Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By 224v
#823863 Το τι πρεσβεύει ο g8777, ειναι γνωστό σε όλους εδω μεσα, και προσωπικά χαμογελάω όταν διαβάζω αυτά που γράφει, και ειδικά για την ασφάλεια των δρόμων. Μου φτάνει ότι δεν μου έχουν δώσει κλήση ποτέ για ταχύτητα, ίσως γιατί πλέον δεν ξεζουμιζω πλέον το αυτοκίνητο που οδηγώ όπως ο grand _prix γιατί καίει και πολύ!.

.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#823866 Γιώργο πρηξ δεν έχει νόημα όπως βλέπεις, Έντι και 224 δεν έχουν απογοητεύσει εμένα ποτέ.

Τί παραπάνω θα μπορούσα να γράψω δλδ;;;
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
224v έγραψε:Το τι πρεσβεύει ο g8777, ειναι γνωστό σε όλους εδω μεσα, και προσωπικά χαμογελάω όταν διαβάζω αυτά που γράφει, και ειδικά για την ασφάλεια των δρόμων. Μου φτάνει ότι δεν μου έχουν δώσει κλήση ποτέ για ταχύτητα, ίσως γιατί πλέον δεν ξεζουμιζω πλέον το αυτοκίνητο που οδηγώ όπως ο grand _prix γιατί καίει και πολύ!.

.

Μη νομιζεις... Κι εμενα οταν παω ταπα παιζει να φτανει και στα 19 λιτρα στα 100κμ. Απλα εκεινη την ωρα ειμαι τοσο συγκεντρωμενος στην οδηγηση ωστε να μην κανω καμια ανηθικη κινηση, που το μυαλο μου δε συνεργαζεται με το πορτοφολι μου :lol:

Κατα τα αλλα εχω ενα τσουβαλι ιστοριες που δεν εχω πει γιατι δεν ενδιαφερουν κανεναν εδω μεσα. Κλησεις που εχω φαει με το φορτηγο, οδηγηση στη χιονισμενη Πτολεμαιδα με το φορτηγο, φουτσες που ριχναμε στα WRC (τα Σουμπαρου ειχαμε βαλει στο ματι Ντιμη μου :shifty: ) με τον κολλητο με το EVO και πολλα ακομα οφφ τοπικ που θα με κανουν απλα να δειχνω ανηθικος ΚΑΙ ψευτης :s_sad
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
g8777 έγραψε:Γιώργο πρηξ δεν έχει νόημα όπως βλέπεις, Έντι και 224 δεν έχουν απογοητεύσει εμένα ποτέ.

Τί παραπάνω θα μπορούσα να γράψω δλδ;;;

Βαζω τερμα στην κοκορομαχια (για σημερα :shifty: ) και σου λεω κατι με πολυ φιλικη διαθεση. Οι διαφορετικες πολιτικες πεποιθησεις του Εντυ και του 224, δε σημαινει οτι πρεπει να τους "κυνηγας" σε ολα τα τοπικα. Το ιδιο εκανες και με μενα επι χρονια. Διαφωνουσαμε στα της Φ1 και με ξενερωνες με τρολλιες ακομα κι οταν ποσταριζα στο τοπικο με τις συνταγες μαγειρικης ή στο τοπικο με τα ρολογια για παραδειγμα :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By g8777
#823869 Ναι. Όχι.

Σχολίασα ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ πάνω στην συλλογιστική του Κιλο.

Το ποιοι σβέρκοι μαζεύτηκαν στο άσχετο, με απαντήσεις περί ανέμων και υδάτων ( ξανά) για υγρό πυρ ..... :whistlink:

Κοστ μπενεφιτ ανάλυση όταν οδηγείτε παίδες. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
g8777 έγραψε:

Εικόνα

:s_dunno :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#823901 George_Prix, να πω την αλήθεια δεν έχω καταλάβει αυτή τη φορά που ακριβώς διαφωνείς με τον g8777. Ουσιαστικά ο kilomeater είπε ΑΚΡΙΒΩΣ τι ισχύει, ο g8777 συμφώνησε και όλα τα υπόλοιπα είναι περιττά. Κάνε τον κόπο να ξαναδιαβάσεις μία τα μηνύματα και θα δεις πως μάλλον και η δική σου αντίδραση είναι λίγο παβλοφική.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Anonymous Founder έγραψε:George_Prix, να πω την αλήθεια δεν έχω καταλάβει αυτή τη φορά που ακριβώς διαφωνείς με τον g8777. Ουσιαστικά ο kilomeater είπε ΑΚΡΙΒΩΣ τι ισχύει, ο g8777 συμφώνησε και όλα τα υπόλοιπα είναι περιττά. Κάνε τον κόπο να ξαναδιαβάσεις μία τα μηνύματα και θα δεις πως μάλλον και η δική σου αντίδραση είναι λίγο παβλοφική.

Το διαβασα μια ακομα φορα για να σου κανω τη χαρη... Αυτο που ειπε και δε μου αρεσε ειναι το εξης:

"Όταν η ηθική σου πυξίδα προσανατολίζεται με σημείο αναφοράς το ποσοστό πληρότητας της τσέπης σου δεν θα μπορούσε να γραφτεί κάτι διαφορετικό."

Τι σχεση εχει η ηθικη με το τρεξιμο? Ειναι ανηθικοι οσοι τρεχουνε? Ή μηπως ειναι ουρακοταγκοι οσοι τρεχουνε?

Οπως εξηγησα στις απαντησεις μου κι εγω θεωρω οτι υπαρχουν ανηθικοι, βλακες, ουρακοταγκοι (και πολλα ακομα) οδηγοι. Αλλα το τσουβαλιασμα ειναι λανθασμενο. Δεν ειναι ενας απο αυτους ο οδηγος που τελικιαζει στην εθνικη οδο (που ειλικρινα δε θυμαμαι κανενα ατυχημα σε αυτη την περιπτωση). Ουτε καποιος που παει με 80 σε ενα δρομο που το οριο ειναι 60 (και στις περισσοτερες περιπτωσεις ειναι βλακωδως χαμηλο).

Επισης συμφωνω με οσους ειπαν για τις αυστηρες τιμωριες, οτι πραγματι θα κανανε πολλους απο εμας να σεβομαστε το οριο των 60, οσο βλακωδες και να μας φαινοτανε.

Τεσπα, περασμενα ξεχασμενα. Καλη καρδια :s_drinks
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#823909 Να είσαι βέβαιος πάντως πως αυτό δεν το έγραψε για σένα.
Όσο για την ερώτηση, όποιος τρέχει, δεν ξέρω αν είναι ανήθικος (η ηθική είναι εντελώς σχετική έννοια και δεν ποσοτικοποιείται εύκολα), σίγουρα πάντως θέτουν συχνά εαυτόν και αλλήλους σε κίνδυνο που (επίσης) συχνά είναι αχρείαστος.

Φυσικά και υπάρχουν και ατυχήματα με τελικές στην ΕΟ, αν και δεν είναι η πλειοψηφία. Ατυχήματα και δυστυχήματα συμβαίνουν και στις (ασφαλέστατες πλέον) ΕΟ της Ελλάδας, και επίτρεψέ μου να το ξέρω αυτό καλύτερα. Κάποιος που πάει πάντα τέρμα γκάζι, αυξάνει υπέρμετρα τις πιθανότητες να του συμβεί ατύχημα.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
George_Prix έγραψε:Το διαβασα μια ακομα φορα για να σου κανω τη χαρη... Αυτο που ειπε και δε μου αρεσε ειναι το εξης:

"Όταν η ηθική σου πυξίδα προσανατολίζεται με σημείο αναφοράς το ποσοστό πληρότητας της τσέπης σου δεν θα μπορούσε να γραφτεί κάτι διαφορετικό."

Τι σχεση εχει η ηθικη με το τρεξιμο? Ειναι ανηθικοι οσοι τρεχουνε? Ή μηπως ειναι ουρακοταγκοι οσοι τρεχουνε?

Μιλαμε για τρεξιμο ναι; Αν δεν τρεχεις στην πολη μεσα, αν δεν τρεχεις στον δρομο γαι αεροδρομιο ή περιφερειακη και τρεχεις μονο στην ΠΑΘΕ και την Εγνατια, ε τοτε δεν σε αφορα ρε Γεωργιε αυτο διοτι πολυ απλα δεν τρεχεις!

Γιατι αν εσυ θες αδειο δρομο, απλετη ορατοτητα για να τρεξεις τοτε θα σε δουν οι 10-20 που θα περασεις. Εκει ομως σπανια εχει ρανταρ αυτα μπαινουν αστικα περιαστικα
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Anonymous Founder έγραψε:Να είσαι βέβαιος πάντως πως αυτό δεν το έγραψε για σένα.

Το ξερω οτι αυτη τη φορα δεν ημουν εγω ο στοχος του. Αλλα εχω την ταση να παιρνω το μερος του καθε ανθρωπου οταν βλεπω οτι του κανουν αδικη επιθεση και μπουλινγκ. Ειναι στη φυση μου η υπερασπιση των απανταχου "αδυναμων" (σορρυ παιδες, με την καλη εννοια το λεω), απο τους διαφορους "μαΝγκες" (αυτο το λεω με την κακη εννοια ομως) που ζουνε αναμεσα μας. :oops:

Anonymous Founder έγραψε:Όσο για την ερώτηση, όποιος τρέχει, δεν ξέρω αν είναι ανήθικος (η ηθική είναι εντελώς σχετική έννοια και δεν ποσοτικοποιείται εύκολα), σίγουρα πάντως θέτουν συχνά εαυτόν και αλλήλους σε κίνδυνο που (επίσης) συχνά είναι αχρείαστος.

Φυσικά και υπάρχουν και ατυχήματα με τελικές στην ΕΟ, αν και δεν είναι η πλειοψηφία. Ατυχήματα και δυστυχήματα συμβαίνουν και στις (ασφαλέστατες πλέον) ΕΟ της Ελλάδας, και επίτρεψέ μου να το ξέρω αυτό καλύτερα. Κάποιος που πάει πάντα τέρμα γκάζι, αυξάνει υπέρμετρα τις πιθανότητες να του συμβεί ατύχημα.

Συμφωνω απολυτα οτι οσο αυξανει η ταχυτητα αυξανει η πιθανοτητα ατυχηματος. Αλλα ειλικρινα το μονο ατυχημα που θυμαμαι σε εθνικη με τελικιασμα ειναι αυτο του υιου Τζαμπο. Που κανονικα θα ειχε "φυγει" μονο αυτος κι ο φιλος του απο τη ζωη, αλλα λογω φρικ αξιντεντ την πληρωσε κι η μανα με το παιδι.

Ακομα κι εγω που παω σβελτα, δεν κανω χοντραδες. Δεν παραβιαζω τον ΚΟΚ (αντε κανενα κοκκινακι "της πλακας" με το μηχανακι :lipsealed: ). Ουτε τις σφηνες και τα ζικ ζακ πλακωνω στους δρομους (πλεον :shifty: ) και προσπερναω καποιον με πολλα, μονο οταν ειμαι σιγουρος οτι με εχει δει. Σε επαρχιακους δρομους κι οπου μυριζομαι κινδυνο παω νορμαλ και παντα προσπαθω να μην κανω κινησεις που θα με βρισουν οι αλλοι οδηγοι. Ακομα και τα στριψιματα που κανω ειναι υπολογισμενα. Αν γλυστρισω (που ΔΕΝ ΘΑ :s_tongue ) απλα θα βγω σε κανενα χαντακι ή θα σκασω σε καμια μπαριερα. Δε θα κανω μετωπικη ουτε καμια καραμπολα.
Άβαταρ μέλους
By g8777
Οπως εξηγησα στις απαντησεις μου κι εγω θεωρω οτι υπαρχουν ανηθικοι, βλακες, ουρακοταγκοι (και πολλα ακομα) οδηγοι. Αλλα το τσουβαλιασμα ειναι λανθασμενο. Δεν ειναι ενας απο αυτους ο οδηγος που τελικιαζει στην εθνικη οδο (που ειλικρινα δε θυμαμαι κανενα ατυχημα σε αυτη την περιπτωση).

Σε ευχαριστώ. :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#823926 The German government recommends a maximum speed of 130 kph, so about 80 mph per hour on autobahns, but drivers are free to go as fast as they want in de-restricted sections of the autobahns.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#824099 Α μπράβο, αυτό χρειαζόμαστε εδώ, αυστηρά όρια εντός πόλης με κάμερες παντού, στενάκια δλδ ως 30 και μεγαλύτεροι ως 50, εξαιρουμένων μεγάλων όπως Βουλιαγμένης, παραλιακή, Συγγρού να είναι έως 80-90 και τμήματα Autobahn στις εθνικές να το ξεκαπνιζει όποιος γουστάρει