Anonymous Founder έγραψε:EDDIE_147 έγραψε:bujinkan έγραψε:Αντε ομως να εχεις ενα παιδακι και στην παιδικη χαρα να δει το αλλο παιδακι και να σου πει...μπαμπα αυτο το παιδακι γιατι εχει 2 μπαμπαδες και που ειναι η μαμα του?![]()
Άντε όμως να έχεις το ίδιο παιδάκι σε random περιβάλλον και να σου πει:
- μπαμπά γιατί ο κύριος Προκόπης είναι 40 και δεν έχει παντρευτεί; (κάηκε το τσιφτόμετρο)
- μπαμπά γιατί η κυρία Τερψιθέα δεν πηγαίνει εκκλησία στην Ανάσταση;
- μπαμπά γιατί ο κύριος Χαράλαμπος φιλιόταν στο πάρκο με μια κυρία που δεν ήταν η κυρία Ιφιγένεια; (TRUE STORY)
- μπαμπά γιατί ο κύριος Χαράλαμπος και η κυρία Ιφιγένεια δεν μένουν μαζί; (1 μήνα μετά)
Το παιδάκι θα το προβληματίσει οτιδήποτε βλέπει που δεν είναι ίδιο με αυτά που συμβαίνουν στην οικογένεια του.
Αυτό προφανώς και δεν είναι επιχείρημα για το αν πρέπει ή δεν πρέπει ομόφυλα ζευγάρια να έχουν παιδί.
Αν εγώ θεωρώ ΑΝΩΜΑΛΟ το να έχει ομόφυλο ζευγάρι παιδί --> ο γείτονας από το παραδίπλα στενό θεωρεί ΑΝΩΜΑΛΟ εμένα που δεν έχω παντρευτεί στα 41.
Τώρα για το ΧΟΝΤΡΟΣ που είπες δεν απαντάω καν.
Είναι σαν να θεωρείς ΟΚ να σου βγαίνει μήνυμα τύπου "ΤΙ ΠΑΤΑΣ ΒΡΕ ΓΑΜΗΜΕNΕ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ" αντί για "λάθος PIN" κλπ.
Βασικά μετάνιωσα και τη μια γραμμή που έγραψα.
Quote γιατί πρέπει να το γιορτάσουμε: μήνυμα του EDDIE_147 που είναι εντός θέματος, χωρίς gif και συμφωνώ απόλυτα.
+1
Κ
Α
Τ
Α
Ν
Τ
Ι
Α
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY