεφτά για καλλυντικά?? Ισως βεβαια δεν ξέρουν πως να το κάνουν και καταληγουν να είναι για γέλια!! Σκέψου και αυτή την πιθανότητα, αφού παρατηρήσεις πως πάνε και παραμορφώνουν τα χείλια τους με το botox.

.

Εγώ έχω σκεφτεί πολλές πιθανότητες. Εσύ απ' ότι βλέπω καμία εκτός από αυτές που εσύ a priori έχεις αποφασίσει ότι είναι σωστές.
Ναι και εσύ αυτό ακριβώς κανεις, αλλά έχοντας τη δικη σου γνώμη για σωστη οπότε δεν υπάρχει κάτι να κουβεντιαζουμε.

.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
Άβαταρ μέλους
By kubiak
mousatos έγραψε:
PATHFINDER 2300 HPS
2m19s, 27M views, 10.500 comments...
Summoned and compelled...
Άβαταρ μέλους
By markvag
bujinkan έγραψε:Και ξαναγραφω αφού ειρωνευεσαι το ότι συμφωνώ με τον Μόργκαν ,πες μου εσύ με επιχειρήματα όμως σε τι από αυτά που τους απαντάει είναι λάθος .

Συγνώμη, αλλά δεν έχω σκοπό να χάσω τον χρόνο μου για να ακούσω και άλλες από τις μ@λ@κίες κάθε alt right wannabe opinion leader. Έχω ήδη ακούσει / διαβάσει αρκετές του συγκεκριμένου, φτάνουν για την υπόλοιπη ζωή μου.

bujinkan έγραψε:Κάθε debate του καταλήγει στο ότι οι καλεσμένοι του δεν έχουν ούτε ένα σοβαρό επιχείρημα να τον αντικρούσουν .
Αυτό κάτι πρέπει να σου λέει

< >

Για να το λες, έτσι θα είναι. Κανένας δεν έχει κανένα αντεπιχείρημα στις alt right μ@λ@κίες του Μόργκαν...
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Χρήστος Λάππας έγραψε:
Μλκ τώρα το έβλεπα ...τραγικό

< >
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Chris έγραψε:Πιο στημενη |λογοκρισία| δεν εχει υπαρξει. Και βαζω και οικογενειακες ιστοριες στη συγκριση
Ε ναι διότι ως γνωστόν δεν υπάρχουν μαμακηδες στην Ελλάδα

< >
Άβαταρ μέλους
By bill33
#825720 Κανά naked attraction θα φέρουν ή μονο τις φλιωριές απο την αγγλική τηλεόραση;
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#829173 Εικόνα

Άβαταρ μέλους
By Serf
#829180 Έχει "παντρευτεί" τον τίτλο 'κυρία Περιφερειάρχη'... θα τον κρατήσει με νύχια/ δόντια/ κτλ ;)