Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
NickTG έγραψε:
bujinkan έγραψε:Και κάποιοι λέγανε για προσβολές

< >

Συνεχίζεις να μπερδεύεσαι και αν δεν το κάνεις επίτηδες ανησυχώ.
Εσύ πήγες στο ξεκάρφωτο και είπες σε έναν άνθρωπο ότι είναι χοντρός και θα πεθάνει ενώ ήδη όπως λες είχες αναφερθεί πάλι στο θέμα και δεν σου έδινε κάποια σημασία.

Πραγματικά δεν είναι τόσο δύσκολο.
Καταρχήν δεν πήγα ξεκαρφωτα . Ο άνθρωπος ήταν γνωστός φιλος . Νοιαζομουνα για αυτόν πάρα πολύ . Και αφότου τόσα χρόνια με πολύ καλό τρόπο και ευγένεια προσπαθούσα να τον κάνω να καταλάβει ότι πρέπει κατι να κάνει ,και μάλιστα με συγκεκριμένες προτάσεις ,έβλεπα ότι στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις χτυπά . Σαν τελευταία λοιπόν προσπάθεια χτύπησα στο ψαχνό με άσχημο τρόπο και του είπα αυτό που του είπα . Λάθος η σωστό δεν ξέρω ,εγώ από τη μεριά μου το έκανα από ενδιαφέρον . Και η ευθεία επίθεση καμιά φορά βοηθάει να ξέρεις όταν ο άλλος τρόπος αποτυγχάνει
Καμιά φορά χρειαζεται ένα σοβαρό σοκ μπας και καταλάβεις .

< >
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#824611 Όντως.
Απο τη στιγμή που δεν το έχεις καταλάβει ακόμα και τώρα έτσι όπως το γράφεις δεν υπάρχει ελπίδα.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
NickTG έγραψε:Όντως.
Απο τη στιγμή που δεν το έχεις καταλάβει ακόμα και τώρα έτσι όπως το γράφεις δεν υπάρχει ελπίδα.
Δεν θυμάμαι να ζήτησα κάτι από σένα ,εκτός αν ξεχνάω λογο ηλικίας

< >
Άβαταρ μέλους
By 224v
markvag έγραψε:
224v έγραψε:Δλδ να καταλάβω όταν ντύνεται στον καθρέφτη της και δεν καταλαβαίνει ότι αυτό που βλέπει ο απέναντι της είναι απαίσιο, ίσως νομίζει ότι έτσι είναι σεξυ???
Η αλήθεια είναι ότι τώρα τελευταία πολλές τέτοιες σεξυ κυκλοφορούν μόνες τους

.

To να μην ενδιαφέρει καμία το τι θα σκεφτούν οι άλλοι έχει περάσει από το μυαλό κανενός;;; Απλά της αρέσει το συγκεκριμένο ρούχο και το φοράει!

Δηλαδή ας ξεκολλήσουμε ότι η τάδε φοράει το δείνα ρούχο για να δείξει αυτό ή το άλλο. Το φοράει γιατί έτσι γουστάρει. + -

Σε όποιον δεν αρέσει ας μην κοιτάει! :rtfm:

GTS έγραψε:Το να δειχνεις ενα αγυμναστο και υπερβαρο σωμα στην παραλια ειναι αστοχο νομιζω.

Το αυτό.

Anonymous Founder έγραψε:Εγώ σωστό βρίσκω να φοράει και να προσδιορίζεται η καθεμία (και ο καθένας) ό,τι θέλει και ό,τι τον κάνει να νιώθει καλά. Για όποιον λόγο και να το κάνει. Όποιος ενοχλείται ή πόσο μάλλον προσβάλλεται, έχει αυτός το πρόβλημα, όχι ο άλλος που ντύνεται ή προσδιορίζεται όπως του αρέσει.

Στο διόρθωσα λίγο.
Όλες θελουν να αρέσουν!!! Έχεις σκεφτεί γιατί ξοδεύουν τόσα λεφτά για καλλυντικά?? Ισως βεβαια δεν ξέρουν πως να το κάνουν και καταληγουν να είναι για γέλια!! Σκέψου και αυτή την πιθανότητα, αφού παρατηρήσεις πως πάνε και παραμορφώνουν τα χείλια τους με το botox.

.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
bujinkan έγραψε:

< >

Ούτε ο φίλος που προσέβαλες συνεχώς ζήτησε.
Αλλά αντίθετα με αυτόν εσύ γράφεις σε δημόσιο forum. Στο έγραψα και πριν, αν δεν θες σχόλια γράψε σε blog.
Άβαταρ μέλους
By markvag
224v έγραψε:Όλες θελουν να αρέσουν!!! Έχεις σκεφτεί γιατί ξοδεύουν τόσα λεφτά για καλλυντικά?? Ισως βεβαια δεν ξέρουν πως να το κάνουν και καταληγουν να είναι για γέλια!! Σκέψου και αυτή την πιθανότητα, αφού παρατηρήσεις πως πάνε και παραμορφώνουν τα χείλια τους με το botox.

.

Εγώ έχω σκεφτεί πολλές πιθανότητες. Εσύ απ' ότι βλέπω καμία εκτός από αυτές που εσύ a priori έχεις αποφασίσει ότι είναι σωστές.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
NickTG έγραψε:
bujinkan έγραψε:

Ούτε ο φίλος που προσέβαλες συνεχώς ζήτησε.
Αλλά αντίθετα με αυτόν εσύ γράφεις σε δημόσιο forum. Στο έγραψα και πριν, αν δεν θες σχόλια γράψε σε blog.

https://youtu.be/b6vT_4XPPbQ
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
markvag έγραψε:
kubiak έγραψε:
markvag έγραψε:Ενοχλεί συγκεκριμένους ανθρώπους, που θα προτιμούσαν οι ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα να εξαφανιστεί ή να μην υπήρχε καν.

Οι υπόλοιποι βασικά στα @@ τους ή χαίρονται που πλέον ένα κομμάτι της κοινωνίας μας δεν χρειάζεται να κρύβεται.
markvag υπάρχει μία καλή πιθανότητα να συμβαίνει (ή να κατευθυνόμαστε προς), το ακριβώς αντίθετο!
Και είναι κάτι που σαφέστατα δεν μου αρέσει...

Με το ζόρι η κοινωνία δεν αποδέχεται, ανέχεται...

Αυτός που δεν ανέχεται τους ΛΟΑΤΚΙ δεν θα τους ανεχτεί, παρά μόνο με το ζόρι. Αν περιμέναμε η "κοινωνία" να αποδεχτεί κάποια πράγματα, ακόμα κάποιοι από εμάς θα ήταν σκλάβοι...

Και επαναλαμβάνω, όλη αυτή η ιστορία ενοχλεί αποκλειστικά και μόνο αυτούς που δεν έχουν άλλη επιλογή από το να τους ανεχτούν και δεν θα το έκαναν ΠΟΤΕ διαφορετικά.

Chris έγραψε:αυτο κι εφυγα μανγκες, τα λεμε :s_bye

Εικόνα

Ακριβώς.

bujinkan έγραψε:Έχει καταντήσει αηδια πια το να μπορεί ο καθένας να προσδιορίζεται οπως του καπνίσει .

< >

Να προσδιορίζεται όπως καπνίσει σε εσένα μήπως; :hmmm:

Αλλά μιλάμε με άνθρωπο που συμφωνεί με τον Piers Morgan, οπότε δεν χρειάζεται κάτι άλλο.
Ίσως το διατύπωσα λάθος . Ο καθένας ας προσδιορίζεται οπως του καπνίσει . Αυτό δεν του δίνει το δικαίωμα όμως να απαιτεί ,(διότι αυτό είναι το θέμα με όλους αυτούς ) να τον προσφωνείς με αυτό που προσδιορίζεται . Και ξαναγραφω αφού ειρωνευεσαι το ότι συμφωνώ με τον Μόργκαν ,πες μου εσύ με επιχειρήματα όμως σε τι από αυτά που τους απαντάει είναι λάθος . Κάθε debate του καταλήγει στο ότι οι καλεσμένοι του δεν έχουν ούτε ένα σοβαρό επιχείρημα να τον αντικρούσουν .
Αυτό κάτι πρέπει να σου λέει

< >
Άβαταρ μέλους
By Chris
#824645 Μην τον προσφωνησεις κουκλε μου. Κοψτου και την καλημερα, δεν τρεχει τιποτα. Αυτο ηταν τελικα? Τι το συζηταμε 5 σελιδες τωρα? Παμ' παρακατω.

Και να σου πω, σου χουν ερθει πολλοι να σου απαιτησουν να τους προσφωνεις Το G8777 κλπ? Εμενα κανεις, μονο στο ιντερνετ διαβαζω για τετοιους παλαβους. Μηπως τελικα ειναι ελαχιστοι αλλα απλα κανουν πολλη φασαρια? Ουτε κανα τραβελο εχω πετυχει να θελει να τρεξουμε κατοσταρι :hmmm:

Στα σοβαρα προβληματα τωρα που προσπαθει να σου εξηγησει ο μιραγκε, ειναι πως αυτος ο πριτς μοργκαν χρησιμοποιει αυτο το στυλ του "ωραιος, τα λεει τσεκουρατα", για να συμφωνησεις με αυτα τα περι αρθρου και προσφωνησης, που δεν αφορουν και κανεναν στην πραγματικοτητα, και να καταπιεις αμασητα ολα τα υπολοιπα ακροδεξιουλια που σε ταιζει. Το πιασες?
Άβαταρ μέλους
By pro
#824646 Πολλοί πάντως δεν έχουν πρόβλημα με το πως προσδιορίζεται κάποιος, αλλά έχουν πρόβλημα από την αγωνιώδη προσπάθεια να μην θίξουμε κάποιους υπερευαίσθητους. Έτσι φτάνουμε σε ευτράπελα τύπου νετφλιξ, στο οποίο πλέον δεν υπάρχει σειρά χωρίς συγκεκριμένες κατηγορίες ανθρώπων, ή σε αστειότητες τύπου απαγορεύουμε Σέξπιρ, Μπουκόφσκι και την καλύβα του Μπάρμπα Θωμά. Επίσης η όλη κατάσταση μπερδεύει στην έκφραση ακόμη και ανθρώπους ανοιχτόμυαλους και προοδευτικούς κατά βάση - για παράδειγμα ο ΗΦ υπερθεματίζει το δικαίωμα της υπέρβαρης να βάλει μαγιό στρινγκ, αλλά λέει ότι αυτό είναι δήλωση διαθεσιμότητας, πράγμα που χαλαρά θα ήταν αιτία πολέμου για όλο το κίνημα, αφού είναι εξαιρετικά σεξιστικό κατ αυτούς.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#824648 Πάμε πάλι, εγώ λέω να φοράει ό,τι γουστάρει, το αν είναι δήλωση διαθεσιμότητας, είναι απλώς μία περίπτωση, μπορεί απλώς να το βάζει για να μαυρίσει.
Δεν ξέρω αν κάτι τέτοιο θεωρείται σεξιστικό (δηλαδή η υπόθεση πως κάποιος φοράει κάτι για να δηλώσει διαθεσιμότητα), προσωπικά δεν το βλέπω καθόλου μα καθόλου σεξιστικό. Σεξιστικό θα ήταν να το θεωρήσεις δεδομένο πως το κάνει γι'αυτό, εγώ λέω πως μάλλον το κάνει γι'αυτό, αλλά σίγουρος δεν είμαι, μπορεί απλώς να το κάνει για βαθύτερο μαύρισμα ή γιατί γουστάρει να δείχνει την κωλάρα της (επίσης κανένα θέμα και με αυτό). Τώρα το κίνημα, θα πει τα δικά του, γι'αυτό υπάρχουν τα κινήματα.

ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ και να το κάνει, εννοείται δεν έχω κανένα πρόβλημα και καλώς το κάνει. Προσωπικά, την διαθεσιμότητα ποτέ δεν θα την έκρινα μόνον από ένα ρούχο.

ΥΓ: Μου κάνει εντύπωση που πρέπει να γραφτούν μηνύματα επί μηνυμάτων για να εξηγήσουμε κάτι. Μπορεί να φταίει ο τρόπος γραφής, μπορεί να φταίει και η προκατάληψη.
Άβαταρ μέλους
By pro
Anonymous Founder έγραψε:Πάμε πάλι, εγώ λέω να φοράει ό,τι γουστάρει, το αν είναι δήλωση διαθεσιμότητας, είναι απλώς μία περίπτωση, μπορεί απλώς να το βάζει για να μαυρίσει.

Anonymous Founder έγραψε:Δεν το βάζουν γιατί είναι καλόγουστες, διαθεσιμότητα θέλουν να δηλώσουν, όχι υψηλό γούστο.
Και αυτό είναι ένα αναφαίρετο δικαίωμα για όλους και όλες.

Δεν το βλέπω πάντως να το θέτεις σαν μια περίπτωση, αλλά σαν μια πεποίθηση και βεβαιότητα. Με την οποία σε γενικές γραμμές συμφωνώ κιόλας, αλλά έχει ενδιαφέρον το ότι νιώθεις την ανάγκη να το εξηγήσεις και να το διορθώσεις. Δεν είναι προκατειλημμένος ούτε στην λέω, το βάζω σαν παράδειγμα για την φακνταπ εποχή (και τέλος από μένα).
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#824654 To έγραψα αυτό για να δείξω πως το να κρίνουμε το πώς ντύνεται κάποιος, είναι λίγο άκυρο. Μπορεί δηλαδή να τον κρίνουμε ως μη κομψό, όταν κατά βάθος στα @@ του/της, ήθελε απλώς να είναι σέξι και να είναι "προκλητικός" (με την έννοια να την προσέξουν).
Αυτό που θέλω να πω, και πέρα από κινήματα και -ισμούς, είναι ν'αφήσουμε τον κόσμο ελεύθερο να εκδηλωθεί, ντυθεί, βαφτεί, χτενιστεί, κλπ όπως θέλει. Στην τελική, είναι το τελευταίο που θα έπρεπε να μας απασχολεί για τους άλλους.

Επίσης, εντελώς ψυχρά αν το δεις, ακόμη και αν δεν γουστάρουμε χοντρές/χοντρές, όλοι κερδίζουμε με το να νιώθει κάποιος καλά και να υπάρχουν λιγότεροι συμπλεγματικοί (ή αλλιώς αγάμητοι) εκεί έξω.