Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#823377 Παρτε μια και τη δικια μου τη φουσκα. Οταν μου κανει αυτο το κολπο με βαζει για νανι σαν πουλακι. Ουτε το Ζαναξ δε μου κανει τοση δουλιτσα :inlove:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#823413 Κάπου ακουγόταν ένα κλάμα στη γειτονιά και μετά από λίγη αναζήτηση καταλήξαμε με αυτό:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
NickTG έγραψε:Κάπου ακουγόταν ένα κλάμα στη γειτονιά και μετά από λίγη αναζήτηση καταλήξαμε με αυτό:

Εικόνα

:inlove: :inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
NickTG έγραψε:Κάπου ακουγόταν ένα κλάμα στη γειτονιά και μετά από λίγη αναζήτηση καταλήξαμε με αυτό

Μπραβο ωρε Νικ, ωραιοι ολοι σας. Κι εσυ με την κοπελια σου για την καλη πραξη και το γατακι κουκλι φυσικα!!!

Αν εχω καταλαβει καλα εχετε μαζεψει καμποσα γατακια ε?
Άβαταρ μέλους
By NickTG
George_Prix έγραψε:
NickTG έγραψε:Κάπου ακουγόταν ένα κλάμα στη γειτονιά και μετά από λίγη αναζήτηση καταλήξαμε με αυτό

Μπραβο ωρε Νικ, ωραιοι ολοι σας. Κι εσυ με την κοπελια σου για την καλη πραξη και το γατακι κουκλι φυσικα!!!

Αν εχω καταλαβει καλα εχετε μαζεψει καμποσα γατακια ε?

Ναι, έχουμε ένα μικρό κοπάδι πλέον. :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
NickTG έγραψε:Κάπου ακουγόταν ένα κλάμα στη γειτονιά και μετά από λίγη αναζήτηση καταλήξαμε με αυτό:

Εικόνα

Mπραβο ρε Νικ! κουκλι ζωγραφιστο ειναι ρε συ!
ειναι ηρεμο? καθεται για χαιδολογημα? ποσο ειναι ? για 2 μηνων το κοβω. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By NickTG
dimviii έγραψε:Mπραβο ρε Νικ! κουκλι ζωγραφιστο ειναι ρε συ!
ειναι ηρεμο? καθεται για χαιδολογημα? ποσο ειναι ? για 2 μηνων το κοβω. :hmmm:

Από την πρώτη μέρα που το πήραμε κάθεται και έρχεται και να παίξει.
Κρύβεται και τριγύρω στο δωμάτιο για να επιτεθεί. :lol:

Λογικά εκεί τριγύρω είναι στη φώτο, ίσως λίγο μικρότερο. Το έχουμε τώρα ήδη 1 μήνα.
1-2 από τις μεγάλες του αγριεύουν λίγο ακόμα αλλά θα τους περάσει.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
224v έγραψε:Μπραβο Νικ, αυτή η αγάπη στα ζώα θα σε ανταμείψει μελλοντικά.

Tι μελλοντικα... Για να μη σταματαει να μαζευει αδεσποτα, εχει παει ταμειο κι εχει εισπραξει ηδη την ευτυχια το παλικαρι :s_wink
Άβαταρ μέλους
By sknipper
NickTG έγραψε:
George_Prix έγραψε:Αν εχω καταλαβει καλα εχετε μαζεψει καμποσα γατακια ε?
Και τα πάνε καλά μεταξύ τους; Γιατί η δικιά μου γάτα όσο νωθρή και γλυκιά και σας κάθομαι είναι μαζί μας, μόλις δει/μυρίσει άλλη γάτα είτε κρύβεται είτε αγριεύει.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
George_Prix έγραψε:

Tι μελλοντικα... Για να μη σταματαει να μαζευει αδεσποτα, εχει παει ταμειο κι εχει εισπραξει ηδη την ευτυχια το παλικαρι :s_wink

Η αλήθεια είναι πως κοιτάζω αν μπορέσω κάποια στιγμή να πάρω σπίτι να έχει μαζί και κάνα στρέμμα οικόπεδο ώστε να έχω μερικά ακόμα.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
sknipper έγραψε:
NickTG έγραψε:
George_Prix έγραψε:Αν εχω καταλαβει καλα εχετε μαζεψει καμποσα γατακια ε?
Και τα πάνε καλά μεταξύ τους; Γιατί η δικιά μου γάτα όσο νωθρή και γλυκιά και σας κάθομαι είναι μαζί μας, μόλις δει/μυρίσει άλλη γάτα είτε κρύβεται είτε αγριεύει.

Η μία όταν είναι μέσα δεν θέλει κανένα από τα υπόλοιπα και απλά κάθεται μόνιμα πάνω μου.
Όμως έχει πάρει απόφαση να μένει έξω στην αυλή, από πριν έρθουν τα άλλα, οπότε όλα είναι καλά.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Dimitris_P έγραψε:
dimik έγραψε:Κάτι σαν αυτό;

https://www.amazon.de/Looxmeer-Blanket- ... ljaz10cnVl

Παρέλαβα χθες και μόλις τοποθετήθηκε :thumbsup:
Μια χαρά, αλλά δεν μ'αρέσει μόνο το μικρό κενό που αφήνει το πέρασμα για τη ζώνη

Πάνω στην ώρα ήρθε, τις προάλλες πέταξα τα άλλα που είχα γιατί έκανε και εμετό και τσίρλα στο ταξίδι (1η φορά και τα 2 στο αμάξι), μάλλον είχε φάει πολύ σαπίλα το Πάσχα. Ευτυχώς δεν πέρασε τίποτα στα καθίσματα, ούτε καν μυρωδιές.

Οπότε λέω για έξτρα ασφάλεια να βάλω πάνω απ'αυτό άλλο ένα απλό του jumbo στην περίπτωση που συμβεί πάλι κάτι ακραίο, μην πετάω το ακριβό αλλά το φθηνό.

@dimik το έχεις βάλει ποτέ στο πλυντήριο αυτό; Νομίζω ότι έχει έρθει η ώρα του για πλύσιμο.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
NickTG έγραψε:
George_Prix έγραψε:

Η αλήθεια είναι πως κοιτάζω αν μπορέσω κάποια στιγμή να πάρω σπίτι να έχει μαζί και κάνα στρέμμα οικόπεδο ώστε να έχω μερικά ακόμα.

Εμεις σε καποια φαση πρεπει/ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να αλλαξουμε σπιτι και δε μπορεις να φανταστεις τι αγχος βγαζω με το θεμα των τριων γατιων που εχουμε. Ειδικα τα 2 εχουν μαθει σε μια μεγαλη αυλη κι ενα ολοκληρο αλσος διπλα απο το σπιτι και δεν ειναι φαση "τα βαλαμε σε ενα κλουβι και μετακομισαμε στο επομενο διαμερισμα". Κανουμε μερικες φορες τη μερα ενα ψιτ ψιτ και τρεχουνε στο μπαλκονι για φαι, αλλα η εδρα τους ειναι εξω. Ακομα και η δικια μου η φουσκα που εχω σπιτωσει, το εχει μαθει διπορτο. Ξυνει τις μπαλκονοπορτες και βγαινει στην αυλη για να κανει την αναγκη της και μετα ξαναξυνει για να μπει παλι μεσα.

Ακομα και στο ιδανικο (και σχετικα απιθανο) σεναριο να βρουμε παλι κατι με αυλη, σκεφτομαι τα εξης 2 προβληματα:
1) Πιθανοτατα ο χωρος θα ειναι κοινοχρηστος και προφανως δεν εχουν ολοι το δικο μας το "βιτσιο" με τα ζωα.
2) Ακομα και να μην ισχυει το 1) μπορει να ψαχνουν παλι την παλια τους εδρα που γεννηθηκαν και περασαν ολα τα χρονια της ζωης τους.

:s_sad
Άβαταρ μέλους
By 224v
#823595 Τα γατιά μένουν σε αυτόν που τα ταΐζει κοντά του. Στο χωριό που έχουν 2 στρέμματα χωραφι και περίφραξη με δυνατότητα διαφυγής, τα βράδια φεύγει ( στειρομενος ειναι) και το πρωί πρωί έξω από την πόρτα της κουζίνας. ετσι έμεινε ένα χρόνο. Με τον κοβιντ.

.