- 29 Ιουν 2023, 15:21
saxon_747 έγραψε:axel12p έγραψε:
Να σημειώσουμε βέβαια πως όλοι είναι παράνομα παρκαρισμένοι πάνω στην λεωφορειολωρίδα! Δεν ξέρω κατά πόσο αυτό το γεγονός θα περιπλέξει την κατάσταση με τις ασφάλειες.
Δεν παίζει ρόλο στην αποζημίωση.
Σωστα. Αλλα εξαρταται και με ποιον τελικα θα μπλεξεις...
Αρχες Μαρτιου περναω να παρω την κορη μου απο το φροντηστηριο Γερμανικων της. Λογο κινησης ειχα αργησει λιγο οποτε φτανοντας σκεφτομαι να περασω απο μπροστα μηπως εχει τελειωσει και περιμενει ωστε να την παρω και να φυγουμε απευθειας, και αγνοω τις θεσεις παργκινγκ που υπηρχαν, οπως παντα, πριν απο το φροντιστηριο.
Δεν ειχε τελειωσει, και διασχιζοντας τον επομενο καθετο, βλεπω στη δεξια γωνια μια κυρια που περπατουσε προς ενα αυτοκινητο το οποιο βρισκοταν παρκαρισμενο αρκετα μεσα απο τη γωνια του δρομου και σταματαω πισω απο αυτο περιμενοντας να παρκαρω στη θεση του. Το σημειο που ειχα σταματησει ηταν ακριβως πανω στη γωνια, χωρις να εμποδιζω την κυκλοφορια των αυτοκινητων αλλα επειδη ηταν στροφη λεωφορειου, το οποιο και γνωριζα, δεν μπορουσα να το αφησω εκει.
Μεχρι να δω οτι η κυρια τελικα δεν παει να παρει το αυτοκινητο που ηταν κανονικα παρκαρισμενο, και πριν προλαβω να φυγω (μιλαμε για δευτερολεπτα οπως καταλαβαινετε) και χωρις καμια προειδοποιηση, αισθανομαι ενα χτυπημα απο πισω. Το λεωφορειο που ετυχε εκεινη τη στιγμη να περναει, χωρις να κορναρει ή οτιδηποτε, εξυσε την αριστερη πισω γωνια του προφυλακτηρα σπαζοντας και το φαναρι στο κατω μερος
Κατεβαινω αμεσα και φωναζω στον οδηγο, ο οποιος πηγε ενοειται να βγει κι απο πανω οτι ημουν παρκαρισμενος παρανομα σε στροφη λεωφορειου. Μαλιστα στραβωσε οταν του ειπα να κανει πισω για να βγω, μαλλον ειχε στο μυαλο του να ξυλωσει προφυλακτηρα φτερο κτλ..
Με τα πολλα ανταλλαζουμε επι τοπου στοιχεια, αλλα με το προσχημα του κοσμου που ειχε μεσα δεν καλουμε επι τοπου αστυνομιες κτλ και δινουμε ραντεβου στο τερμα που ειναι διπλα στο γκολφ.
Πηγαινω εκει εχοντας ηδη μιλησει με ασφαλεια, νομικο συμβουλο, ειμαι σε φαση αντε τωρα να βρουμε ακρη. Ερχεται ο οδηγος, και μετα απο την χαρτουρα, μου λεει το αμιμητο...Ειχε ενημερωση απο το σταθμαρχειο πως απο τις 4 το απογευμα υπηρχε σταματημενο οχημα που εμποδιζε τη στροφη των λεωφορειων, και εντολη να συνεχιζουν ευθεια, χανοντας 2 στασεις. Αλλα εγω λεει ειπα να πα να γαμ@@@@@#θει οποιος και να ειναι θα περασω απο πανω. Κι επειδη μιλησε με το σταθμαρχειο μετα το ατυχημα, του ειπαν οτι δεν ηταν ΤΖΙΠ το αυτοκινητο που ενοχλουσε, αρα θα μου κανει θετικη δηλωση.
Τα λεωφορεια λοιπον ειναι ασφαλισμενα σε μια εταιρια του πρωην ποδοσφαιριστη Σιδερη, και ειναι γνωστο οτι λειτουργουν οπως γουσταρουν. Οταν λοιπον βγηκε το κοστουμι της ζημιας (720ευρω) και αφου το ειχε δει ο εκτιμητης τους κτλ, αποφασισαν οτι θα πρεπει να εχω συμμετοχη στη ζημια, επειδη λεει ημουν παρανομα σταθμευμενος. Θεωρω οτι με κυνηγι δικαστικα μετα απο 2-3 χρονια θα το επαιρνα ολο το ποσο, αλλα ηταν μονο ~60 ευρω και παρα τον εκνευρισμο μου, δεν ασχοληθηκα.