μπαμπα αυτο το παιδακι γιατι εχει 2 μπαμπαδες και που ειναι η μαμα του?
μπαμπα αυτο το παιδακι γιατι δεν εχει γονεις και ζει σε ορφανοτροφειο?
μπαμπα αυτο το παιδακι γιατι εχει 2 μπαμπαδες και που ειναι η μαμα του?
μπαμπα αυτο το παιδακι γιατι δεν εχει γονεις και ζει σε ορφανοτροφειο?
Chris έγραψε:Θα σταθω στο β και θα προσπαθησω να ειμαι πολιτισμενος. Δηλαδη αναμεσα σε αυτα τα 2, σε ενοχλει το πρωτο? Πας με τα καλα σου??Φυσικά και το δεύτερο είναι το σοβαρό .και αυτό κατακρίνω . Στο ότι δεν πάμε καλά γιατί δίνουμε σημασία στη μλκια του καθένα αντί να ασχολούμαστε με σοβαρά θέματα. Ζούμε σε ένα κόσμο που το σύστημα μαθαίνει στις νέες γενιές να είναι μαλθακες και υποτακτικές .μπαμπα αυτο το παιδακι γιατι εχει 2 μπαμπαδες και που ειναι η μαμα του?μπαμπα αυτο το παιδακι γιατι δεν εχει γονεις και ζει σε ορφανοτροφειο?
bujinkan έγραψε:Αντε ομως να εχεις ενα παιδακι και στην παιδικη χαρα να δει το αλλο παιδακι και να σου πει...μπαμπα αυτο το παιδακι γιατι εχει 2 μπαμπαδες και που ειναι η μαμα του?![]()
Chris έγραψε:Θα σταθω στο β και θα προσπαθησω να ειμαι πολιτισμενος. Δηλαδη αναμεσα σε αυτα τα 2, σε ενοχλει το πρωτο? Πας με τα καλα σου??μπαμπα αυτο το παιδακι γιατι εχει 2 μπαμπαδες και που ειναι η μαμα του?μπαμπα αυτο το παιδακι γιατι δεν εχει γονεις και ζει σε ορφανοτροφειο?
EDDIE_147 έγραψε:bujinkan έγραψε:Αντε ομως να εχεις ενα παιδακι και στην παιδικη χαρα να δει το αλλο παιδακι και να σου πει...μπαμπα αυτο το παιδακι γιατι εχει 2 μπαμπαδες και που ειναι η μαμα του?![]()
Άντε όμως να έχεις το ίδιο παιδάκι σε random περιβάλλον και να σου πει:
- μπαμπά γιατί ο κύριος Προκόπης είναι 40 και δεν έχει παντρευτεί; (κάηκε το τσιφτόμετρο)
- μπαμπά γιατί η κυρία Τερψιθέα δεν πηγαίνει εκκλησία στην Ανάσταση;
- μπαμπά γιατί ο κύριος Χαράλαμπος φιλιόταν στο πάρκο με μια κυρία που δεν ήταν η κυρία Ιφιγένεια; (TRUE STORY)
- μπαμπά γιατί ο κύριος Χαράλαμπος και η κυρία Ιφιγένεια δεν μένουν μαζί; (1 μήνα μετά)
Το παιδάκι θα το προβληματίσει οτιδήποτε βλέπει που δεν είναι ίδιο με αυτά που συμβαίνουν στην οικογένεια του.
Αυτό προφανώς και δεν είναι επιχείρημα για το αν πρέπει ή δεν πρέπει ομόφυλα ζευγάρια να έχουν παιδί.
Αν εγώ θεωρώ ΑΝΩΜΑΛΟ το να έχει ομόφυλο ζευγάρι παιδί --> ο γείτονας από το παραδίπλα στενό θεωρεί ΑΝΩΜΑΛΟ εμένα που δεν έχω παντρευτεί στα 41.
Τώρα για το ΧΟΝΤΡΟΣ που είπες δεν απαντάω καν.
Είναι σαν να θεωρείς ΟΚ να σου βγαίνει μήνυμα τύπου "ΤΙ ΠΑΤΑΣ ΒΡΕ ΓΑΜΗΜΕNΕ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ" αντί για "λάθος PIN" κλπ.
Βασικά μετάνιωσα και τη μια γραμμή που έγραψα.
Anonymous Founder έγραψε:Εγώ θα πω εδώ κάτι άλλο:Εννοείται ότι είναι θέμα εύγενειας γενικά να μην προσβάλεις .η ένσταση μ9υ είναι ότι πάει να γίνει θέμα απαγόρευσης (σε εισαγωγικά πάντα) μην τυχόν και πεις αυτό και προσβληθεί αυτός ..μη τυχόν πεις το άλλο και προςβληθει ο άλλος και ούτω κάθε εξής .όλοι τη σήμερον ημέρα προσβάλλονται με το παραμικρο
-Το να μην λέμε "χοντρός/η" δεν είναι θέμα απαγόρευσης, κανείς δεν μιλάει για κάτι τέτοιο. Είναι θέμα ευγένειας.
-Αν κάποιο παιδάκι νιώθει κάπως, πρέπει οι δάσκαλοι να το ακούνε. Ειδικά αν έχει θέμα με το φύλο του.
Anonymous Founder έγραψε:Quote γιατί πρέπει να το γιορτάσουμε: μήνυμα του EDDIE_147 που είναι εντός θέματος, χωρίς gif και συμφωνώ απόλυτα.
224v έγραψε:Γεγονός!!! Σε παιδική χαρά δύο παιδάκια παρακολουθούν τα παιχνίδια, και λέει το ένα στο άλλο, εσένα που είναι η μαμά σου?? Απαντάει το άλλο ότι εγω έχω 2 μαμάδες, και το πρώτο παιδάκι λέει με ύφος πσντογνωστη, αυτό ΔΕΝ γίνεται!!!Το ίδιο παιδάκι έκλαιγε για 2 ώρες συνεχόμενα γιατί δεν το άφησε ο μπαμπάς και η μπαμπά να μείνει μέσα στο πλυντήριο πιάτων όσο δουλεύει αλλά οκ, ας το πάρουμε ας αυθεντία.
.
Αηδία κάθε φορά που βρέχει. Πείτε ότι απαγορεύετα[…]
Αυτή η ομοιομορφία είναι κι ο λόγος που δεν πήγα. […]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]