Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#821686 Ε, αυτοί με την Ε90 πάντως πρέπει να πάνε να δουν και τα Tesla, γιατί παίζει να είναι επίσης ικανοποιημένοι και να δώσουν λιγότερα.
Θα ξαναπώ πάντως πως η Tesla έχει και κάποια άλλα πλεονεκτήματα που κανείς άλλος δεν έχει, με πρώτο και καλύτερο το δικό της δίκτυο φόρτισης. Ο κάτοχος Tesla στον Ψαθόπυργο θα φορτίζει σε φορτιστή 250kW ενώ ο κάτοχος i4 M50 σε 50kW, άρα ο πρώτος θα κάνει 5 φορές λιγότερο χρόνο (χοντρικά τώρα, μάλλον είναι μικρότερη η διαφορά γιατί κανένας από τους δύο δεν φορτίζει στο τέρμα όλη την ώρα...).
Στα υπόλοιπα συμφωνώ, εγώ είπα ποια είναι η επιλογή μου, δεν θ'αγόραζα BMW δηλαδή ακόμη και αν είχα τα χρήματα.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#821725 ειναι οντως πιο γρηγορο απο διπλοσυμπλεκτο?
Άβαταρ μέλους
By GTS
Anonymous Founder έγραψε:
mirage έγραψε:H Tesla έχει κακό record και σε αξιοπιστία. Αυτά είναι γνωστά σε αγορές που έχει παρουσία πολλά χρόνια. Για το after sales επισης υπαρχουν αναλογα δειγματα σε ωριμες αγορές. Και δεν ειναι ιδιαιτερα ενθαρυντικα. Ποσο χρονών είναι η BMW είπαμε;

Είναι του 2007, με 165Κ χλμ.
Έχει διορθωθεί φέτος δύο φορές σε οδική και θα μπορούσε να είχε φορτωθεί άλλες δύο.
Γενικώς, βγάζει βλάβες από την αρχή και η συντήρησή της ήταν πάντοτε η πρέπουσα και κάτι παραπάνω.
Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία λοιπόν.
Αν η Tesla είναι χειρότερη δεν το ξέρω. Κάτω πάντως πως η δίνει μεγαλύτερη εγγύηση 4+4 χρόνια μέσω ασφαλιστικής, Κω η μπαταρία έχει 8 χρόνια.
Αν είχα την ίδια εγγύηση στην BMW θα είχα πληρώσει πολύ λιγότερα.
Ήταν 4 ετών όταν πλήρωσα αντικατάσταση όλων των μπεκ, σχεδόν 1 χιλιάρικο.
Να θυμίσω πως τα ίδια και χειρότερα γράφει ο dimik για το δικό του, ενώ και ο markvag είναι σε επίσης... κακό δρόμο.

Εκεινη την εποχη υπηρχε θεμα, επισης μιλας για 1η γενια αμεσου ψεκασμου. Η εταιρεια εχει απιστευτη τεχνολογια αλλα για τα δικα σας αμαξια αποφασισε να μην κανει κατι και ξεκινησε απο το μηδεν στις νεες σχεδιασεις και περιορισε πολυ τα προβληματα αξιοπιστιας (χτυπα ξυλο να μην φαω καμμια φολλα).

Για το ι4 Μ50 κανενας δεν ανεφερε οτι το βαρος του ειναι υπερβολικο, ωραιο αμαξι ναι αλλα +400 κιλα σε σχεση με το αντιστοιχο Μ3Περφ.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#821888 Έχω δύο γνωστούς που πήραν ηλεκτρικό, και οι δύο δοκίμασαν κάποια μοντέλα της αγοράς. Ο ένας πήρε Tesla (εκτιμώντας την τεχνολογία, την γκατζετιά κλπ λέγοντας ότι η Tesla είναι πολύ μπροστά από τους άλλους στα ηλεκτρικά) και ο άλλος απέρριψε τα Tesla και πήρε Polestar (γιατί του φάνηκε καλύτερα φτιαγμένο και πολύ καλύτερο οδηγικά). Φυσικά και οι δύο πολύ ευχαριστημένοι. Περί γούστου κολοκυθόπιτα....
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#822832 Μου εκανε το τραπεζι ο Εντυ στο εξοχικο/παλατι του. Και τα εδεσματα εκλεκτα και το τραπεζακι V10 S85 απο μια M5 που ειχε στην αυλη ακομα καλυτερο :omg:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By bill33
GTS έγραψε:https://www.daparto.de/Teilenummernsuche/NGK/94201?modelId=fd0c778f

ποιος κωδικος μπουζι ειναι αυτο και απο ποια μαγαζια τα αγοραζουμε?

Αν πατήσεις στο Vergleichsnummern θα σου βγάλει κωδικους για beru & champion
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#823125 https://www.carscoops.com/2023/06/only- ... urope/amp/

Only 100 Toyota Supra GT4 100th Edition Tributes Will Be Available In Europe

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Manos
George_Prix έγραψε:Μου εκανε το τραπεζι ο Εντυ στο εξοχικο/παλατι του. Και τα εδεσματα εκλεκτα και το τραπεζακι V10 S85 απο μια M5 που ειχε στην αυλη ακομα καλυτερο :omg:

Εικόνα

Έργο τέχνης :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By GTS
#825788 Μπουζι απο που αγοραζουμε? Επισης λαδι? Θελω μερικα μαγαζια να προτεινετε. Για φιλτρα θα παρω απο Λασπα.
Άβαταρ μέλους
By pik.
#826318 ειναι σιγουρο οτι η αυτοκινηση εχει αλλαξει και δεν εννοω την Τεσλα την οποια θεωρω μια μετρια εταιρια κατασκευης αυτοκινητων .

γενικα η ολη βιομηχανια εχει αλλαξει και πλεον καποια πραγματα τα ζηταμε οι καταναλωτες.
Το 3er E9O το δικο μου εκανε προσφατα 2.οοοΕ σερβις.

ολα αυτα γιατι ο πατερας μου δεν το πηγαινε ποτε για σερβις και απλα εσβηνε τις ενδειξεις και εγω δεν ημουν με το αυτοκινητο.
Τωρα που ειμαι ,αλλαξα ενα σωρο πραγματα
απο μοτερ ισχυος ,αισθητηρα valvetronic μεχρι καθρεπτη με αναδιπλωση και κομπρεσορα κλιματιστικου...
εννοειται φιλτρα λαδια υγρα φρενων κλπ.

το αυτοκινητο πλεον ειναι εντελως σε καινουρια κατασταση ,αλλαξα ακομα και κατι φθαρμενα χερουλια και πλαστικα μεσα,ειναι λες και το αγορασα χθες.
Που θελω να καταληξω....

αξιζει για ενα αυτοκινητο σαν αυτο να χαλασω τοσα χρηματα;Ναι αξιζει γιατι μου αρεσει στριβει υπεροχα εχει ανωτερη ποιοτητα κατασκευης απο οποιοδηποτε Τεσλα και πολυτελεια πανω απο αυτα.Επισης εχει φοβερη αισθηση στον δρομο και τελικα ηταν το πρωτο μου αυτοκινητο. Δεν θα το δωσω .

αρα ο καθενας κανει οτι θελει ,ναι υπαρχουν απολυτα κριτηρια για την μετακινηση ,πχ ειναι ασυμφορο εχει υψηλα τελη εχει ακριβη συντηρηση σε σχεση με ενα ηλεκτρικο και εχει καταναλωση μιας 5αρας συγχρονης.

αλλα αν ομως γουσταρεις το αμαξι και δεν θελεις να χαλασεις χρηματα σε αυτοκινητο γιατι προεχουν άλλα πραγματα πιο σημαντικα,τοτε ειναι no brainer.

αν αγορασω άλλο αφου κανω οικογενεια ,καλα να ειμαστε ,ΠΑΛΙ BMW θα παρω και ενδεχεται το Χ1 το ηλεκτρικο για να εχω και απο τους δυο κοσμους.
την εταιρια αυτη δεν την αλλαζω με τιποτα.
ειναι σχετικα αναξιοπιστη;Ισως
θελει χρηματα αρκετα ;
Ναι

αν αυτα δεν τα μπορειτε ,τοτε Τογιοτα... :metalo: