Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By 224v
#817784 Τελικά στην άλλη τηλεόραση που το έβαλα με το ίδιο hdmi, όλα δουλεύουν σωστά!!! Τι να πω, το ξαναβάζω στην μεγάλη τηλεόραση.

.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#823883 Παιδες μετα απο 5 χρονια ενα Xiaomi που ειχε η μανα μου ειναι σχεδον για πεταμα και ψαχνεται για καινουργιο.

Βασικα η ιδια σκεφτεται παλι για Xiaomi (που σιγουρα ειναι καλο για τα λεφτα του) αλλα ειπα να ρωτησω τους ειδικους μπας και εχουμε καμια αλλη προταση με ακομα καλυτερο VFM.

Σα "φιλτρα" σκεφτομαι NFC, δακτυλικο αποτυπωμα, 6 GB RAM και 128 GB χωρητικοτικα.

Τιποτα προτασεις? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#823884 Τις προάλλες μιλούσα με Μαρκοβαγκο για το ίδιο θέμα...Και αυτός πρότεινε realme ,σούπερ ευχαριστημένος (όπως κ εγώ..)

.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#823886 Το πλεονέκτημα των Realme είναι το λιγότερο bloatware και η μη ύπαρξη του MIUI. Αλλά γενικώς, παρόμοια ποιότητα με Xiaomi θα πω εγώ.
Για άνθρωπο που θέλει την ησυχία του και δεν το ψάχνει, θεωρώ καλύτερη πρόταση τα Motorola. Απλό Android που σημαίνει πως δεν κολλάει και τρέχει και σε χαμηλότερα specs.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Anonymous Founder έγραψε:Το πλεονέκτημα των Realme είναι το λιγότερο bloatware και η μη ύπαρξη του MIUI. Αλλά γενικώς, παρόμοια ποιότητα με Xiaomi θα πω εγώ.
Για άνθρωπο που θέλει την ησυχία του και δεν το ψάχνει, θεωρώ καλύτερη πρόταση τα Motorola. Απλό Android που σημαίνει πως δεν κολλάει και τρέχει και σε χαμηλότερα specs.

Γεγονος ειναι οτι με αυτα τα φιλτρα τα φθηνοτερα στο Σκρουτζ ειναι τα Μοτορολα και μαλιστα με πολυ καλες κριτικες απο τους χρηστες. Αλλα δεν ειχα ιδεα τι λενε σα συσκευες οποτε χαρηκα που ειναι και καλες απο οτι λες!

Παιζουν τιποτα θηκες σιλικονης για τα συγκεκριμενα γιατι τη βλεπω να το κανει σμπαραλια χωρις θηκη?
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#823888 Βρηκα και καρμπον θηκουλα Ντοκτορ Ντινο απρουβντ :yahoo:

Εικόνα

Ετοιμη για τους αγωνες η μανα μου :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By markvag
gianik έγραψε:Τις προάλλες μιλούσα με Μαρκοβαγκο για το ίδιο θέμα...Και αυτός πρότεινε realme ,σούπερ ευχαριστημένος (όπως κ εγώ..)

.

Τρολάρεις έτσι;;; :x

Realme ούτε στον εχθρό μου! :x

8/10 που έχω πάρει στη δουλειά μέσα σε 6 μήνες έχουν βγάλει σοβαρά προβλήματα, έως και για πέταμα...

Από αξιοπιστία σαν τα Xiaomi δεν έχω βρει άλλα (εκτός από Samsung, αλλά σε λεφτά € 200-300 είναι της πλάκας τελείως). Έχω αγοράσει σίγουρα πάνω από 200, ελάχιστα έχουν βγάλει πρόβλημα (μόνο κάτι POCO M3 βασικά που ήταν για πέταμα). Ένα μου το έφερε ο άλλος το είχε πατήσει εκσκαφέας και παρόλο που η οθόνη είχε διαλυθεί σε εκατομμύρια κομματάκια, είχαν πεταχτεί τα σωθηκά του, κτλ., τον έπαιρναν τηλέφωνο και ΑΚΟΜΑ ΧΤΥΠΟΥΣΕ! :metalo: :lol: :lol: ΟΚ, έχουν το Bloatware με τις διαφημίσεις, αλλά τα ρημάδια δουλεύουν.
Άβαταρ μέλους
By NiTse
#823925 Εγώ πάντως που είμαι σχετικά τεχνολογικά αναλφάβητος με εκνεύρισε αφάνταστα που δεν κατάφερα με το xiaomi να μεταφέρω φωτογραφίες και βίντεο στο pc τόσο κατά τη διάρκεια της χρήσης για να ελαφρύνω την μνήμη όσο και στο τέλος, όσο απλά τα είχα καταφέρει με το προηγούμενο samsung οπότε είναι λόγος μη επιλογής.
Άβαταρ μέλους
By markvag
NiTse έγραψε:Εγώ πάντως που είμαι σχετικά τεχνολογικά αναλφάβητος με εκνεύρισε αφάνταστα που δεν κατάφερα με το xiaomi να μεταφέρω φωτογραφίες και βίντεο στο pc τόσο κατά τη διάρκεια της χρήσης για να ελαφρύνω την μνήμη όσο και στο τέλος, όσο απλά τα είχα καταφέρει με το προηγούμενο samsung οπότε είναι λόγος μη επιλογής.

Συμφωνώ, έχει συγκεκριμένα μειονεκτήματα. Βέβαια, δεν καταλαβαίνω πως δεν κατάφερες να αντιγράψεις φωτογραφίες και βίντεο στον υπολογιστή... Τέλος πάντων, μιλούσα για την αξιοπιστία τους.

Σε σχέση με τα αισχρά Realme είναι όαση...
Άβαταρ μέλους
By gianik
#823987 Είσαι hater και xiaomifunboy......

.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#823988 Δυστυχώς χρειαστήκαμε ένα τηλεφωνο πρόσφατα με ταβάνι στο μπατζετ τα 250 ευρώ και με βαριά καρδιά πήγαμε σε xiaomi (redmi note 12 pro)

Εκτος από Samsung σε android δεν υπάρχει τίποτα αξιοπρεπές: για την αξιοπιστία των realme ακούω κι εγώ τα χειρότερα και όλα τα υπόλοιπα brands δεν έχουν καμια υποστήριξη μετά την πώληση.

Samsung σε αυτά τα λεφτά δεν βρίσκεις, οπότε θα φάμε πάλι στη μάπα το miui για τα επόμενα 2-3 χρόνια
Άβαταρ μέλους
By pro
#823997 Ναι και miui αλλά ποτέ δεν κατάλαβα γιατί αυτό είναι κακό.

.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#824000 Γιατί όχι όμως το αντίστοιχο ξαδερφάκι του το redmi που βγαίνει και 40 ευρώ φτηνότερο

https://www.skroutz.gr/s/40868957/Xiaom ... outz_share