1) Ηταν αδυνατο μερικοι στρατιωτες με δανεικα οπλα που θα τελειωναν σε λιγες ωρες/μερες, να κερδισουν ολοκληρη τη Ρωσια.
2) Ηταν ΓΕΛΟΙΟ αυτο που ειπε ο Πριγκοζιν οτι εκανε πισω για να μην υπαρξει αιματοχυσια (λες και 1 μερα πριν νομιζε οτι θα ειναι μια αναιμακτη αποστολη και το καταλαβε ξαφνικα οτι θα χαθουν ζωες).
Οποιος εχει κοινη λογικη λοιπον, καταλαβαινει ευκολα οτι η ολη φαση ηταν στημενη και ειχε γινει καποιο ντιλ απο πισω. Δεν ειμαι σιγουρος για το ντιλ που εγινε (πλακα σου εκανα Μιραζ οτι τα ξερω ολα
), αλλα το να φυγει απο τη μεση με αξιοπρεπεια και το κεφαλι ψηλα ο Πριγκοζιν ενω ο Πουτιν εκανε αυτο που ηθελε εδω και 1-2 εβδομαδες (να παρει το στρατο της Βαγκνερ και να του κοψει τον αερα), εμενα μου φανταζει λογικο.Καταλαβαινω οτι ο σανος δυτικης προελευσης εκανε καμποσους απο εσας να πιστεψουν οτι εφτασε το τελος του δικτατορα Πουτιν και μετα τη βρωση του σανου σας εκατσε δυσπεπτη η νεα πραγματικοτητα που προεκυψε απο το αποτελεσμα της "αντασιας"

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ: Σιχαινομαι το καθικι τον Πουτιν και το καθε παρομοιο καθικι ανα την υφηλιο. Αλλα ακομα περισσοτερο σιχαινομαι να με ταιζουν σανο. Και οι φιλοι σας οι Αμερικανοι μας ταιζουν σανο (ΚΑΙ πολεμους) εδω και δεκαετιες.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
Αυτό είναι το πνεύμα γενικά των post που διάβασα εδώ μέσα και συμφωνώ.
Σε όλους φάνηκε περίεργο αυτό που έγινε αλλά με τη κατάντια της Ρωσίας τίποτα δεν είναι απίθανο πλέον.Κοινη λογική.
g8777 έγραψε:Σας έχω απογοητεύσει ποτέ; Όχι πείτε.
Εμενα εχεις απογοητευσει. Που νομιζα οτι εισαι καλυτερος αντιπαλος απο οτι πραγματικα εισαι.
kostis20 έγραψε:Ναι η κοινή λογική επίσης λέει ότι αν όλα αυτά συμβαίνουν σε μια υποτιθέμενη υπερδύναμη η οποία βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση σκέψου πόσο γτπκ είναι αυτή η υπερδύναμη...
Σε όλους φάνηκε περίεργο αυτό που έγινε αλλά με τη κατάντια της Ρωσίας τίποτα δεν είναι απίθανο πλέον.Κοινη λογική.
Προσωπικα δεν τη θεωρω υπερδυναμη, πλεον. Για αυτο μου κανει και τοση εντυπωση το μενος των Αμερικανων απεναντι τους. Ισως ειναι απλα μερος του σχεδιου για να πλησιασουν ζγα ζγα προς τον πραγματικο αντιπαλο, την Κινα. Η οποια Κινα τους εχει πηδηξει σε εμπορικο επιπεδο και προσπαθουνε με το στανιο να πεισουν τους παντες οτι ειναι ο νεος κινδυνος για την ανθρωποτητα. Μεχρι και τα Ευρωπεη ακουσα προσφατως να κανουν πλανα εναντια στους Κινεζους.
Παλι καλα θε μου που απαγορευσαν τα Κινεζικα τηλεφωνα γιατι αυτοι οι σαταναδες οι Κινεζοι θα μας βλεπανε ολη μερα ξεβρακωτους μεσα στα σπιτια μας
George_Prix έγραψε:Παιδες η ζωη χρειαζεται κοινη λογικη
Το να βαφτίζεις τη δική σου λογική 'κοινή' δεν την κάνει και τέτοια.
REALZEUS έγραψε:ΥΓ: Αυτό το "leobsch", ποιο φρούτο είναι, που θα έλεγε και ο Κουτσούμπας;
Corto Maltese έγραψε:Δεν υπάρχει υπερδύναμη ονόματι Ρωσία.
Αυτό μου το 'χε πει μια Ρωσίδα πριν 3 - 4 χρόνια, εντάξει με σπαστά ελληνικά.
Μεγάλη γεωπολιτικός αποδείχτηκε!
George_Prix έγραψε:Κατα πως δειχνουν τα πραγματα ειναι ακομα δυνατοτερος απο οτι ηταν πριν μια μερα κι εκανε τελικα το γουστο του.
Πώς ακριβώς βγήκε πιο δυνατός ο Πούτιν; Όταν μερικές χιλιάδες μισθοδόρων καταλαμβάνουν επαρχιακή πρωτεύουσα χωρίς να πέσει μισός πυροβολισμός, προελαύνουν προς την πρωτεύουσα (και καλύπτουν αρκετές εκατοντάδες χλμ), σε σημείο να διαλύονται δρόμοι για να τους εμποδίσουν, πώς ακριβώς είναι πιο δυνατός ο Πούτιν;
Όλα αυτά είναι συμπτώματα διάλυσης και αδυναμίας ελέγχου...
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

markvag έγραψε:George_Prix έγραψε:Κατα πως δειχνουν τα πραγματα ειναι ακομα δυνατοτερος απο οτι ηταν πριν μια μερα κι εκανε τελικα το γουστο του.
Πώς ακριβώς βγήκε πιο δυνατός ο Πούτιν; Όταν μερικές χιλιάδες μισθοδόρων καταλαμβάνουν επαρχιακή πρωτεύουσα χωρίς να πέσει μισός πυροβολισμός, προελαύνουν προς την πρωτεύουσα (και καλύπτουν αρκετές εκατοντάδες χλμ), σε σημείο να διαλύονται δρόμοι για να τους εμποδίσουν, πώς ακριβώς είναι πιο δυνατός ο Πούτιν;
Όλα αυτά είναι συμπτώματα διάλυσης και αδυναμίας ελέγχου...
Αυτα τα βλεπαμε στο πρωτο ημιχρονο. Τοτε που ειχε γεμισει το γηπεδο με καπνογονα για την πτωση του Πουτιν.
Στο τελος του παιχνιδιου ειδαμε οτι πιθανοτατα αυτοι οι μισθοφοροι θα πληρωνονται πλεον απευθειας απο τον Πουτιν, δηλαδη ακριβως οτι ηθελε να γινει ο ιδιος ο Βλαδιμηρος.
Και πριν λιγο καιρο βλεπαμε τον Πριγκοζιν να βριζει θεους και δαιμονες και να λεει οτι εγκαταλειπει το Μπαχμουτ γιατι τους σφαζουν οι Ουκρανοι σαν τα προβατα. Κι ως εκ θαυματος 2 μερες μετα, ειδαμε οτι μετα απο 1.5 χρονο μαχων η Ρωσια πηρε τελικα το Μπαχμουτ.
Οποτε μη δενεις κομπο το πως δειχνουν τα πραγματα και δωσε βαση στο πως εχουν τα πραγματα.
Κέντρο διοίκησης και ηλ. πολέμου.
Πόσους να είχε μέσα.
Να με κάτι τέτοια γίνεσαι ισχυρός στη χώρα σου. Κοινή λογική
George_Prix έγραψε:kostis20 έγραψε:Ναι η κοινή λογική επίσης λέει ότι αν όλα αυτά συμβαίνουν σε μια υποτιθέμενη υπερδύναμη η οποία βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση σκέψου πόσο γτπκ είναι αυτή η υπερδύναμη...
Προσωπικα δεν τη θεωρω υπερδυναμη, πλεον. Για αυτο μου κανει και τοση εντυπωση το μενος των Αμερικανων απεναντι τους. Ισως ειναι απλα μερος του σχεδιου για να πλησιασουν ζγα ζγα προς τον πραγματικο αντιπαλο, την Κινα. Η οποια Κινα τους εχει πηδηξει σε εμπορικο επιπεδο και προσπαθουνε με το στανιο να πεισουν τους παντες οτι ειναι ο νεος κινδυνος για την ανθρωποτητα. Μεχρι και τα Ευρωπεη ακουσα προσφατως να κανουν πλανα εναντια στους Κινεζους.
Παλι καλα θε μου που απαγορευσαν τα Κινεζικα τηλεφωνα γιατι αυτοι οι σαταναδες οι Κινεζοι θα μας βλεπανε ολη μερα ξεβρακωτους μεσα στα σπιτια μας
δεν μπορουν να σταματησουν την κινα πια ισως στα 80s και 90s τωρα πια ειναι παντου και ειδικα διπλα τους (παναμα/κουβα/βραζιλια/χιλη/αργεντινη)